електроника Форум

Правила | Новији постови | топиц | Претрага | Регистрација | Пријава

Помоћ у пријемник испред које БПФ крају десигн_ухицх би требало да користим

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> радиофреквентних таласа, Микроталасна, Антене и оптике -> Помоћ у пријемник испред које БПФ крају десигн_ухицх би требало да користим
Аутор Порука
вивек1214

Датум регистрације: 18 Мар 2007
Поруке: 105
Помогла: 11

Post 08 Окт 2007 21:16

Фронт-енд БПФ

Хелло еверыоне,
Ја сам пројектовање ниске АКО крају испред пријемника у огласима сам конфузије која банд који филтер да користим, Буттеруортх, Чебишев или подигнута косинус и за 90 степени померање фаза би требало да користим схифер фазе или кашњења, компоненту.
Хвала унапред.
Вивек
Назад на врх
кхоулы

Датум регистрације: 20 Окт 2003
Поруке: 2479
Помогао: 343
Локација: Египат

Post 08 Окт 2007 21:43

пријемник БПФ ЛНА Блицк дијаграм

ће зависити, Ур на апликацију и локацију филтера, покушајте да пошаљете блок дијаграм, који приказује положај филтера

Кхоулы
Назад на врх
вивек1214

Датум регистрације: 18 Мар 2007
Поруке: 105
Помогла: 11

Post 08 Окт 2007 23:48

зашто БПФ испред ЛНА

здраво кхоулы,
Су у прилогу сам блок дијаграм, могао плс види ми то и указују у вези филтера и фазе схифтерс.

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте погледали овај прилог

Назад на врх
кхоулы

Датум регистрације: 20 Окт 2003
Поруке: 2479
Помогао: 343
Локација: Египат

Post 09 Окт 2007 8:03

Фронтенд БПФ

које БПФ ће зависити од Ур рекуирмент, оштар одговор, веома раван добити одговор. па се може Буттеруортх или цхебы

да се добије веома равна, користите маслац вреди

о фазни помак,, можете користити поли кола фаза

кхоулы
Назад на врх
тыассин

Датум регистрације: 22 Мар 2004
Поруке: 341
Помогла: 44
Локација: Северна хемисфера

Post 09 Окт 2007 10:53

Одг: Помоћ у пријемник испред које БПФ крају десигн_ухицх би требало да користим

Здраво

Ја не сада Вашу пријаву.

Можда би требало да размислите пре него што Појасни пропусник ЛНА. Знам да ће вам повећати НФ, али имају јаку интерфернце могла заситити свог ЛНА и ставио га добро у засићење.

Поздрави
Назад на врх
Гоогле
АдСенсе -
Гоогле АдСенсе

Post 09 Окт 2007 10:53

Огласи

Назад на врх
7ротс51

Датум регистрације: 17 Мај 2002
Поруке: 1427
Помогла: 14

Post 09 Окт 2007 16:22

Одг: Помоћ у пријемник испред које БПФ крају десигн_ухицх би требало да користим

испред ЛНА (између ЛНА и АНТ) морамо да користите ниске филтере губитка и ЛК и Микротракаста филтери имају висок губитак, тако да треба користити друге врсте као што су спиралне као филтери или филтер за шупљине, ... ових филтера је механички, а не електронски, у изградњи, али не могу наћи никакве добре информације о њима дизајн, плз послати информације за нас ако у имати добре везе, еБоок имена, постоји ли нека друга врста са мало губитка филтера?
Назад на врх
Арапски верзија Бугарска верзија Каталонски верзија Чешка верзија Дански верзија Немачка верзија Грчки верзија Енглески верзија Шпански верзија Фински верзија Француска верзија Хинди верзија Хрватске верзије Индонезијски верзија Италијанска верзија Хебреу верзији Јапанска верзија Кореан верзија Литвански верзија Летонски верзија Холандски верзија Норвешки верзија Пољски верзија Португалски верзија Румунска верзија Руска верзија Словачки верзија Словеначки верзија Српска верзија Шведски верзија Тагалог верзија Украјинска верзија Вијетнамски верзија Кинески верзија
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> радиофреквентних таласа, Микроталасна, Антене и оптике -> Помоћ у пријемник испред које БПФ крају десигн_ухицх би требало да користим
Страна 1 од 1

subj

text

Сва времена су ГМТ 1 сат
Сличне теме:
Коришћење ТВ тјунер као фронт-енд "Пријемник за комуникације (4)
Шта је фронт-енд појачало? где га користити? (2)
Пријемник фронт-енд ", фазни помак"? (11)
Разлика бту Назад краја и Прочеље у ВЛСИ (5)
Предњи крај десигх помогнете, молим Вас (3)
Ефикасан испред МЗ-крај-назад да алатке за крај (1)
шта је предњи крај и назад краја (3?)
Требате Помоћ дизајн ЈФЕТ предњи крај појачавача (2)
Предњи крај & Назад краја (6?)
Фронт-енд Назад на крај транзиције (8)

Абусе | | администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС