електроника Форум

Правила | Новији постови | топиц | Претрага | Регистрација | Пријава

Проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Басицу

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> микроконтролери -> проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Басицу
Аутор Порука
Гасан Ал Мутауа

Датум регистрације: 09 Окт 2005
Поруке: 24
Локација: Црна Гора

Post 04 Окт 2006 12:22

Молим за помоћ у једноставан проблем који ми прави луд, ја радим дома пројекат писати на микроконтролеру помоћу програма Висуал Басиц затим микроконтролера проверите неке ствари и пошаљите осам битни сигнал Висуал Басиц програма. прави проблем је да када микроконтролер послати сигнал 8 бита да рачунар морам да урадим чита 3 пута, тако да могу да виде неке ствари појављују и приказују као знак уницодед (Арабиц цхарецтерс). оно што мислим је да сам ја 8 бита слање иде УАРТ бафер која је широка 32 бита и иде до врха највише тампон, морам махање руком да добијете посао у апроприате начин.

Велико је питање је шта су пинови треба да реши овај проблем? су ЦТС / РТС-а или ми је потребно и више од тога?

Ако можете да ми показати пут, или да ми кажеш шта да радим ја ћу бити тханкфулл.

чекања за одговор сам у лоше расположење због то.
Назад на врх
Гоогле
АдСенсе -
Гоогле АдСенсе

Post 04 Окт 2006 12:22

Огласи

Назад на врх
Артем

Датум регистрације: 22 Мај 2003
Поруке: 1652
Помогла: 91
Локација: Туран

Post 04 Окт 2006 14:05

в стране у конфигурисању комуникационе структуре структуре прозора можете онемогућити руковање и хардвер и софтвер за контролу протока. Мислим да су у ДЦБ структуре. Имају изглед мицросхоп страница:
хттп://мсдн.мицрософт.цом/либрары/дефаулт.асп?урл=/либрары/ен-ус/днфилес/хтмл/мсдн_сериал.асп

ДЦБ структура треба да буде доступан од основних, као
Назад на врх
Гасан Ал Мутауа

Post 04 Окт 2006 17:31

добро сам управо читате чланак који ме је послао у МСДН Либрары, проблем је што сам усиг Висуал Басиц 6 не в команде, има ли нешто боље да ми покаже шта желим? плз

Никада нисам видео команду ДЦБ у Висуал Басиц превише
Назад на врх
Бус мастер

Датум регистрације: 09 Јан 2001
Поруке: 209
Помогао: 6
Локација: иза си ;-)

Post 04 Окт 2006 18:37

Одг: проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Баси

У ВБ6, ја користим МСЦОММ контролу да комуницирају преко РС232 порта. Ви изгледа да нешто није у реду са алгоритмом комуникацију између вашег рачунара и УЦ. Можете користити (Заглавље бајт) да започнете сваки пакет комуникације и употреба фиксних бр. of bytes per packet. Такође, добро је да додате неки цхецксум-бајт пакета бити сигурни да је добио податке правилно.

Све ово може бити урађено на начин не-управљачки сигнали (само ТКС, РКС и ГНД што) сигнала неопходна за успешну комуникацију.

Контактирајте ме ако У је потребна помоћ.
Назад на врх
Гасан Ал Мутауа

Post 05 Окт 2006 3:25

Одг: проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Баси

Овде је сам развио софтвер

Молимо тестирати га и реци ми Ухат'с Погрешна

хттп://мемберс.лыцос.цо.ук/уолфграве/уплоадед/зип/зип0.зип

нада од вас може да реши проблем

хвала
Назад на врх
Арапски верзија Бугарска верзија Каталонски верзија Чешка верзија Дански верзија Немачка верзија Грчки верзија Енглески верзија Шпански верзија Фински верзија Француска верзија Хинди верзија Хрватске верзије Индонезијски верзија Италијанска верзија Хебреу верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литвански верзија Летонски верзија Холандски верзија Норвешки верзија Пољски верзија Португалски верзија Румунска верзија Руска верзија Словачки верзија Словеначки верзија Српска верзија Шведски верзија Тагалог верзија Украјинска верзија Вијетнамски верзија Кинески верзија
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> микроконтролери -> проблем у Интерфацин уЦонтроллер Да Висуал Басицу
Страна 1 од 1

subj

text

Сва времена су ГМТ 1 сат
Сличне теме:
Шта је боље Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи (79?)
Вису Основни УЦонтроллер (1)
Висуал Басиц и 8051 (20)
које је боље Висуал Ц или Висуал Басиц фор ГУИ-(8)
Како да промените величину слике у Висуал Басицу 6 (3?)
приказ обртаја & М / с у Висуал Басиц (1)
Помоћу Висуал Басиц на укључивање / искључивање чипа ГПИО (2)
Висуал Ц и Висуал Басиц (1)
Висуал Басицу (1)
Висуал Басиц (1)

Абусе | | администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС