| Аутор | Порука |
|---|
Таленат
Датум регистрације: 25 Мар 2007 Поруке: 45 Помогао: 2 Локација: Аустрија
| 15 Јан 2007 23:45 ЦМЛ лвдс | | |
|
| Здраво
Понекад видим да ЗЈН користе ЦМЛ кола да се ураде ... Бла Бла .. и коришћење ЛВДС због ... Бла Бла ... и ЕЦЛ ....
Које цатигоры или гране науке ове услове припадају?
Мислим да су неке врсте И / ОС интерфејс стандардима (нису сигурни и да треба да се исправи, ако сам у заблуди) ..
Желим да бисте сазнали више о њима .. Дакле, шта треба да прочитате или да тражите?
Сам хтео да дизајн високе фреквенције и велике делилац контра .. која од њих би требало да користим и зашто?
Х / ЦТС и адв. / недостаци сваког .....
Молим Вас, дајте користан материјал о њима ...
for help .. Врло Велика Хвала свима за помоц ..
Поздрави, - Кнацк |
|
| Назад на врх | |
 |
иеропсалтиц
Датум регистрације: 25 Апр 2006 Поруке: 205 Помогла: 44
| 16 Јан 2007 12:00 лвдс ЦМЛ ЕЦЛ упореди | | |
|
| ЕЦЛ представља емитер комбинацији логика је логика велике брзине породице, јер су транзистори никада није дозвољено да се заситити.. Његова структура је веома слична аналогни појачавачи диференцијала.
ЦМЛ стоји за тренутне режим Логика То је још један висок брзина логику породице сличне ЕЦЛ, осим једне породице која је међупохраном на излазу, док са друге стране. Није.
ЛВДС је скраћеница за Хигх Волтаге: Диференцијалне сигнализације Ова логика породица користи диференцијалне сигнале од око 700мВ представља 1с и 0с..
За велике брзине шестар. Верујем да је најчешћи логици породица ЦМЛ или Динамичка логика. |
|
| Назад на врх | |
 |
сриеда
Датум регистрације: 24 Нов 2006 Поруке: 163 Помогла: 17 Локација: Индија
| 27 Јан 2007 12:02 ЦМЛ склоп Уикипедиа | | |
|
| ЛВДС - Ниски напон Диференцијална сигнализација се користи у преносу података између чипова. ЛВДС користи сигнале са љуљачкама око 50мв - 400мв на врло високе фреквенције. Ово се обично користи за велике брзине комуникације. ЛВДС возача и декодери имају још један важан спецификацију у заједничком нивоу мод напона сигнала. Уобичајене моде нивоу варира урт дефинисани протокол и напона на којој језгра ради.
Да би се сазнало више о ЛВДС имплементације, можете ми поруку. Предлажем вам да почнете читање од ЛВДС моделирање а потом у ЛВДС возача. Користи Гоогле за претраге за чланке о овим. |
|
| Назад на врх | |
 |
рфму
Датум регистрације: 10 Мај 2001 Поруке: 521 Помогла: 38
| 27 Јан 2007 12:25 Одг: Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС & | | |
|
| "Сам хтео да дизајн високе фреквенције и велике делилац Бројач"
Дефинишу шта су фреквенције ми говоримо о томе овде ... |
|
| Назад на врх | |
 |
сриеда
Датум регистрације: 24 Нов 2006 Поруке: 163 Помогла: 17 Локација: Индија
| 27 Јан 2007 13:01 Одг: Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС & | | |
|
| | Успешно сам радила на 2ГХз ЕУ ЛВДС возача у 130нм. То зависи од технологије, као. |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 27 Јан 2007 13:01 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
ахмад_абдулгханы
Датум регистрације: 12 Мар 2005 Поруке: 1369 Помогао: 212 Локација: Каиро, Египат
| 30 Апр 2009 8:43 Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС", | | |
|
| | Ако сте тражили неки ИЕЕЕ-радова, дај ми линкове и ја ћу их добити за Вас! |
|
| Назад на врх | |
 |
ксулфее
Датум регистрације: 27 Мај 2008 Поруке: 434 Помогла: 32 Локација: Пакистану
| 31 Апр 2009 6:20 Шта "ЕЦЛ", "ЦМЛ", "ЛВДС", | | |
|
| ЕЦЛ је емитер у спрези логика
Додато после 2 минута:
Нисконапонске сигнализације диференцијал, или ЛВДС је електрични систем сигнализације који могу покренути на врло високим брзинама преко јефтиних уврнуте-пара бакарних каблова. Је уведен је 1994, и од тада постао врло популаран у рачунарима, где је чини део веома велике брзине магистрале и рачунарских мрежа.
Додати након 1 минута:
хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/Цуррент_моде_логиц |
|
| Назад на врх | |
 |