Правила | Новији постови | топиц | Претрага | Регистрација | Пријава

Филипс шасија МД1.0АА 29 'колор ТВ

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Сервис Мануалс, захтеве, поправку Типс -> шасија МД1.0АА Филипс 29 'колор ТВ
Аутор Порука
тенди

Датум регистрације: 26 Мар 2006
Поруке: 68
Локација: Зимбабве

Post 23 Јан 2007 21:23

Филипс шасија МД1.0АА 29 'колор ТВ

Може ли неко помоћи око информација о томе како да активирате и де-активирате сервис мод за овај ТВ? Имам проблем: ТВ иде и из приправности на сопствену. Неко је предложио да промени ЕЕПРОМ-а, али ја немам 'СДМ или Сам' да учитате поставке у замени ЕЕПРОМ.

тенди ...
Назад на врх
Гоогле
АдСенсе -
Гоогле АдСенсе

Post 23 Јан 2007 21:23

Огласи

Назад на врх
саууа7

Датум регистрације: 30 Окт 2004
Поруке: 326
Помогла: 30

Post 24 Јан 2007 11:26

Одг: Филипс шасија МД1.0АА 29 'колор ТВ

тенди је написао:
Може ли неко помоћи око информација о томе како да активирате и де-активирате сервис мод за овај ТВ? Имам проблем: ТВ иде и из приправности на сопствену. Неко је предложио да промени ЕЕПРОМ-а, али ја немам 'СДМ или Сам' да учитате поставке у замени ЕЕПРОМ.

тенди ...

бок тенди
Хопе тхис документе ће вам помоћи У узимајући у сервис мод Осмех
живели

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте погледали овај прилог

Назад на врх
Арапски верзија Бугарска верзија Каталонски верзија Чешка верзија Дански верзија Немачка верзија Грчки верзија Енглески верзија Шпански верзија Фински верзија Француска верзија Хинди верзија Хрватске верзије Индонезијски верзија Италијанска верзија Хебреу верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литвански верзија Летонски верзија Холандски верзија Норвешки верзија Пољски верзија Португалски верзија Румунска верзија Руска верзија Словачки верзија Словеначки верзија Српска верзија Шведски верзија Тагалог верзија Украјинска верзија Вијетнамски верзија Кинески верзија
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Сервис Мануалс, захтеве, поправку Типс -> шасија МД1.0АА Филипс 29 'колор ТВ
Страна 1 од 1

subj

text

Сва времена су ГМТ 1 сат
Сличне теме:
Филипс шасија Г8.1АА (11)
Филипс шасија Л9.2А грешке код 12 (1)
Помоћ: Филипс ЛЦД телевизор 42ПФ7421Д - НЕ Шасија: ЕЛ1.1У авионска (2)
ИБМ-Г74 опремљен за Пхилипс шасије проблема (1)
Филипс монитор модел: 107Е2 и шасије: М3017 потребни Подржава СМ (1)
Филипс Ц2082/Фими шасије ФСР871ЦВ (СОНЫ Тринитрон Верзија) (1)
[боја = Оранге] проблем са цир филтера буке [/ боја] (6)
[боја = црвена] 40 бодова [/ боја] (2)
[сизе = 18] [боја = Индиго] Тастатура [/ боја] [/ сизе] (1)
Земљом или шасије (3)

Абусе | | администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС