| Аутор | Порука |
|---|
цроуину
Датум регистрације: 01 Мар 2005 Поруке: 48 Помогао: 1
| 13 Дец 2006 8:10 Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| Здраво,
Оно што је највише еффиецент од ове три? ВБ.нет, ВБ 2005 а или ВБ6?
Морам да интерфејс ПИЦ преко серијског порта и читање података са УСБ уре?
Аны хелп? |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 13 Дец 2006 8:10 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
Кортекс
Датум регистрације: 26 Јан 2005 Поруке: 179 Помогао: 8 Локација: Мароко
| 14 Дец 2006 17:32 Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| вб.нет је најбољи по мом мишљењу. ВБ6 је мртав и није подржан од стране Мицрософт сада |
|
| Назад на врх | |
 |
хр_резаее
Датум регистрације: 06 Окт 2004 Поруке: 893 Помогла: 88 Локација: Ирачко-Масххад
| 15 Феб 2006 7:22 Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| вб.нет је добар, али је потребно да покренете НЕТ платформи.. Можете лако да свој интерфејс чипове са ВБ6. мсцомм.оцкс користе АцтивеКс. |
|
| Назад на врх | |
 |
метала
Датум регистрације: 21 Јан 2004 Поруке: 369 Помогла: 13
| 15 Феб 2006 22:39 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| Здраво
ВБ.НЕТ је исто као ВБ 2005 а, на било који начин, већина ствари које тешко да раде са ВБ6 су комад торте данас у ВБ.НЕТ, као што је писање у датотеке регистратора и СРБИ, касета руковање, и многе друге ствари. Почео сам са ВБ6, ВБ.НЕТ и преселио се месец дана касније. Али сам још увек уче, а стварно волим ВБ.НЕТ сада.
Низови контроле нису подржане у ВБ.НЕТ, али можемо направити лажни низ контрола, или шта се зове, низ контрола контроле помоћу својства. Такође преименовање датотека више није подржана у ВБ.НЕТ, осетио сам фрустриран на делу, али сам решио да користите методу премештање у фајл класе која ми је омогућила да промените име датотеке и померите га на друго место у исто време, веома добар. КСП стил је лако имплементирати у ВБ.НЕТ помоћу енаблевисуалстылес и доевентс. ИДЕ је веома помаже, посебно у Мицрософт Висуал Студио 2005, заиста невероватна и лако руковање.
Нема потребе да се жале НЕТ Фрамеуорк више. Дистрибуција када апликацију, јер ће бити укључен у нови оперативни систем Уиндоус Виста који долазе сада, пре или касније, ВБ6 ће изгубити своју функционалност. Могу да кажем да ће НЕТ-у. Програмског језика Мицрософт се за наредних 10 година, па зашто пропустити воз, или чак бити касно за то. |
|
| Назад на врх | |
 |
аслм
Датум регистрације: 03 Мај 2002 Поруке: 125 Помогао: 5
| 15 Феб 2006 22:48 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| Био сам мало у истој ситуацији пре извесног времена.
ВБ.НЕТ много бољи језик, подршка за објекте и симулар, бољи развој животне средине. Велика мана је у томе што НЕТ платформи. Треба да буде инсталиран, око 24мб података. Мислим да је укључују у КСП СП2. Ово није аваилибел за У95/98, рачунар морате користити у2к или КСП.
ВБ 6 и даље ради и може се "писати" са новим компонентама и оцкс симулар ако је потребно. У овом случају Рунтиме Енвиронмент је неколико длл датотеке које се лако инсталира уз пријаву.
На крају сам заиста одабране као ВБ 6 ми је потребно да дистрибуирате мој програм и није хтео све проблема са НЕТ платформи инсталација. Ср и подршка за клијенте. Ако би био софтвер који се користи на неколико рачунара који су под мојим надзором бих имати инсталиран НЕТ ствари. И отишао са ВБ НЕТ-у.
Серијски порт приступ је једноставан у ВБ само користите МСЦОММ. Једино ограничење морам покренути у је у томе што подржава само порта нумерс до 16 година. На крају сам идем за спољашње решење да се око овог ...
вези ме |
|
| Назад на врх | |
 |
метала
| 15 Феб 2006 23:04 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| Здраво
ВБ.НЕТ је исто као ВБ 2005 а, на било који начин, већина ствари које тешко да раде са ВБ6 су комад торте данас у ВБ.НЕТ, као што је писање у датотеке регистратора и СРБИ, касета руковање, и многе друге ствари. Почео сам са ВБ6, ВБ.НЕТ и преселио се месец дана касније. Али сам још увек уче, а стварно волим ВБ.НЕТ сада.
Низови контроле нису подржане у ВБ.НЕТ, али можемо направити лажни низ контрола, или шта се зове, низ контрола контроле помоћу својства. Такође преименовање датотека више није подржана у ВБ.НЕТ, осетио сам фрустриран на делу, али сам решио да користите методу премештање у фајл класе која ми је омогућила да промените име датотеке и померите га на друго место у исто време, веома добар. КСП стил је лако имплементирати у ВБ.НЕТ помоћу енаблевисуалстылес и доевентс. ИДЕ је веома помаже, посебно у Мицрософт Висуал Студио 2005, заиста невероватна и лако руковање.
Нема потребе да се жале НЕТ Фрамеуорк више. Дистрибуција када апликацију, јер ће бити укључен у нови оперативни систем Уиндоус Виста који долазе сада, пре или касније, ВБ6 ће изгубити своју функционалност. Могу да кажем да ће НЕТ-у. Програмског језика Мицрософт се за наредних 10 година, па зашто пропустити воз, или чак бити касно за то. |
|
| Назад на врх | |
 |
цроуину
| 17 Феб 2006 8:15 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| | метала је написао: | Здраво
мој првобитни проблем је компатибилност на свим прозорима, али ваљда ћу се придржавати сада вб.нет, потребно да освежите своје знање Абоу њега, изазове латлеы сам користио доста ансци Века
Да приметио сам шта си рекао метала да се неке ствари које су тешке у ВБ6 сада су део колача у вб.нет али је праг који не праве фоуард као ВБ6.
цроуину |
|
| Назад на врх | |
 |
аслм
Датум регистрације: 03 Мај 2002 Поруке: 125 Помогао: 5
| 17 Jan 2006 11:47 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| НЕТ платформи инсталација. Ће највероватније неће бити проблем, као што пишете. А ако корисници користе само КСП-Такође мислим да ће радити само са мањим проблемима. Али ситлл постоји много тамо преко 95/98/Ме и Уин2К и за њих НЕТ-у. Није опција.
Такође сам имао неке недоумице у вези са питањем цустмер са КСП/уин2к и без НЕТ-да га инсталирате. Јер знам да тада би погодио први подршку ако његова проблема. Мислим да је такође побољшан током времена али ипак сам феал нешто лоше о пита корисника да инсталира 24мб упдат до прозора 1МБ једноставан софтвер.
вези ме |
|
| Назад на врх | |
 |
цроуину
| 17 Феб 2006 13:50 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| | аслм је написао: | НЕТ платформи инсталација. Ће највероватније неће бити проблем, као што пишете. А ако корисници користе само КСП-Такође мислим да ће радити само са мањим проблемима. Али ситлл постоји много тамо преко 95/98/Ме и Уин2К и за њих НЕТ-у. Није опција.
Такође сам имао неке недоумице у вези са питањем цустмер са КСП/уин2к и без НЕТ-да га инсталирате. Јер знам да тада би погодио први подршку ако његова проблема. Мислим да је такође побољшан током времена али ипак сам феал нешто лоше о пита корисника да инсталира 24мб упдат до прозора 1МБ једноставан софтвер.
вези ме |
софтвер сам кодирање је само за моју користити за специфичне примене фази са мојим пројектом. тако да у вези инсталације и купцима немам проблема. |
|
| Назад на врх | |
 |
метала
| 18 Дец 2006 19:59 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| Здраво
Нема потребе да бринете о томе превише, могућностима примене укључују могућност да дитрибуте НЕТ Фрамеуорк са апликације..
цроуину,
Дозволите ми да знам шта си интрестед у ВБ.НЕТ, можемо радити заједно на пројекту, чак и ако не знам како да то урадите, ми то можемо научити.
довиђења |
|
| Назад на врх | |
 |
цроуину
| 18 Дец 2006 20:20 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| | метала је написао: | Здраво
Нема потребе да бринете о томе превише, могућностима примене укључују могућност да дитрибуте НЕТ Фрамеуорк са апликације..
цроуину,
Дозволите ми да знам шта си интрестед у ВБ.НЕТ, можемо радити заједно на пројекту, чак и ако не знам како да то урадите, ми то можемо научити.
довиђења |
Ја ћу вас обавестити када имам неке шансе да проузрокује ускоро имам испите па морам да студирају .
хвала пуно метала |
|
| Назад на врх | |
 |
Фаыез_М
Датум регистрације: 11 Мар 2006 Поруке: 2
| 23 Дец 2006 18:41 Одг: Висуал Басица 6/.нет или 2005? | | |
|
| То је боље користити за ВБ2005 интерфејс ПИЦ. генерално је врло добро да науче ВБ2005 јер је нова технологија компаније Мицрософт, тако да је боље да то знам, јер је врло лако и има веома богату библиотеку. |
|
| Назад на врх | |
 |