| Аутор | Порука |
|---|
тјалпс
Приступио / ла: 28 мај 2.001 Постови: 262 Помогао: 2
| 23 јан 2005 21:17 ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: старт зигбее зигбее како зигбее дизајн зигбее почети зигбее како почињу са зигбее како започети зигбее |
|
| Здраво!
Им 'почевши са ЗигБее дизајн, јер мислим да то заиста има велики потетнтиал због цене и искоришћења.
Да ли је ико покушао Мицроцхип демо и како ради? Како је са стек?
Можете ли сугестију уз оно што је најбоље за почетак?
Можемо постићи стварно 25м удаљености и више?
Молим вас, напишите нешто што мислите да је добар за нови људи на овој теми!
поздрави! |
|
| Повратак на врх | |
 |
свицент
Јоинед: 11. јули 2001 Постови: 411 Помогао: 23
| 23 јан 2005 21:55 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: зигбее туториал |
|
| Иссуе 175 (фебруар 2005) оф Цирцуит подрум магазин садржи Парт 1. увод о ЗигБее. У увод садржи два дела.
Поздрави |
|
| Повратак на врх | |
 |
Доњи
Приступио / ла: 27 децембар 2.004 Постови: 127 Помогао: 2
| 24. јануар 2005 0:20 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: старт зигбее зигбее како зигбее дизајн жеравица зигбее зигбее почети зигбее форум зигбее жеравица стек |
|
| | тјалпс уроте: | Здраво!
Им 'почевши са ЗигБее дизајн, јер мислим да то заиста има велики потетнтиал због цене и искоришћења.
Да ли је ико покушао Мицроцхип демо и како ради? Како је са стек?
Можете ли сугестију уз оно што је најбоље за почетак?
Можемо постићи стварно 25м удаљености и више?
Молим вас, напишите нешто што мислите да је добар за нови људи на овој теми!
поздрави! |
Бок
1) Пробај за претрагу Зигбее на овом форуму и наћи ћете информације о неким Зигбее 2) Иди на ууу.зигбее.орг за уводно инфо 3) Постоје неке добре ИЕЕЕ радова о тој теми
Распон: 25м не би требао бити проблем. Фреесцале остварио везу преко 300м! Зигбее китс: жеравица, Мицроцхип, Цхипцон и Фреесцале понуда Зигбее сетове. Тхе жеравица стек је прилично уредан. Не знам о другима. Испробајте сами.
Сретно |
|
| Повратак на врх | |
 |
тјалпс
| 24 јан 2005 12:14 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: жеравица стек стек жеравица |
|
| Здраво!
Како то мислиш да је жеравица стек је уредан?
Поздрави! |
|
| Повратак на врх | |
 |
Доњи
| 24 јан 2005 13:34 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: жеравица стек стек жеравица |
|
Како то мислиш да је жеравица стек је уредан?
Поздрави! |
"Изгледа да добро функционишу". |
|
| Повратак на врх | |
 |
тјалпс
| 24 јан 2005 14:15 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: жеравица иц |
|
| Здраво!
Јесте ли купити комплетан развој система из жар или се почео да ради само са жеравица ИЦ-а?
Поздрави! |
|
| Повратак на врх | |
 |
Доњи
| 24 јан 2005 19:17 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: жеравица иц |
|
Јесте ли купити комплетан развој система из жар или се почео да ради само са жеравица ИЦ-а?
Поздрави! |
Бок
Наш тим је недавно почео на овом смјесе спољни кит и сопствене технологије.
АТБ |
|
| Повратак на врх | |
 |
милојамес
Приступио / ла: 08 март 2.002 Постови: 36 Помогли су: 1
| 24 јан 2005 22:07 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | |
|
| Баците поглед на хттп://ууу.фреесцале.цом/уебапп/спс/сите/прод_суммары.јсп?цоде=13192ДСК&парентЦоде=ЗРП-1&нодеИд=02КСПгКхЦК6м6цы7103 . Иве 'био играње около са фреесцале девелопмент кит и то ради прилично добро. Можете добити 25м, али морате изградити сопствени антена. Оне на Евал одбора нису јако добро. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Доњи
| 25. јануар 2005 0:46 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | |
|
| | милојамес уроте: | Баците поглед на х ** п: / / ууу.фреесцале.цом/уебапп/спс/сите/прод_суммары.јсп?цоде=13192ДСК&парентЦоде=ЗРП-1&нодеИд=02КСПгКхЦК6м6цы7103 . Иве 'био играње около са фреесцале девелопмент кит и то ради прилично добро. Можете добити 25м, али морате изградити сопствени антена. Оне на Евал одбора нису јако добро. |
Да ли је тацно да треба две антене? Изгледа да је са брошуре. Хвала. |
|
| Повратак на врх | |
 |
тјалпс
| 25. јануар 2005 9:02 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: жеравица иц |
|
| Који је бољи жар или ФРЕЕСЦАЛЕ?
Поздрави! |
|
| Повратак на врх | |
 |
Доњи
| 25 јан 2005 10:09 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: жеравица иц |
|
| | тјалпс уроте: | Који је бољи жар или ФРЕЕСЦАЛЕ?
Поздрави! |
Тешко је рећи. Ви треба да раде са обе рећи. Нисам.
АТБ |
|
| Повратак на врх | |
 |
милојамес
Приступио / ла: 08 март 2.002 Постови: 36 Помогли су: 1
| 28. јануар 2005 1:17 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | |
|
| Да, фреесцале делова има посебан ТКС и РКС антену. Сам користио ТКС / РКС пребацити на само да користе једну антену, али ја мислити те могао и дизајн пасивни комбиновањем цирцут од уређаја никада преноси или прима у исто време.
у цхипцон ЦЦ2420 је пуно лепши део и има ТКС / РКС пребацити изграђен, као и хардвер базиран енкрипција, али је скупље, тако да морате да користите фреесцале део. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Доњи
| 28 јан 2005 10:19 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | |
|
| | милојамес уроте: | Да, фреесцале делова има посебан ТКС и РКС антену. Сам користио ТКС / РКС пребацити на само да користе једну антену, али ја мислити те могао и дизајн пасивни комбиновањем цирцут од уређаја никада преноси или прима у исто време.
у цхипцон ЦЦ2420 је пуно лепши део и има ТКС / РКС пребацити изграђен, као и хардвер базиран енкрипција, али је скупље, тако да морате да користите фреесцале део. |
Предстојецхе делова и од неуцоммерс Чини се да су бољи. Тешко је рећи шта ће бити најбоље.
|
|
| Повратак на врх | |
 |
митесх
Приступио / ла: 13 мај 2.002 Постови: 289 Помогао: 6
| 29 јан 2005 11:31 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: зигбее детаље |
|
| Здраво Да ли је било које тело имати пуне детаље о ЗигБее. Да ли било које тело има екстра Фреесцале развоја одбора.
Молимо вас да ме подржавају, желим један. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Доњи
| 29 јан 2005 15:00 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: зигбее детаље детаља зигбее иц иц зигбее |
|
| | митесх уроте: | Здраво Да ли је било које тело имати пуне детаље о ЗигБее. Да ли било које тело има екстра Фреесцале развоја одбора.
Молимо вас да ме подржавају, желим један. |
Мислим да то није бесплатно.
|
|
| Повратак на врх | |
 |
тјалпс
| 29 јан 2005 17:30 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: жеравица иц жеравица или цхипцон |
|
| Здраво!
Ыест то је истина. Од почетка Фреесцале имала ограничен број девелопмент китс и сада он стопед акцију, и ако сам десно можете наручити девелопмент кит за око 99 УСД, што је много јефтиније него жеравица и ЦхипЦон.
поздрави! |
|
| Повратак на врх | |
 |
ивоблог
Јоинед: 13. фебруар 2.005 Постови: 1
| |
| Повратак на врх | |
 |
омара007
Приступио / ла: 06 јануар 2.003 Постови: 1264 Помогао: 38 Локација: Дубаи
| 03. мај 2005 5:42 Ре: ЗИГБЕЕ-Како почети | | | тагс: зигбее како како зигбее ц зигбее број |
|
| | Чуо сам да је Фреесцале расподеле својих ЗИгБее МАЦ број бесплатно али под одређеним цондитиондс или нешто слично .. је да је истина? .. Ако да, колико могу добити за ово број с обзиром да ћу га користити у мојим мајсторима? |
|
| Повратак на врх | |
 |