електроника Форум

Правила | Новији постови | топиц | Претрага | Регистрација | Пријава

амплитуда парало

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Аналогни цирцуит десигн -> амплитуди парало
Аутор Порука
сек

Датум регистрације: 08 Авг 2006
Поруке: 98
Локација: Канаде, КЦ

Post 17 Јан 2006 15:54

амплитуда парало

Не знам да ли је право име, али овде ми је где сам журбе.
Имам 2 синусоидалних сигнала, на фисрт један (жути) је моја осцилатор. погледајте ТЕК008
Сецонде једна је моја антена (плава). Ат је сасвим нормално фонцтион сигнала иде овако (ТЕК009) сомтхинг слику када је аппроцхинг антену сигнала промене и као аппеир (ТЕК010) слику. Желим да упоредите две (амплитуда) ових сигнала

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте погледали овај прилог

Ласт едитед по секунди на 17 Јан 2006 16:15, едитед 1 тиме у укупном
Назад на врх
сек

Post 17 Јан 2006 15:57

Одг: амплитуда парало

можда прво демодулате плава сигнала. тако да ћу је добио јасан синусодал сигнала.
ово је коло. да ли неко има линк за аналогни Шестар?

Назад на врх
ионп

Датум регистрације: 26 Мај 2006
Поруке: 39
Помогао: 4
Локација: САД

Post 17 Јан 2006 23:10

Плави валног изгледа ми као 60Хз курва на антену је додао да се осцилатор сигнала.
Не можете да треба осцилатор који ради на све да покупи 60Хз када неко добије близу је ваша сателитска антена, пошто могу у овом спојницом од куће развод.
Можете држати антену у високе импедансе на 60Хз, филтер за опсег 60 Хз, а затим диода детектује да се различитом нивоу као неко добија близу. Затим, стандардним парало или опамп можете променити када је прекорачен цензус.

Је ли ово требало да буде народ детектор?
Назад на врх
сек

Post 18. Нов 2006 4:12

Да, то је 60Хз фрекенцы, и да, претпоставимо да се "педала", и детектују близину стопала. Са ногом акцију излазни напон би требало да промени!

Додато после 3 минута:

Филтер треба да буде пасиван да не утиче на антену или доеснт ствар?
Назад на врх
Гоогле
АдСенсе -
Гоогле АдСенсе

Post 18. Нов 2006 4:12

Огласи

Назад на врх
ионп

Post 18 Јан 2006 16:53

Није битно да ли је филтер за активно или пасивно.
60Хз заједно у ваша сателитска антена ће бити веома слаба, тако да је важно да задржите своју везу висок импедаце, тако да не учита доле.
Можда опамп тампон фаза у антену, и 10 ома отпорника Мег да авераве ДЦ на антене унутар Тха опамп шинама напајање.
Вероватно могао да ради без филтрирања много, осим да задржите сигнала из осцилатора опамп.

Да ли је осцилатор обављање неке друге намене, или да вам можда није потребна било више?
Назад на врх
сек

Post 19 Феб 2006 3:31

Не, не више потребан осцилатор. али је детектор близине да сам наћи на интернету, и видим да то није оно што ми је потребно. овде поглед на мој нови круг. шта да радим модификацију, желим боље добити? Излаз је око 2В ПК ПК-када је у је "највишу тачку". Ок сам добио од мог делокруга слику, надам да ће вам помоћи да разумете моје ТУ Проблеме. Мислим ттхе транзистор понаша као диода исправљач, то изазвати талас облик сигнала 60Хз.

Назад на врх
сек

Post 19 Феб 2006 3:57

Упс заборавио сам да ти покажем сигнала када постоји ништа око ... и сигуран сам да је можете видети у глави, то је само Мрешкати, као када сигнала = 0В на мој обим заробљавања. Мрешкати је углавном креирали мој делокруг. Да ли неко зна о аналогни причвршћивање, желео бих да причвршћивање врх фреквенције
Назад на врх
сек

Post 19 Јан 2006 16:14

Ја сам аппроцхинг крај мог пројекта, ево неких вести. сигнал јаснији и линеарно, само пусле ширине промени .... и ја више не треба аналогни причвршћивање, морам конвертор из импулс ширине до напона. Требам неку идеју или линк на интернет сајт.

Назад на врх
ионп

Post 19 Јан 2006 21:45

Како диода око серије следи шант РХ?
Овај врх детектор треба да помогне несметано свој излаз, а можете манипулисати Р и Ц вриједности да га добијете за држање по вашој жељи. Можда почети са временске константе од 1 / 10 секунде, преко 100К отпорника и кондензатора 1. украјинског фронта.
Назад на врх
сек

Post 19 Nov 2006 22:10

можете ли ми показати, не видим шта мислите?
Назад на врх
ионп

Post 20 Јан 2006 2:14

Нешто овако.
Диода преузима воза у свој пулс пулс улаз на лево, и уклања вихорити од импулса попустљив један дуг импулс на излазу, са десне стране. Када пулс зауставља воз, излаз ће кап кратко време касније.

Назад на врх
сек

Post 06 Јул 2007 2:53

За оне који имају интерес у близини детектора овде потпуно нову верзију. Антена понаша као кондензатор, са променили фреквенцију. Старија верзија је разблажити је особа била у контакту са терена, не ово! Р и Ц може да се промени!

Назад на врх
Арапски верзија Бугарска верзија Каталонски верзија Чешка верзија Дански верзија Немачка верзија Грчки верзија Енглески верзија Шпански верзија Фински верзија Француска верзија Хинди верзија Хрватске верзије Индонезијски верзија Италијанска верзија Хебреу верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литвански верзија Летонски верзија Холандски верзија Норвешки верзија Пољски верзија Португалски верзија Румунска верзија Руска верзија Словачки верзија Словеначки верзија Српска верзија Шведски верзија Тагалог верзија Украјинска верзија Вијетнамски верзија Кинески верзија
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Аналогни цирцуит десигн -> амплитуди парало
Страна 1 од 1

subj

text

Сва времена су ГМТ 1 сат
Сличне теме:
8бит парало користећи 2бит парало помоћу ВХДЛ (1)
амплитуда (1)
амплитуда (2)
амплитуда модулације .. (22?)
амплитуда модулације (19)
ВЦО амплитуда (5)
сат амплитуда (7?)
Модулација амплитуде (1)
ЛК (негативне ГМ) ВЦО амплитуда (1)
амплитуда улазног сигнала (4)

Абусе | | администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС