| Аутор | Порука |
|---|
рагху.кханна
Датум регистрације: 11 Мар 2007 Поруке: 5
| 15 Мар 2007 17:50 Испит хитне помоћи Каква ће бити О! / Фонт кола?? | | |
|
| бок неоне плизз реци ми шта ће се ставити ван овог круга .. БЗ1 је ултразвучни пријемник (40КХЗ) .. Његов хитно
|
|
| Назад на врх | |
 |
абатед_марс
Датум регистрације: 11 Мар 2007 Поруке: 7 Помогао: 1
| 15 Мар 2007 18:13 Испит хитне помоћи Каква ће бити О! / Фонт кола?? | | |
|
| | РУСИ То је део ултразвучни пријемник цирциут .. ја сам у потрази за свој одговор .. иф у упознавање плизз не дозволи ми да кну |
|
| Назад на врх | |
 |
лактроницс
Датум регистрације: 06 Мар 2007 Постови: 945 Помогао: 156
| 15 Мар 2007 20:17 Одг: Хитно испит помоћ! Шта ће бити О / П кола?? | | |
|
| Здраво,
АЦ добит кола је 1 Р5/Р4 = 101. ДЦ добитак је позитиван јединство јер ве-улаз је програм у АЦ спојени на уземљење и Р5 првидес Фулл Феед назад на улаз. Р1, Р2 је преграда дели мрежа снабдевања и 5В односи 2.5В једносмерне струје да не инвертинг улаз ОП-АМП и исти напон појављује на излазу јер ДЦ добитак је јединство. Дакле, када се примени нема сигнала, кондензатор Ц3 трошкова кроз Р8, али се причврстити на око 3В (2.5В, плус Д1 кап). Када се примењује у серију сигнала са 2.5В једносмерне струје пристрасност, она је појачала АЦ добит од 101 и сигнал се појављује на излазу ОП-појачало љуљање око 2.5В. За ве замахује, кондензатор не успе да наплати кроз велике временске константе услед Р8, али за-ве промене расположења, он врши преко диода и ОП-предпојачало излаз. Тако, када се примењује сигнала, Ц3 напон падне на нулу, не могу да се наплаћују кроз Р8 током кратке позитивне циклуса примењује сигнала. У ствари, добијате висок логику када нема сигнала и логике нуле када се примењује сигнала. Поздрави, Лактроницс |
|
| Назад на врх | |
 |
10кангстромс
Датум регистрације: 04 Окт 2004 Поруке: 83 Помогла: 14
| 16 Јул 2007 5:06 Испит хитне помоћи Каква ће бити О! / Фонт кола?? | | |
|
| Одличан и темељан одговор, Лактроницс!
Едит: Управо сам схватио да добије пропусности производ ЛМ324 је 1МХз. На 40кХз, добитак це бити око 25, а не 101 као израчунати. Кола треба да користи претраживање појачало са ГБУ од најмање 10МХз да остваре блиске нешто израчунати добит. |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 16 Јул 2007 5:06 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
лактроницс
| 16 Дец 2007 20:00 Одг: Хитно испит помоћ! Шта ће бити О / П кола?? | | |
|
| Здраво, Хвала вам за 10кангстромс истичући отворена петља добит ограничења ЛМ324, врло сте у праву, АЦ добитак ће бити смањен на испод 25 у овом случају. Поздрави, Лактроницс. |
|
| Назад на врх | |
 |
рагху.кханна
Датум регистрације: 11 Мар 2007 Поруке: 5
| 17 феб 2007 15:34 Испит хитне помоћи Каква ће бити О! / Фонт кола?? | | |
|
| | Навика ДЦ ниво промена и делују као Умотати сигнала који долазе из бз *? |
|
| Назад на врх | |
 |
лактроницс
| 18 Мар 2007 4:02 Одг: Хитно испит помоћ! Шта ће бити О / П кола?? | | |
|
| Здраво, ДЦ се не мењају на нивоу Ц1, јер заобилази АЦ сигнала ДЦ појаве пристрасности. Запамтите, ДЦ пристрасност је извор отпора 50К, које је, Р1 | | Р2. Можете одредити нето напона који се појављују на на улаз ОП-АМП помоћу суперпозиције тхером. Захваљујући Ц1 АЦ сигнала појави директно на појачало улаз ОП-а ће имати импедансу извор Рз1 | | Р3. Модулација амплитуде колико се ја разумем, је процес мултипыинг два сигнала где се као у овом случају оно што се дешава је ДЦ ниво померања АЦ сигнала. Поздрави, Лактроницс. |
|
| Назад на врх | |
 |