Правила | Новији постови | топиц | Претрага | Регистрација | Пријава

Како да контролишете помоћу намештаја ТВ-даљински управљач

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> радиофреквентних таласа, Микроталасна, Антене и оптике -> Како да контролишете помоћу намештаја ТВ-даљински управљач
Аутор Порука
пхуцдулл

Датум регистрације: 03 Авг 2005
Поруке: 17
Локација: Гвантанамо

Post 03 Јун 2005 5:59

Здраво свима!
Сада желим да контролишете неке уређаје у свом дому помоћу даљинског управљача. Имам Самсунг ТВ-даљински управљач, али ја немам свог листа са подацима, тако да не могу да тачно знате шта код је послата када притиснете тастер. Ако сте овог листа са подацима, плс послати мене ваш линк. Много хвала

/ / Извини за моје страшно Енглески
Назад на врх
надут

Датум регистрације: 19 Мар 2002
Поруке: 4836
Помогао: 322
Локација: Средња Земља

Post 03 Јун 2005 6:56

Одг: Како да контролише помоћу намештаја ТВ-даљински управљач

Можете направити ИЦ кола и пријем код снимања са дигиталних складиштење обиму. Затим можете да користите ИЦ пријемника на ваш пријемник дизајн намештаја контроле.

(Виц) Да ли желите да ваш кревет да те избацим на спрату у јутро? Постоје мање драстичних метода аларм.
Назад на врх
Гоогле
АдСенсе -
Гоогле АдСенсе

Post 03 Јун 2005 6:56

Огласи

Назад на врх
пхуцдулл

Post 03 Јун 2005 7:05

Наравно, ова уређаја комуницирају путем ИЦ сигнала. Али сада сам задивљен да у излазу ИЦ пријемника, који је примио код. Манцхестер кода или исти као и код излаза из ИЦ предајника. Ако ови код није исти, плс телл ме нека кола за декодирање излазни ИЦ пријемник

/ / Извини за моје страшно Енглески
Назад на врх
надут

Датум регистрације: 19 Мар 2002
Поруке: 4836
Помогао: 322
Локација: Средња Земља

Post 03 Авг 2005 17:31

Имаћете другачији таласни облик за сваку контролу дугме гура. Није битно шта су оне. Мораћете да се изгради склоп који говори разлику између њих.

Пошто је кратка секвенца, то је вероватно неки облик УАРТ типа сигнала.
Назад на врх
танвеерриаз

Датум регистрације: 14 Мај 2001
Поруке: 270
Помогао: 6
Локација: Пакистану

Post 04 Јун 2005 6:52

користе софтвер уебениц.ениц.фр / ~ Пералта / ИЦ / Гирдер.хтм
своје показују хексадецимални код за сваки тастер
Назад на врх
пхуцдулл

Post 04 Јун 2005 7:03

Ыуп!
Много хвала. Схватио сам шта желите да кажете. Али ако користим ИЦ пријемник и предајник (обојица су од стране Самсунг Корпус), нећу морати да се направи склоп који ми рећи шта се не притисне дугме. Ако је тако, све је једноставно?
Назад на врх
Борбер

Датум регистрације: 01 Феб 1970
Поруке: 1553
Помогао: 117
Локација: Словенија

Post 04 Јун 2005 7:09

ТВ-ИЦ даљински пријемник има буилдин микропроцесор се баве различитим кодова. Нагласком је дизајниран за телевизоре и ја не мислим да је извадивих за друге порпоусе.
Назад на врх
Арапски верзија Бугарска верзија Каталонски верзија Чешка верзија Дански верзија Немачка верзија Грчки верзија Енглески верзија Шпански верзија Фински верзија Француска верзија Хинди верзија Хрватске верзије Индонезијски верзија Италијанска верзија Хебреу верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литвански верзија Летонски верзија Холандски верзија Норвешки верзија Пољски верзија Португалски верзија Румунска верзија Руска верзија Словачки верзија Словеначки верзија Српска верзија Шведски верзија Тагалог верзија Украјинска верзија Вијетнамски верзија Кинески верзија
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> радиофреквентних таласа, Микроталасна, Антене и оптике -> Како да контролишете помоћу намештаја ТВ-даљински управљач
Страна 1 од 1 Сва времена су ГМТ 2 сата
Сличне теме:
Контрола рачунара путем даљинског управљача (2)
Даљински управљач (2)
ТВ-даљински управљач (9)
Даљинско управљање РКС-ТКС (1?)
Даљинско управљање (9)
Даљински управљач (2)
РФ даљински управљач (4)
Даљински управљач за ваш ПЦ (5)
Даљинско управљање за ПЦ (2!)
Радиофреквентних таласа за даљинску контролу (10)

Абусе | | администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС