Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Сат и обнављање података за серијске везе

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Аналогни ИЦ Десигн & Лаыоут -> Сат и обнављање података за серијске везе
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
АдваРес

Јоинед: 14. фебруар 2.008
Постови: 970
Помогао: 42

Post 23 тра 2008 16:27 Сат и обнављање података за серијске везе

Поштовани чланови,

Сви знамо да је ЦДР мендаторы за примање серијски пренос података. У почетку дата трансферт је транцеивер и пријемник нису синхронизовани. Ми треба да схватимо како да се пријемник може да прима правилно први битова.

Плеасе хелп.
Повратак на врх
View user's profile
Зеиновицх314

Јоинед: 23. април 2.008
Постови: 1
Помогли су: 1

Post 23 тра 2008 16:38 Ре: Сат и обнављање података за серијске везе

у већини дигиталних комуникационих технологија, постоји неки битови шаљу на први "преамбули зове", која се користи за синхронизацију оба Транс. и рецеиве.
преамбули ове битова 0101010101 увек,,,, и промене у величини, у зависности од врсте технологије.
пример: Етхернет станице треба да синхронизујете са сигналом'с фрекуенцы; овај је испуњавања код значи низ од 64 битова.

Токен Ринг-станице су увек синкрона на примљене оквире јер увек постоји сигнал пролази прстен (неприсутан симбола); они само требати 8-битни почетни одјелитељ како за добити спреман за примање оквира.
ваш, ЗицоШ
Повратак на врх
View user's profile
сафуатонлине

Приступио / ла: 19 новембар 2.005
Постови: 1415
Помогао: 172
Локација: ЕГИПАТ

Post 23 тра 2008 16:40 Сат и обнављање података за серијске везе

на први се РКС радова на плл закључавање затим користи фреквенцију примљене податке на снимци исправне фазе и мала учесталост грешке
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 23 тра 2008 16:40 Огласа

Повратак на врх
АдваРес

Јоинед: 14. фебруар 2.008
Постови: 970
Помогао: 42

Post 23 тра 2008 17:37 Ре: Сат и обнављање података за серијске везе

Хвала мојим пријатељима одговара за ваш упит.

С обзиром на увод сам чуо да је техника која се користи за бежично карика. Тако да се користи у серијску везу. Тај фини.

Али Дуг као ЈА кноткле, подаци се серијализираном пакет по пакет (Молимо цоррецы ме ако сам криво) и време простора постоји између ова два серијализираном податке.

Моје питање је, када планирамо послати Н пакете, а преамбули се користи за сваки пакет (због времена простора) или само један преамбули се користи за све пакете (Је синхронизације маинтанед у другом случају).

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте видели у овом прилогу

Повратак на врх
View user's profile
ФвМ

Приступио / ла: 22 јануар 2.008
Постови: 4450
Помогао: 669
Вез: Боцхум, Немачка

Post 23 тра 2008 18:49 Ре: Сат и обнављање података за серијске везе

Ова изгледа више као асинхрони пренос. И не треба ништа, али за почетак бита, ако је позната брзина битова тачно. Синкрони пренос обично шаље неприсутан оквир који је идентичан синхронизације оквира, е. с ХДЛЦ. Ако сте изради преносни протокол који се још није компатибилан са било којим протоколом, можете чинити оно што желите.
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Аналогни ИЦ Десигн & Лаыоут -> Сат и обнављање података за серијске везе
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС