| Аутор | Порука |
|---|
итхинк
Јоинед: 01. јули 2005 Постови: 23
| 17. мај 2006 5:17 сат и података? | | |
|
| Поздрав, свима ја пате велике потешкоће у мом истраживања о ЦДР дизајн, прочитао сам неке новине, као што су''један 10гб / с ЦДР спој са ЦМОС аналогни интерполатер фазе'', и тако даље, и направио је пуно труда у учење ЦДР принципле.бут Немам напредак у дизајну ЦДР, сада желим изградити модел са математике у фази интерполатер Матлаб, мислим да је то веома тешко. можда вам понудити неке савете или папир за мене! хвала |
|
| Повратак на врх | |
 |
аналогартист
Приступио / ла: 18 март 2.005 Постови: 20
| 17. мај 2006 5:46 Ре: сат и података? | | |
|
| Будући да су моделирање и пројектовање склопа, а не она ... Могли бисте почети са неким једноставним склоп са ЦДР као фазни детектор Детецтор фреквенција или фаза. Све што треба је основно разумевање о томе како да се та рада и можете кренути вам моделирање и додај нонлинеаритиес кад иду заједно ...
Ова књига је одлична полазна место: Монолитна Пхасе-Лоцкед петље и опоравак такта склопови: Тхеоры анд Десигн бы Бехзад Разави |
|
| Повратак на врх | |
 |
итхинк
Јоинед: 01. јули 2005 Постови: 23
| 17. мај 2006 6:01 сат и података? | | |
|
| хвала ти, аналогартист
коначни циљ је да дизајн ЦДР круг наших задовољних захтевају, ја праведан почети од математике модел, и корак по корак за обликовање склопа. сад ја не разумем интерполатер у фази ЦДР систем, и да су дизајнирани склоп плл успешно, али се разликује са ЦДР плл. |
|
| Повратак на врх | |
 |
енг_ислам
Приступио / ла: 06 децембар 2.005 Постови: 67 Помогао: 4 Локација: ЕГИПАТ
| 17 сви 2006 15:41 Ре: сат и података? | | |
|
| у ћете наћи велику белешке у оба Матх модел и методу дизајн и склоп у овој књизи
Дизајн интегрисани склоп за оптичке комуникације Бехзад Разави
|
|
| Повратак на врх | |
 |
Кхалед фаыед
Приступио / ла: 30 април 2.006 Постови: 4 Помогли су: 1
| 16. октобар 2006 10:50 Ре: сат и података? | | |
|
| Имам још два предавања које изгледају сеттле један и мај такође бити користан:
|
|
| Повратак на врх | |
 |
кхоулы
Јоинед: 20. октобар 2.003 Постови: 2478 Помогао: 343 Локација: ЕГИПАТ
| 16. октобар 2006 13:27 Ре: сат и података? | | |
|
| провера хттп://оцу.мит.еду/ОцуУеб/Елецтрицал-Енгинееринг-анд-Цомпутер-Сциенце/6-976Хигх-Спеед-Цоммуницатион-Цирцуитс-анд-СыстемсСпринг2003/ЛецтуреНотес/индекс.хтм
лецт 21: о МСК и ЦДР кхоулы |
|
| Повратак на врх | |
 |
неофласх
Јоинед: 02. јули 2005 Постови: 381 Помогао: 8 Локација: Унитед Статес
| 25. децембар 2006 5:22 сат и података? | | |
|
| | било који тип можете отпремити и демо ЦДР модел у Матлаб симулинк? |
|
| Повратак на врх | |
 |
Нетер
Јоинед: 15. јули 2004 Постови: 50
| 15. март 2007 11:02 сат и података? | | |
|
| | Имати дуал-патх модел Завијте архитектуру? |
|
| Повратак на врх | |
 |
кссхоу
Јоинед: 17. аугуст 2.002 Постови: 45 Помогао: 3
| 17. март 2007 6:31 сат и података? | | |
|
| Разави књизи је добар ресурс.
Ја увек осећа да би било занимљиво за коришћење узорковања модел података, тј З трансформација описати ЦДР. То је врло корисно ако посматрамо статистички природа транзиције густоће --- вам неће понестати једначине ускоро.
Велика предност помоћу узорковања модел је: модел може се ВЦО преноса функција тачно (не само ДЦ вредност, Квцо). За низак П прстен осцилатор, неће правити велику разлику. Али за ЛЦ осцилатор, видећете високе Фрекв мале од фазе детектора поремећај може да проузрокује висок Фрекв великих фазна. То посебно важи ако брзину двојчана ЦДР (бангбанд типа) је у студији.
А Пх.Д. тезе? Можда. |
|
| Повратак на врх | |
 |
цзфаилеен
Приступио / ла: 03 децембар 2.005 Постови: 4
| 25. аугуст 2007 19:13 Ре: сат и података? | | |
|
| Поздрав, колико начина можемо користити у ЦДР? Можемо ли оздравити сатом из података са својим познавањем аукс цлк? |
|
| Повратак на врх | |
 |