електроника Форум

Правила | Новији постови | топиц | Претрага | Регистрација | Пријава

Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС",

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Аналогна МЗ Дизајн и изглед -> Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС",
Аутор Порука
Таленат

Датум регистрације: 25 Мар 2007
Поруке: 45
Помогао: 2
Локација: Аустрија

Post 15 Јан 2007 23:45

ЦМЛ лвдс

Здраво

Понекад видим да ЗЈН користе ЦМЛ кола да се ураде ... Бла Бла .. и коришћење ЛВДС због ... Бла Бла ... и ЕЦЛ ....

Које цатигоры или гране науке ове услове припадају?

Мислим да су неке врсте И / ОС интерфејс стандардима (нису сигурни и да треба да се исправи, ако сам у заблуди) ..

Желим да бисте сазнали више о њима .. Дакле, шта треба да прочитате или да тражите?

Сам хтео да дизајн високе фреквенције и велике делилац контра .. која од њих би требало да користим и зашто?

Х / ЦТС и адв. / недостаци сваког .....

Молим Вас, дајте користан материјал о њима ...

for help .. Врло Велика Хвала свима за помоц ..

Поздрави,
- Кнацк
Назад на врх
иеропсалтиц

Датум регистрације: 25 Апр 2006
Поруке: 205
Помогла: 44

Post 16 Јан 2007 12:00

лвдс ЦМЛ ЕЦЛ упореди

ЕЦЛ представља емитер комбинацији логика је логика велике брзине породице, јер су транзистори никада није дозвољено да се заситити.. Његова структура је веома слична аналогни појачавачи диференцијала.

ЦМЛ стоји за тренутне режим Логика То је још један висок брзина логику породице сличне ЕЦЛ, осим једне породице која је међупохраном на излазу, док са друге стране. Није.

ЛВДС је скраћеница за Хигх Волтаге: Диференцијалне сигнализације Ова логика породица користи диференцијалне сигнале од око 700мВ представља 1с и 0с..

За велике брзине шестар. Верујем да је најчешћи логици породица ЦМЛ или Динамичка логика.
Назад на врх
сриеда

Датум регистрације: 24 Нов 2006
Поруке: 163
Помогла: 17
Локација: Индија

Post 27 Јан 2007 12:02

ЦМЛ склоп Уикипедиа

ЛВДС - Ниски напон Диференцијална сигнализација се користи у преносу података између чипова. ЛВДС користи сигнале са љуљачкама око 50мв - 400мв на врло високе фреквенције. Ово се обично користи за велике брзине комуникације.
ЛВДС возача и декодери имају још један важан спецификацију у заједничком нивоу мод напона сигнала. Уобичајене моде нивоу варира урт дефинисани протокол и напона на којој језгра ради.

Да би се сазнало више о ЛВДС имплементације, можете ми поруку.
Предлажем вам да почнете читање од ЛВДС моделирање а потом у ЛВДС возача. Користи Гоогле за претраге за чланке о овим.
Назад на врх
рфму

Датум регистрације: 10 Мај 2001
Поруке: 521
Помогла: 38

Post 27 Јан 2007 12:25

Одг: Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС &

"Сам хтео да дизајн високе фреквенције и велике делилац Бројач"

Дефинишу шта су фреквенције ми говоримо о томе овде ...
Назад на врх
сриеда

Датум регистрације: 24 Нов 2006
Поруке: 163
Помогла: 17
Локација: Индија

Post 27 Јан 2007 13:01

Одг: Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС &

Успешно сам радила на 2ГХз ЕУ ЛВДС возача у 130нм. То зависи од технологије, као.
Назад на врх
Гоогле
АдСенсе -
Гоогле АдСенсе

Post 27 Јан 2007 13:01

Огласи

Назад на врх
ахмад_абдулгханы

Датум регистрације: 12 Мар 2005
Поруке: 1369
Помогао: 212
Локација: Каиро, Египат

Post 30 Апр 2009 8:43

Ако сте тражили неки ИЕЕЕ-радова, дај ми линкове и ја ћу их добити за Вас!
Назад на врх
ксулфее

Датум регистрације: 27 Мај 2008
Поруке: 434
Помогла: 32
Локација: Пакистану

Post 31 Апр 2009 6:20

ЕЦЛ је емитер у спрези логика

Додато после 2 минута:

Нисконапонске сигнализације диференцијал, или ЛВДС је електрични систем сигнализације који могу покренути на врло високим брзинама преко јефтиних уврнуте-пара бакарних каблова. Је уведен је 1994, и од тада постао врло популаран у рачунарима, где је чини део веома велике брзине магистрале и рачунарских мрежа.

Додати након 1 минута:

хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Цуррент_моде_логиц
Назад на врх
Арапски верзија Бугарска верзија Каталонски верзија Чешка верзија Дански верзија Немачка верзија Грчки верзија Енглески верзија Шпански верзија Фински верзија Француска верзија Хинди верзија Хрватске верзије Индонезијски верзија Италијанска верзија Хебреу верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литвански верзија Летонски верзија Холандски верзија Норвешки верзија Пољски верзија Португалски верзија Румунска верзија Руска верзија Словачки верзија Словеначки верзија Српска верзија Шведски верзија Тагалог верзија Украјинска верзија Вијетнамски верзија Кинески верзија
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Аналогна МЗ Дизајн и изглед -> Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС",
Страна 1 од 1

subj

text

Сва времена су ГМТ 1 сат
Сличне теме:
Оно што се разликује за "УГБУ" и "ГБУ?" (1)
Шта је "меко почетак" и "Изгубљено време" на (5)
покренути "хспице" & "хспице64" ... шта (3)
Шта је компонента "СМН2", "СМП2" (2)
Шта је "спреге" и "раздвајање" (7)
како могу да мере "снагу" и "Еинстиегссеите" за мрав (4)
хтео """"" валоводу е-равни филте (2)
Нелегалним путем ( "тсмц18рф" М1_ПОЛЫ1 "(1)
Компанија П & Р са само "ЛЕФ" фајл и НО "Либ" (4)
Да ли значи "класи АБ" и "Воки повуците" (6)

Абусе | | администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС