| Аутор | Порука |
|---|
Гасан Ал Мутауа
Датум регистрације: 09 Окт 2005 Поруке: 24 Локација: Црна Гора
| 04 Окт 2006 12:22 Проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Басицу | | |
|
| Молим за помоћ у једноставан проблем који ми прави луд, ја радим дома пројекат писати на микроконтролеру помоћу програма Висуал Басиц затим микроконтролера проверите неке ствари и пошаљите осам битни сигнал Висуал Басиц програма. прави проблем је да када микроконтролер послати сигнал 8 бита да рачунар морам да урадим чита 3 пута, тако да могу да виде неке ствари појављују и приказују као знак уницодед (Арабиц цхарецтерс). оно што мислим је да сам ја 8 бита слање иде УАРТ бафер која је широка 32 бита и иде до врха највише тампон, морам махање руком да добијете посао у апроприате начин.
Велико је питање је шта су пинови треба да реши овај проблем? су ЦТС / РТС-а или ми је потребно и више од тога?
Ако можете да ми показати пут, или да ми кажеш шта да радим ја ћу бити тханкфулл.
чекања за одговор сам у лоше расположење због то. |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 04 Окт 2006 12:22 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
Артем
Датум регистрације: 22 Мај 2003 Поруке: 1652 Помогла: 91 Локација: Туран
| 04 Окт 2006 14:05 Проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Басицу | | |
|
| в стране у конфигурисању комуникационе структуре структуре прозора можете онемогућити руковање и хардвер и софтвер за контролу протока. Мислим да су у ДЦБ структуре. Имају изглед мицросхоп страница: хттп://мсдн.мицрософт.цом/либрары/дефаулт.асп?урл=/либрары/ен-ус/днфилес/хтмл/мсдн_сериал.асп
ДЦБ структура треба да буде доступан од основних, као |
|
| Назад на врх | |
 |
Гасан Ал Мутауа
| 04 Окт 2006 17:31 Проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Басицу | | |
|
| добро сам управо читате чланак који ме је послао у МСДН Либрары, проблем је што сам усиг Висуал Басиц 6 не в команде, има ли нешто боље да ми покаже шта желим? плз
Никада нисам видео команду ДЦБ у Висуал Басиц превише |
|
| Назад на врх | |
 |
Бус мастер
Датум регистрације: 09 Јан 2001 Поруке: 209 Помогао: 6 Локација: иза си ;-)
| 04 Окт 2006 18:37 Одг: проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Баси | | |
|
| У ВБ6, ја користим МСЦОММ контролу да комуницирају преко РС232 порта. Ви изгледа да нешто није у реду са алгоритмом комуникацију између вашег рачунара и УЦ. Можете користити (Заглавље бајт) да започнете сваки пакет комуникације и употреба фиксних бр. of bytes per packet. Такође, добро је да додате неки цхецксум-бајт пакета бити сигурни да је добио податке правилно.
Све ово може бити урађено на начин не-управљачки сигнали (само ТКС, РКС и ГНД што) сигнала неопходна за успешну комуникацију.
Контактирајте ме ако У је потребна помоћ. |
|
| Назад на врх | |
 |
Гасан Ал Мутауа
| |
| Назад на врх | |
 |