Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Елецтрониц Сервицес

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Стручна хардвера и Електроника Десигн -> Елецтрониц Сервицес
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
Ганымеде

Јоинед: 28. октобар 2.001
Постови: 13

Post 02. март 2002 2:08

Знам то ће отворити пробоаблы целине могу од црва - али идемо.

Ако сам била понудити услугу преноса цртежа на папиру ЦАД формате и пренос формати датотека између различитих платформи, што би вам кажем било би најбоље збирке алата и хардуаре / софтуаре за тај посао.

Чини се да је АутоЦАД врху пас за опште цртање рад - дксф датотека ће бити најбољи формат за скакање по платформама?

Као да ПЦБ услуге! - Где могу покренути. Шта би ово коштати мене за кицк офф?

ПС Да знам где сам - Мислим да је ово најбоље место за питати питање.
Повратак на врх
View user's profile
мрлогицал
Гост

Post 03. март 2002 2:20

Покушајте П * отели 99 СЕ за ваш схематски заробљавања и ПЦБ лаыоут, то је сасвим добар. Такође ће се претворити у Ацад дксф или дуг формат датотеке. , Преузмите га са овом форуму.
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 03. март 2002 2:20 Огласи

Повратак на врх
Ганымеде

Јоинед: 28. октобар 2.001
Постови: 13

Post 03. март 2002 20:47

Тханкс Тоны - Ваш други неки препоручују да се пакет за мене.

Аныыоне у Великој Британији финациал знам ја могу добити подршку - (Гов. Неу Деал можда - да врста ствари).

Им радиш пуно истраживању што људи можда желе у области услуга им мисли - али финансирање из незапослених у самостално запослен је један корак у пакао.

Хвала унапред.
Повратак на врх
View user's profile
Пхытекс

Приступио / ла: 16 децембар 2.001
Постови: 176

Post 08. март 2002 9:47

Хвала ти за инфо!
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Стручна хардвера и Електроника Десигн -> Елецтрониц Сервицес
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС