| Аутор | Порука |
|---|
КрисУК
Датум регистрације: 22 Мај 2005 Поруке: 7
| 22 Мај 2005 21:17 Тражите помоћ за неки испит (АДЦ / ДАЦ-Радио) | | |
|
| Хеј!
Тражим неке помогне са мојим ревизија за електронику испит као наш наставник је лоша. Смо дати белешке са информацијама да не треба и ми недостају учитавања информација ми треба тако да сам надајући се овде неко може да ми помогне. То би било много поштовати. То је оно што ми треба помоћ:
Програм каже: Дигитално Аналогни конвертери (ДАЦ-): Препознају, анализирају и дизајн резиме кола која се састоји од оперативних појачавача;
Опишите како резиме појачавач се користи као дигитално аналогни конвертор;
Користите форумула Воут =-РФ (В1/Р1 В2/Р2 В3/Р3 ......)
Аналогног на дигитални конвертори (АДЦ): Разумевање фактора који утичу на решавање флеш конвертор;
Опишите коришћење приоритетни кодер;
Било каква помоћ тих? Једва нешто за ништа на њима моје белешке.
Ево неколико питања из задатака са претходних испита сам ради кроз које бих волео неко појашњење на:
ууу.уелсхпоол.фреесерве.цо.ук/елец/к1.јпг
2. () - Немам појма. 2. (Б) (И), - 2 кс 3.14 кс 1170 кс 10 (2 кс 3.14 КСФКС Л.) - Тачан? 2. (Б) (ИИ) - На почетку сам мислио 1 / 2 Кс 3.14 КСФКС Ц, али подешен склоп ради на резонанција у ЛК паралелне мреже тако одговор би био исти као и 2 (Б) - Тако је. 2. (Б) (ИИИ) - Имам осећај 1 / 2 Кс 3.14 КСФКС Ц се преуреди, али нисам сигуран.
ууу.уелсхпоол.фреесерве.цо.ук/елец/к2.јпг
3 () сигнала у таласни облик. Треба да буде исти као Немодулиран Превозници - у праву?
Таласни облик сигнала у Б треба да буде исти али само позитивне пола - Тачан?
Ја бих стварно ценимо сваку помоћ, као мој учитељ је бескорисно. Ми се не даје подршка нам је потребна, али мислио сам да овде питам јер знам да је ово место великог знања.
Хвала за сваку помоћ. |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 22 Мај 2005 21:17 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
арыајур
Датум регистрације: 23 Окт 2004 Поруке: 689 Помогла: 73 Локација: Суннывале, САД
| 23. мај 2005 0:10 Одг: Тражите помоћ за неки испит (АДЦ / ДАЦ-Радио) | | |
|
| Поздрав Криш, За резиме појачала и ДАЦс и идите на линк:
хттп://ууу.аеситалиа.орг/Ита/доцументи/елеттроница.хтм
И у овој студији Напомена Апликација - Опампс за свако поглавље 14, то ће јасно ваше концепције. Ово нема блиц АДЦс али мислим да можете лако да пронађете ту тему на Уебу. Да би повећали резолуцију у броју битова сте за повећање броја опампс у АДЦ.
Питање 2 () ће се појавити Појасни одговор концентрисана на 1170кХз са пропусним опсегом од 10КХз а затим одбацити на нулу. 2 (Б) ја од реактанса калема ће бити правилно Ј 2πфЛ где је Ј √ (-1) 2 (Б) ИИ реактанса кондензатора од на одјек је - Ј 2πфЛ 2 (Б) ИИИ ставити 2πфЛ-Ј = 1 / (п 2πфЦ) и добити вредност од Ц
У 3 () превозник приказано у граф је фреквенција 10КХз него 100кХз као што је поменуто у питању, али у сваком случају, претпостављајући да је у тренутку 100кХз видећете стандардни ПМ модулира сигнал који ће бити 100кХз синусни талас са различитом амплитудом као синусни талас 1КХз. Ако не знате како таласи ПМ изгледа, ова страница показује како то изгледа:
хттп://ууу.ст-андреус.ац.ук/ ~ ууу_па/Сцотс_Гуиде/РадЦом/парт9/паге1.хтмл
У тачки Б Т ће Вам приказати коверту позитивног пола, односно 1КХз синусни талас, али да ће бити потпуно лежи у позитивном половини граф. Ту ће бити пертурбатионс у тачкама носача врхова.
Надам се ово брише своје сумње. |
|
| Назад на врх | |
 |
КрисУК
Датум регистрације: 22 Мај 2005 Поруке: 7
| 23 Мај 2005 20:27 Тражите помоћ за неки испит (АДЦ / ДАЦ-Радио) | | |
|
| Управо оно што сам тражио. Хвала! Много поштовати.
То је велики део мог рада сортирају. |
|
| Назад на врх | |
 |