| Аутор | Порука |
|---|
фунныныпд
Приступио / ла: 09 мај 2.007 Постови: 867 Помогао: 21 Локација: УСА & Канада
| 03. јануар 2008 2:05 Изградња ПИЦКит2 од нуле | | |
|
| design. Тхе ПИЦкит 2 је велика дизајн. Тхе ЦБ0703 (ПИЦКит2) дизајна има побољшане функције (што га чини још боље): а РЈ12 порт и додатним спољним напајање спроводе.
С РЈ12 кабл (парт #: ЦБЛ-РЈ12-РВС), у ББ0703 (ПИЦКит2) може да ради директно код већине циљних заједница / програмер дизајниран за ИЦД2.
ДИЫ китс доступне су овде: хттп://ууу.ауелецтроницс.цом/Хардуаре-ЦБ0703.хтм
Фулл фунцтион јединице са животом-време гарантног доступни су овде: хттп://ууу.ауелецтроницс.цом/Сыстем-ПИЦкит2.хтм |
|
| Повратак на врх | |
 |
фунныныпд
| 15. мај 2009 2:55 Ре: Изградња ПИЦКит2 од нуле | | |
|
| Овде је туториал на разумевању ПИЦкит 2 хардвер: хттп://аугроупс.блогспот.цом/2009/05/ундерстандинг-мицроцхип-пицкит-2-рев.хтмл Већину времена, људи користити само као ПИЦКит 2 ПИЦ програмер, схватити како то ради помоћи ће свакако користити на ефикасније.
Овај туториал покрива неке основне концепт дизајна на ПИЦкит 2, као што је УСБ напон, Впп Подстицај, Вдд откривање и генерисање, ПГД, ПГЦ и аукс напон стезање, итд |
|
| Повратак на врх | |
 |
фунныныпд
| |
| Повратак на врх | |
 |
Катмаи
Јоинед: 29 Сеп 2008 Постови: 1
| 06 срп 2009 15:12 Изградња ПИЦКит2 од нуле | | |
|
| Ја донт кноткле зашто људи кажу пицкит2 није разбубник .... чак и она има "дебуг изразити" кит који долази један 16ф887 тренер (ледс, лонац за АДЦ, и пребацити на контролу прекине). И успешно дебуггед моја теза ИЦД док је приказују (не ради у потпуности, као иуант нажалост, барем не још ... ) То 16ф887 заснива (као тренер долази с) ја донт кноткле како ... мислим ја немам ицд али био сам у искушењу да градимо један пицкит али има доста опција (УАРТ Алатка, логика анализатор, фирмуаре модернизирати ПРЕВИШЕ је још једна ствар што неки људи кажу ицд је боља) и то је релативно јефтино .... па ... било каквих питања или важећа мишљења?
Аддед након 2 минуте:
фунныныпд?? АЦЦИОН Демоцратиц? венецуелански ти човек? ккккк лого који изгледа као политхицал парты овде кккк |
|
| Повратак на врх | |
 |
аптсыс
Јоинед: 26. фебруар 2.009 Постови: 2
| 06 срп 2009 16:14 Ре: Изградња ПИЦКит2 од нуле | | |
|
| Катмаи, пробајте погледати пост датуме! |
|
| Повратак на врх | |
 |
фунныныпд
| 06 срп 2009 16:48 Ре: Изградња ПИЦКит2 од нуле | | |
|
| | Куоте: | | фунныныпд?? АЦЦИОН Демоцратиц? венецуелански ти човек? ккккк лого који изгледа као политхицал парты овде кккк |
Но не на све. Ау је хемија елемената симбол злата. |
|
| Повратак на врх | |
 |
КамалС
Јоинед: 14. фебруар 2.006 Постови: 39 Помогао: 5
| 07. јули 2009 3:40 Изградња ПИЦКит2 од нуле | | |
|
| Нах .. То је добро да се такве стари пост је такав дуг живот!
Ја сам задивљен .. дон, т имамо једноставан УСБ програмер за ПИЦ16 и 18Ф је као, ту је УСБАсп за АВР?
Довољно је погледати како изгледају они направили такву ствар: хттп://ууу.фисцхл.де/усбасп/
То не би требало да је тешко имитирати УСБ у 628А или 877А! |
|
| Повратак на врх | |
 |