Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Изградња ПИЦКит2 од нуле

Гото паге Превиоус 1, 2
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Мицроцонтроллерс -> Изградња ПИЦКит2 од нуле
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
фунныныпд

Приступио / ла: 09 мај 2.007
Постови: 867
Помогао: 21
Локација: УСА & Канада

Post 03. јануар 2008 2:05 Изградња ПИЦКит2 од нуле

design. Тхе ПИЦкит 2 је велика дизајн.
Тхе ЦБ0703 (ПИЦКит2) дизајна има побољшане функције (што га чини још боље): а РЈ12 порт и додатним спољним напајање спроводе.

С РЈ12 кабл (парт #: ЦБЛ-РЈ12-РВС), у ББ0703 (ПИЦКит2) може да ради директно код већине циљних заједница / програмер дизајниран за ИЦД2.

ДИЫ китс доступне су овде:
хттп://ууу.ауелецтроницс.цом/Хардуаре-ЦБ0703.хтм

Фулл фунцтион јединице са животом-време гарантног доступни су овде:
хттп://ууу.ауелецтроницс.цом/Сыстем-ПИЦкит2.хтм
Повратак на врх
View user's profile
фунныныпд

Post 15. мај 2009 2:55 Ре: Изградња ПИЦКит2 од нуле

Овде је туториал на разумевању ПИЦкит 2 хардвер:
хттп://аугроупс.блогспот.цом/2009/05/ундерстандинг-мицроцхип-пицкит-2-рев.хтмл
Већину времена, људи користити само као ПИЦКит 2 ПИЦ програмер, схватити како то ради помоћи ће свакако користити на ефикасније.

Овај туториал покрива неке основне концепт дизајна на ПИЦкит 2, као што је УСБ напон, Впп Подстицај, Вдд откривање и генерисање, ПГД, ПГЦ и аукс напон стезање, итд
Повратак на врх
View user's profile
фунныныпд

Post 04 срп 2009 13:37 Ре: Изградња ПИЦКит2 од нуле

Сада се ПИЦКит 2 ДИЫ кит и потпуно ассемблиед / тестирани производ можете наћи на нашој он-лине трговине:
хттп://ууу.ауелецтроницс.цом/продуцтс/хардуаре/цб0703.хтмл
хттп://ууу.ауелецтроницс.цом/продуцтс/сыстем/бб0703.хтмл

Потпуно ассемблиед ББ0703:

ПИЦкит 2 са Буцк / погурати склопови за савладавање УСБ варијација напона (4,4-5.5 В инпут):

256К бајт ПИЦКит од 2 је на располагању (такође укључује мужјак / погурати склопови):
Повратак на врх
View user's profile
Катмаи

Јоинед: 29 Сеп 2008
Постови: 1

Post 06 срп 2009 15:12 Изградња ПИЦКит2 од нуле

Ја донт кноткле зашто људи кажу пицкит2 није разбубник .... чак и она има "дебуг изразити" кит који долази један 16ф887 тренер (ледс, лонац за АДЦ, и пребацити на контролу прекине). И успешно дебуггед моја теза ИЦД док је приказују (не ради у потпуности, као иуант нажалост, барем не још ... Тужан ) То 16ф887 заснива (као тренер долази с) ја донт кноткле како ... мислим ја немам ицд али био сам у искушењу да градимо један пицкит али има доста опција (УАРТ Алатка, логика анализатор, фирмуаре модернизирати ПРЕВИШЕ је још једна ствар што неки људи кажу ицд је боља) и то је релативно јефтино .... па ... било каквих питања или важећа мишљења?

Аддед након 2 минуте:

фунныныпд?? АЦЦИОН Демоцратиц? венецуелански ти човек? ккккк лого који изгледа као политхицал парты овде кккк
Повратак на врх
View user's profile
аптсыс

Јоинед: 26. фебруар 2.009
Постови: 2

Post 06 срп 2009 16:14 Ре: Изградња ПИЦКит2 од нуле

Катмаи, пробајте погледати пост датуме! Уинк
Повратак на врх
View user's profile
фунныныпд

Post 06 срп 2009 16:48 Ре: Изградња ПИЦКит2 од нуле

Куоте:
фунныныпд?? АЦЦИОН Демоцратиц? венецуелански ти човек? ккккк лого који изгледа као политхицал парты овде кккк

Но не на све.
Ау је хемија елемената симбол злата.
Повратак на врх
View user's profile
КамалС

Јоинед: 14. фебруар 2.006
Постови: 39
Помогао: 5

Post 07. јули 2009 3:40 Изградња ПИЦКит2 од нуле

Нах .. То је добро да се такве стари пост је такав дуг живот!

Ја сам задивљен .. дон, т имамо једноставан УСБ програмер за ПИЦ16 и 18Ф је као, ту је УСБАсп за АВР?

Довољно је погледати како изгледају они направили такву ствар: хттп://ууу.фисцхл.де/усбасп/

То не би требало да је тешко имитирати УСБ у 628А или 877А!
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Мицроцонтроллерс -> Изградња ПИЦКит2 од нуле
Паге 2 оф 2 Сва времена су ГМТ 2 сата
Гото паге Превиоус 1, 2

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС