Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Требате брод пуњач акумулатора схематски

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Стручна хардвера и Електроника Десигн -> Неед бродом пуњач акумулатора схематски
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
ПТЦ

Јоинед: 23. јули 2002
Постови: 5

Post 12. аугуст 2002 0:08 Неед брод пуњач акумулатора схематски

Као што рекох у предмет, ЈА би било врло тханкфулл свакоме ко би могао да да мени или покажите ми на схематске за пуњач 12В 35 Ах брод батерије. Извор је 10хп ванбродски мотор који пружа ~ 9 - ~ 17 В АЦ струја, варирајући на снагу примјенити.

Тханкс веры муцх!
Повратак на врх
View user's profile
сханрен

Јоинед: 12. октобар 2.001
Постови: 106

Post 12. аугуст 2002 4:54

бок, што морате направити је:
1: Пре свега, како би променили ац ДЦ, можете користити пуни мост регуулатор, добили 11в-22в око ДЦ напона;
2: уколико желите задужујемо слепи миш у 11в, морате га променити у 13.5в напон (мислим углавном вашем слепи миш је олово-киселина један). Добијете напона по: а Шепић претварач, от један прелет или напријед цонвертер.маыбе тренутни је мало велик, па напред претварач је добар избор;
3: можете изградити тренутни лимит напред претварач са излазом од 13,5-13.8 в наплатити вам слепи миш;
4: Ако је ово мало диффцулт за вас, можете користити степдоун конвертер добити 13.5в пуњач, али само могу да користе горе око 14-15в, ако је тако, можете посетити хттп://ууу.линеар.цом
за неке инфо
највише једноставан начин је само ЛМ317 са тренутном ограничење од око 1.5а, али је лоше ефикасности.
наде ово могу вам помоћи.
Повратак на врх
View user's profile
ПТЦ

Јоинед: 23. јули 2002
Постови: 5

Post 12. аугуст 2002 8:13

Сханрен, пуно хвала за одговор. Али нисам "код куће" са електронике па верујем да израде своје сцхематицс не долази у обзир. Ја знам како ставити заједно један постојећи склоп, али чинећи своју би било превише за мене (као што сам рекао, не знам много о електроници).
Дакле, ја бих врло захвалан сцхематицс.
Хвала!
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 12. аугуст 2002 8:13 Огласи

Повратак на врх
меакс98

Приступио / ла: 25 новембар 2.001
Постови: 445

Post 12. аугуст 2002 23:48

Пронаћи нешто корисно:
а)
Овај пуњач високих перформанси брзо довести оптужује-киселина батерије, те се искључује на пуну накнаду. У почетку је задужен тренутни је одржан на 2, али како се диже напон батерија, тренутна смањује. Када падне текуће до 150 МА, пуњач аутоматски пребацује на нижој сплаварити напон задржати из оверцхаргинг. Када притиснете пуна набоја, транзистор КЛ светла у ЛЕД како бисте назначили да статус.

б)
Прилагодити по постављање 500 Охм отпорник, а повезано са пуна батерија.

ц)
Ан ЛМ317ХВ регулатор се користи као тренутни ограничено пуњач. Ако тренутни преко Р4 прелази 0,6, КЛ је пристрасан на који пуллс је АДЈ терминал од ЛМ317 ХВ на терену и смањује пуњење батерије-текуће. То је за 6В, али можете прилагодити ресисторс за 12В.
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Стручна хардвера и Електроника Десигн -> Неед бродом пуњач акумулатора схематски
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС