Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Сат и података?

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Аналогни Цирцуит Десигн -> Сат и података?
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
итхинк

Јоинед: 01. јули 2005
Постови: 23

Post 17. мај 2006 5:17 сат и података?

Поздрав, свима
ја пате велике потешкоће у мом истраживања о ЦДР дизајн, прочитао сам неке новине, као што су''један 10гб / с ЦДР спој са ЦМОС аналогни интерполатер фазе'', и тако даље, и направио је пуно труда у учење ЦДР принципле.бут Немам напредак у дизајну ЦДР, сада желим изградити модел са математике у фази интерполатер Матлаб, мислим да је то веома тешко. можда вам понудити неке савете или папир за мене!
хвала
Повратак на врх
View user's profile
аналогартист

Приступио / ла: 18 март 2.005
Постови: 20

Post 17. мај 2006 5:46 Ре: сат и података?

Будући да су моделирање и пројектовање склопа, а не она ... Могли бисте почети са неким једноставним склоп са ЦДР као фазни детектор Детецтор фреквенција или фаза. Све што треба је основно разумевање о томе како да се та рада и можете кренути вам моделирање и додај нонлинеаритиес кад иду заједно ...

Ова књига је одлична полазна место:
Монолитна Пхасе-Лоцкед петље и опоравак такта склопови: Тхеоры анд Десигн бы Бехзад Разави
Повратак на врх
View user's profile
итхинк

Јоинед: 01. јули 2005
Постови: 23

Post 17. мај 2006 6:01 сат и података?

хвала ти, аналогартист

коначни циљ је да дизајн ЦДР круг наших задовољних захтевају, ја праведан почети од математике модел, и корак по корак за обликовање склопа.
сад ја не разумем интерполатер у фази ЦДР систем, и да су дизајнирани склоп плл успешно, али се разликује са ЦДР плл.
Повратак на врх
View user's profile
енг_ислам

Приступио / ла: 06 децембар 2.005
Постови: 67
Помогао: 4
Локација: ЕГИПАТ

Post 17 сви 2006 15:41 Ре: сат и података?

у ћете наћи велику белешке у оба Матх модел и методу дизајн и склоп у овој књизи

Дизајн интегрисани склоп за оптичке комуникације
Бехзад Разави

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте видели у овом прилогу

Повратак на врх
View user's profile
Кхалед фаыед

Приступио / ла: 30 април 2.006
Постови: 4
Помогли су: 1

Post 16. октобар 2006 10:50 Ре: сат и података?

Имам још два предавања које изгледају сеттле један и мај такође бити користан:

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте видели у овом прилогу

Повратак на врх
View user's profile
кхоулы

Јоинед: 20. октобар 2.003
Постови: 2478
Помогао: 343
Локација: ЕГИПАТ

Post 16. октобар 2006 13:27 Ре: сат и података?

провера
хттп://оцу.мит.еду/ОцуУеб/Елецтрицал-Енгинееринг-анд-Цомпутер-Сциенце/6-976Хигх-Спеед-Цоммуницатион-Цирцуитс-анд-СыстемсСпринг2003/ЛецтуреНотес/индекс.хтм

лецт 21: о МСК и ЦДР
кхоулы
Повратак на врх
View user's profile
неофласх

Јоинед: 02. јули 2005
Постови: 381
Помогао: 8
Локација: Унитед Статес

Post 25. децембар 2006 5:22 сат и података?

било који тип можете отпремити и демо ЦДР модел у Матлаб симулинк?
Повратак на врх
View user's profile
Нетер

Јоинед: 15. јули 2004
Постови: 50

Post 15. март 2007 11:02 сат и података?

Имати дуал-патх модел Завијте архитектуру?
Повратак на врх
View user's profile
кссхоу

Јоинед: 17. аугуст 2.002
Постови: 45
Помогао: 3

Post 17. март 2007 6:31 сат и података?

Разави књизи је добар ресурс.

Ја увек осећа да би било занимљиво за коришћење узорковања модел података, тј З трансформација описати ЦДР. То је врло корисно ако посматрамо статистички природа транзиције густоће --- вам неће понестати једначине ускоро.

Велика предност помоћу узорковања модел је: модел може се ВЦО преноса функција тачно (не само ДЦ вредност, Квцо). За низак П прстен осцилатор, неће правити велику разлику. Али за ЛЦ осцилатор, видећете високе Фрекв мале од фазе детектора поремећај може да проузрокује висок Фрекв великих фазна. То посебно важи ако брзину двојчана ЦДР (бангбанд типа) је у студији.

А Пх.Д. тезе? Можда.
Повратак на врх
View user's profile
цзфаилеен

Приступио / ла: 03 децембар 2.005
Постови: 4

Post 25. аугуст 2007 19:13 Ре: сат и података?

Поздрав, колико начина можемо користити у ЦДР?
Можемо ли оздравити сатом из података са својим познавањем аукс цлк?
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Аналогни Цирцуит Десигн -> Сат и података?
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС