| Аутор | Порука |
|---|
афрасиаб
Датум регистрације: 10 Мар 2007 Поруке: 2 Помогао: 1
| 09 Окт 2007 9:59 електроника је студија електрона | | |
|
| | Шта је електронски? |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 09 Окт 2007 9:59 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
Вицкы
Датум регистрације: 11 Авг 2004 Поруке: 240 Помогла: 19
| 10 Окт 2007 5:45 Одг: електронски | | |
|
| Здраво драги,
електронике знаци 0 или 1 има две фазе статуса једине преостале бреаиф деатаилс можете добити од ууу.уикипедиа.цом |
|
| Назад на врх | |
 |
Ауарапунсхее
Датум регистрације: 11 Мар 2007 Поруке: 455 Помогла: 60
| 10 Окт 2007 7:44 Одг: електронски | | |
|
| | Електроника значи: Студија електрона или проток електрона. Међутим, данашњи свет је студија полупроводника и пратећих предмета и принципа да их регулишу. итд итд |
|
| Назад на врх | |
 |
рикие_ризза
Датум регистрације: 05 Авг 2006 Поруке: 334 Помогла: 20 Локација: бикини Доле, између стена и ананас
| 10 Окт 2007 8:17 електронски | | |
|
| Електронска опрема која се користи ниског напона мале снаге електрицне енергије и имају најмање механичких покретни део. Електроника је наука о томе. |
|
| Назад на врх | |
 |
Ауарапунсхее
Датум регистрације: 11 Мар 2007 Поруке: 455 Помогла: 60
| 10 Окт 2007 12:01 Одг: електронски | | |
|
| | рикие_ризза је написао: | Електронска опрема која се користи ниског напона мале снаге електрицне енергије и имају најмање механичких покретни део. Електроника је наука о томе. |
Ја не мислим тако. Због 20кВ прекидач напајања је електроника итд итд сам радио (дизајн) пећ са електроником уређаја имају моћ 1.5МУ (да 1.5Мега У). Ово није мале снаге. " or " Electronics is the study of electron mechanics. Or the study of mechanism of flow of charge in various materials like semiconductors, resistors, nanostructures, vacuum etc. " Дакле, основна дефиниција је оно што сам написао горе или "грана физике која се бави и ефекти емисије електрона и коришћење електронских уређаја" или "Елецтроницс је студије механике електрона Или проучавање механизма протока. задужен на разним материјалима као што су полупроводника, отпорника, наноструктурама, вакумске итд " или и тако даље. Енциклопедија може бити консултовани за основне дефиниције.
Поздрави |
|
| Назад на врх | |
 |
аерсоы
Датум регистрације: 08 Авг 2006 Поруке: 82 Помогао: 1 Локација: Анкара Турска
| 12 Окт 2007 14:48 Одг: електронски | | |
|
| | Ауарапунсхее је написао: | | Електроника значи: Студија електрона или проток електрона. Међутим, данашњи свет је студија полупроводника и пратећих предмета и принципа да их регулишу. итд итд |
Мислим да студија полупроводника није другачије мисле. То је само титл за електронику 
Додати након 1 минута:
| рикие_ризза је написао: | Електронска опрема која се користи ниског напона мале снаге електрицне енергије и имају најмање механичких покретни део. Електроника је наука о томе. |
Шта мислите о моћи област? Снаге диоде? Они чак и раде у кв опсеге: Р |
|
| Назад на врх | |
 |
Мицросыстем
Датум регистрације: 11 Мар 2006 Поруке: 17
| 12 Окт 2007 16:13 Одг: електронски | | |
|
| | све што је електронска бави БАХАВИОУР електрона, као и њихових ефеката, акције и реакције са другим материјалима, као и себе. контролу и користећи електрона за специффиц пупосес је такође названа електронике. |
|
| Назад на врх | |
 |
анадес
Датум регистрације: 12 Окт 2007 Поруке: 4
| 12 Окт 2007 17:10 електронски | | |
|
| | Верујем електроника је само студија електрона. Иако је данашњи дефиниција електронике ограничена на сртуды кола са ограниченим "тренутно" могућности. Виши тренутно је студија чешће назива као електротехнике. |
|
| Назад на врх | |
 |