| Аутор | Порука |
|---|
Инт Уметност
Приступио / ла: 15 децембар 2.001 Постови: 74 Помогао: 2
| 11 Сеп 2006 4:44 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | фул бабу уроте: | ко имати ПЦБ лаыоут гтп за усб (није усп-гтп , гтп усб-232)
|
није тестиран орао датотеке
|
|
| Повратак на врх | |
 |
старстрикер
Јоинед: 12 Сеп 2006 Постови: 3
| 13 Сеп 2006 7:38 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| хвала
Аддед после 5 минута:
можете фино све овде (гтплите.зип)
|
|
| Повратак на врх | |
 |
мцелаб
Јоинед: 06. аугуст 2.006 Постови: 23 Помогли су: 1
| 22 Сеп 2006 19:56 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | Куоте: | било ко имати ПЦБ лаыоут гтп за усб (није усп-гтп , гтп усб-232)
|
|
|
| Повратак на врх | |
 |
ксеббму
Јоинед: 22. април 2.005 Постови: 10
| 23 Сеп 2006 22:42 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Здраво свима,
Још један линк на УСБ програмер слика:
х ** п: / / ууу.спрут.де / елецтрониц / софт / усбурн / усбурн.хтм
ЈА није 'тест ит ыет.
БР |
|
| Повратак на врх | |
 |
мизк_елецтро
Приступио / ла: 20 фебруар 2.006 Постови: 7
| 09. октобар 2006 5:33 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | мцелаб уроте: | | Куоте: | било ко имати ПЦБ лаыоут гтп за усб (није усп-гтп , гтп усб-232)
|
|
бок мцелаб,
што програм треба користити да бисте видели своју слику? Може ли програм такође деле?
тхкс дуде. |
|
| Повратак на врх | |
 |
фул бабу
Приступио / ла: 11 новембар 2.004 Постови: 167 Помогао: 11 Локација: Хрватска
| 14. октобар 2006 21:10 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| добро им заиста разочарани у овом тренутку, израсток неко је гивин гтп усб Лите са Сцх н ПЦБ нема хексадецимално и израсток постоји хексадецимално н Сцх на ПЦБ лаыоут је миссин, не било која имају потпуни гтп усб Лите (Сцх хексадецимално ПЦБ)?
тхкс |
|
| Повратак на врх | |
 |
уизпиц
Приступио / ла: 24 мај 2.004 Постови: 371 Помогао: 26
| 14. октобар 2006 22:21 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | Куоте: | добро им заиста разочарани у овом тренутку, неко је израсток гивин гтп усб Лите са Сцх н ПЦБ нема хексадецимално и израсток постоји хексадецимално н Сцх на ПЦБ лаыоут је миссин, не било која имају потпуни гтп усб Лите (Сцх ПЦБ хексадецимално )?
|
Па, ако сте добили Хекс фајл и схематски онда зашто не дизајна сопственог послије све је једноставан склоп,
Никад нисам суђен за скидати податке бесаусе ја већ поседујете ГТП УСБ ПЛУС који је најбољи програмер сам икада изграђен и испробате
Довољно је бити пажљив у што говориш јер беггерс не може бити цхоосерс 
Уеллл да ми је новчана јединица у вредности од 2
уизпиц |
|
| Повратак на врх | |
 |
уакака
Приступио / ла: 07 децембар 2.005 Постови: 238 Помогао: 4
| 16. октобар 2006 6:05 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | фул бабу уроте: | добро им заиста разочарани у овом тренутку, израсток неко је гивин гтп усб Лите са Сцх н ПЦБ нема хексадецимално и израсток постоји хексадецимално н Сцх на ПЦБ лаыоут је миссин, не било која имају потпуни гтп усб Лите (Сцх хексадецимално ПЦБ)?
тхкс |
х ** п: / / али3нуорлд.блогспот.цом / ово је тачно уат у потребу! |
|
| Повратак на врх | |
 |
КСТ
Приступио / ла: 12 децембар 2.005 Постови: 130 Помогао: 8
| 23. октобар 2006 3:24 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | уакака уроте: | | фул бабу уроте: | добро им заиста разочарани у овом тренутку, израсток неко је гивин гтп усб Лите са Сцх н ПЦБ нема хексадецимално и израсток постоји хексадецимално н Сцх на ПЦБ лаыоут је миссин, не било која имају потпуни гтп усб Лите (Сцх хексадецимално ПЦБ)?
тхкс |
х ** п: / / али3нуорлд.блогспот.цом / ово је тачно уат у потребу! |
Ово је добар линк! |
|
| Повратак на врх | |
 |
уакака
| 31. октобар 2006 18:05 ГТП УСБ схематски? | | |
|
| h**p://ali3nworld.blogspot.com/ Сам саградио овај програмер, он не ради, али је проблем како могу онемогућити након помоћу то? Ако ја избрисати возач на хардверу профил УинКСП, ми треба да бисте поново инсталирали управљачки програм сваки пут кад сам га у утикач, which is troublesome, anyonme???
Аддед након 12 минута:
и бту, ја сам тестиран је са 16Ф877А. 876А, 767777
изгледа као и све ок, али лагани проблем са 16Ф876А. Понекад је у могућности за спознати, понекад не. Тако је током хексадецимално скидати податке, понекад може завршити, понекад је добио заглави на око 80%. Иако се завршава на 100%, али се грешка појављује, дунно г Евентхоугх добио верификацијом након грешке током учитавања на чип тече како сам програмиран. Свако искуство које?
Аддед након 1 сат 4 минуте:
било ко може препоручити растављања која је у могућности за претворити хексадецимално на скупштини? Ако хексадецимално до Ц би било боље, плз помоћ тханккс .......... |
|
| Повратак на врх | |
 |
Мирис
Јоинед: 26. јули 2002 Постови: 1349 Помогао: 24
| 01. новембар 2006 14:51 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| бок
неко могао поделити фузионирати поставку да је храна 18ф2550 са гтпусб Лите фирмуаре
поздрави Мирис |
|
| Повратак на врх | |
 |
Тхелукс
Јоинед: 07. јуни 2005 Постови: 21 Помогли су: 1
| 02. новембар 2006 0:15 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| [куоте = "мириса"] Здраво
неко могао поделити фузионирати поставку да је храна 18ф2550 са гтпусб Лите фирмуаре
поздрави Мириса [/ куоте]
Бок мириса,
Конфигурација од Битова МПЛАБ:
УСБ Сат Извор: Сат срц од 96МХз ПЛЛ / 2 ЦПУ сату Постсцалер: [ОСЦ1/ОСЦ2 срц: / 1] [96МХз ПЛЛ срц: / 2] 96МХз ПЛЛ Пресцалер: Расијеците од 3 (12 МХз уноса) Осцилатор: ХС: ХС ПЛЛ, УСБ-ХС Фаил-Сафе Цлоцк Монитор Омогући: Дисаблед Инт. Екст. Преко Суитцх Моде: Дисаблед УСБ Волтаге Регулатор: Омогућено Поуер Уп Тимер: Дисаблед Броун Оут Детецт: Омогућен у хардверу, СБОРЕН онемогућен Броун Оут Напон: 2.0В Уатцхдог Тимер: Дисаблед-цонтроллед бы СУДТЕН бита Уатцхдог Постсцалер: 1:32768 ЦЦЦП2 Мукс: РЦ1 ПортБ А / Д Омогући: ПОРТБ <4:0> конфигурисан као дигитални И / О на Ресет Лоу Поуер Тимер1 Осц Омогући: Дисаблед Мастер Цлеар Енабле: МЦЛР Омогућено, РЕ3 Дисаблед Стацк Оверфлоу Ресет: Омогућено Лоу Волтаге Програм: Омогућено Екстендед Енабле ЦПУ: Дисаблед Шифра протецт: Дисаблед СВЕ Дата ЕЕ Прочитај протецт: Дисаблед Табела Урите Боот протецт: Дисаблед Конфиг. Урите протецт: Дисаблед Табела Прочитај протецт: Дисаблед СВЕ Табела Прочитај Боот протецт: Дисаблед
Вредности: 22 0Е 3Ф 1Е 81 85 0Ф Ц0 0Ф Е0 0Ф 40 (Од МПЛАБ) Вредности: 0Е22 1Е3Ф 8100 0085 Ц00Ф Е00Ф 400Ф (Од УинПиц800)
Са УинПиц800 подешавања из датотеке Хекс су ОК. Са МПЛАБ морате променити "УСБ Волтаге Регулатор" поставку на "Омогућено"
Ја то знам јер први пут сам користио МПЛАБ и ГТП не ради, па сам користио УинПиц800 с
ЈДМ и све иде ОК.
Касније, упоређујући осигурач у оба програма сам открио разлог ...
Предлажем вам, ако си зграду Лите верзију, да Т_Вдд додај пребацивати као у Плус Верзија:
БЦ557 са:
Е = ВЦЦ Ц = 10К отпорник на ГНД / Т_Вдд да ИЦСП Б = отпорник 2К2 до РБ2
Моја верзија (3.55г) је преузета из:
хттп://снипурл.цом/та29
(налази се такође у хттп://ууу.елецтодаы.цом/фрееуаре/УинПиц800_в355г.рар, али не и тестиран)
и има све хардвера и језика датотеке (није пронађен у друге датотеке из друге странице)
Добро дело ... то је врло корисно програмер.
Поздрави. |
|
| Повратак на врх | |
 |
уакака
| 02. новембар 2006 3:13 ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Бок тхелукс, ыв треба додати још један БЦ557 до РБ2 у Лите верзији јер је Лите верзија не користите РБ2? Могу објаснио?
Бту, за плус верзију, може у уплоад комплетан схематски (ако је могуће формат) и верзију Уинпиц800 користити? Фирмуаре за 18Ф2550 је иста као и Лите верзија обред? |
|
| Повратак на врх | |
 |
Тхелукс
| 02. новембар 2006 12:12 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Бок уакака,
Препоручујем да додате Вдд прекидач за Пицс које треба Впп пре Вдд (обично некад са унутрашњим ОСЦ) јер ако оставите Вдд увек на ПИЦ покренути извршавање кода (ако је програмиран да користи интерни ОСЦ) и не иде у програм приправности.
То се може десити ако ПИЦ је претходно програмиран, а не ако је празна.
Ако тражите "Впп пре Вдд" пронаћи ћете мноштво информација и савета за мењање програмери воле ЈДМ.
Плус верзија се разликује од фрее верзију (не дуже подржава нови софтуаре), има другачији фирмуаре (продато само) тако да не можете користити стари фирмуаре и софтвер са тим.
Можете пронаћи Плус схематски у:
хттп://ууу.уинпиц800.цом/десцаргас/РЕВ2/ГТП-УСБ [плус]. пдф
Лите верзија (смањена верзија ФРЕЕ Суммер2005) користи исти фирмуаре као комплетна верзија, али је само ИЦСП (Впп1 и Впп2 створена је како може да користи само један ЗИФ соцкет).
ИЦСП само да не треба да имају 2 Впп (тако да имате само Впп1), али, мислим, боље да напусти Вдд прекидача.
У оригиналној верзији ФРЕЕ БЦ547 је под контролом УЛН2003 (пин16 до Б, пин 1 до РБ2).
У Лите верзија нисте УЛН2003 тако да је најбољи начин је да погон Б са отпорник на РБ2 (као у Плус).
Јучер сам заборавио важну ствар:
ако је Лите верзија (само уз Впп1), сјети се да искључимо "Усе Впп2" у УинПиц800 Сеттингс => Хардуаре.
Надати се данашји помоћ ... Ако имате других питања ја сам ту.
Поздрави. |
|
| Повратак на врх | |
 |
уакака
| 02. новембар 2006 13:00 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Сам прикључен један ГТП УСБ шеме, тако да можете исто за фирмуаре верзију Лите се користи за ову? Иста верзија Уинпиц800 (в3.55г) користи се исто као и?? цоз бих желео саградити један мулти усб ПРОГЛА.
На приложеном верзија, је ли Љетни бесплатна верзија? Ы то требати 2 Впп (Впп1 и Впп2), као и Вппс око 13В? У другој страни у пдф фајл, налази се ЈП2, уатс употребу за драго? нормално користити Впп1 или Впп2? ТХанккс .......
|
|
| Повратак на врх | |
 |
Мирис
Јоинед: 26. јули 2002 Постови: 1349 Помогао: 24
| 02. новембар 2006 13:45 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| бок
Мислим, ако нисам криво плус софтвер могу користити са Лите верзија хардвера као у хардуаре профиле то схоу контролу за Лите верзија |
|
| Повратак на врх | |
 |
Тхелукс
| 02. новембар 2006 16:16 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| @ Уакака: Ваша схематски је ГТП Фрее УСБ (лето 2005). Впп1 и Впп2 су за ЗИФ соцкет, ИЦСП може бити само са Впп1. Плус верзија је врло различит у хардвер и тако фирмуаре не може бити иста као и претходна верзија. Једини начин да се плус купити унапред програмирани ПИЦ од аутора.
@ Мириса: тестирана са 3,59 В.: ГТП Лите је наведена, али само са ЛПТ порт (као што можете видети у Сеттингс => Хардвер). Посљедњи подржан верзију за УСБ ФРЕЕ верзија (Лите или пуни) је 3.55г
Поздрави. |
|
| Повратак на врх | |
 |
бркснет
Приступио / ла: 27 новембар 2.006 Постови: 2
| 06 про 2006 17:44 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | Хтео бих да знам је гтп УСБ Лите могућности програма дспиц, или ћу морати доћи гтп УСБ плус за то? |
|
| Повратак на врх | |
 |
хамвуи2006
Приступио / ла: 07 децембар 2.006 Постови: 3
| 07. децембар 2006 5:58 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | Ко ми може помоћи око УСБ уређаја приступате? |
|
| Повратак на врх | |
 |
Цомпутерман29
Јоинед: 23. јули 2006 Постови: 135 Помогао: 4 Локација: Валпараисо, ИН УСА
| 07. децембар 2006 9:23 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Пробајте ово програмер. То је потпуно бесплатна. Локалитет је на немачком језику, али лако се прати (ја говорим само енглески).
х ** п: / / ууу.спрут.де/елецтрониц/пиц/пројекте/бреннер8/индекс.хтм # Ауфбау
Сам га подигао и тестирали ову програмер. Ради добро, али морате почети софтвер пре него што је програмер плуг ин или га неће читати, писати, или исправно идентификовати било које ПИЦ-а. Мораћете ће вам програмер на програму је у боотлоадер 18Ф2550 (сам користио ЈДМ). Тхе Еагле датотеке у формату. Ту су и ГИФ-ове. |
|
| Повратак на врх | |
 |
симплицио
Јоинед: 01 Сеп 2004 Постови: 19
| 30 јан 2007 15:28 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| То раде само ГТП УСБ ухитх ПИЦ18Ф2550?
Не могу ставити друге ПИЦ у месту?
Фернандо |
|
| Повратак на врх | |
 |
ручно
Приступио / ла: 14 март 2.004 Постови: 178 Помогао: 9 Локација: Француска
| 30 јан 2007 19:54 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | симплицио уроте: | | То раде само ГТП УСБ ухитх ПИЦ18Ф2550? |
Да
| симплицио уроте: | | Не могу ставити друге ПИЦ у месту? |
Можда 18ф4500 што је готово компатибилан |
|
| Повратак на врх | |
 |
Цомпутерман29
| 31. јануар 2007 9:21 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Могли бисте покушати 18Ф2445 - Иста слика мање меморије.
Аддед након 4 минута:
БТУ, и сам програмер је описано у последњи пост (Бреннер8) има нови софтуаре и фирмуаре. Све проблеме ми је што су исправљене. Дајте јој пробати. |
|
| Повратак на врх | |
 |
о-ларн
Јоинед: 09. октобар 2.006 Постови: 8
| |
| Повратак на врх | |
 |
Цомпутерман29
| 09. фебруар 2007 5:06 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | Исправка: То је 2455, не 2445. |
|
| Повратак на врх | |
 |
маыли
Јоинед: 06. јуни 2005 Постови: 9
| 09. фебруар 2007 7:40 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Све нове верзије фирмуаре?
Хвала. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе

| 09. фебруар 2007 7:40 Огласи | | |
|
|
|
|
| Повратак на врх | |
 |
уизпиц
Приступио / ла: 24 мај 2.004 Постови: 371 Помогао: 26
| 09. фебруар 2007 8:14 ГТП УСБ схематски? | | |
|
| 3,61 да је управо била објављена, али то је све ажурирано преко интернета, тако нико није фирмуаре за ГТП усб плус, то је јако добар програмер
уизпиц |
|
| Повратак на врх | |
 |
цоолхеарт
Јоинед: 10. фебруар 2.007 Постови: 1
| 10 вел 2007 21:41 ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Здраво свима! Имам само 18ф4550, и не могу наћи други у то време (а можда до сада). Дакле, могу да користе за 4550 изнад гтп усб схематски са истим хексадецимално датотеку? Читала сам у табеларни и ништа није диффенрент ексцептс меморија 
Поздрави, |
|
| Повратак на врх | |
 |
ухитеуиз172
Приступио / ла: 11 март 2.007 Постови: 8
| 12. март 2007 0:36 Ре: ГТП УСБ схематски? | | |
|
| | цоолхеарт уроте: | Здраво свима! Имам само 18ф4550, и не могу наћи други у то време (а можда до сада). Дакле, могу да користе за 4550 изнад гтп усб схематски са истим хексадецимално датотеку? Читала сам у табеларни и ништа није диффенрент ексцептс меморија 
Поздрави, |
Хтела бих да знам како је ово добро. Могао било ко молим вас одговор? |
|
| Повратак на врх | |
 |
долхоемти
Приступио / ла: 17 новембар 2.006 Постови: 10
| 20 тра 2007 10:57 ГТП УСБ схематски? | | |
|
| Хи тхере. Хтела бих да знам ако гтп је ицд компатибилни. Остали питање што је најбољи начин стварања хексадецимално датотеку ст Пиц неубие |
|
| Повратак на врх | |
 |