| Аутор | Порука |
|---|
јацкест
Датум регистрације: 06 Мар 2008 Поруке: 2
| 06 Јун 2008 5:25 може ко помоћ мене угодити ...... користећи ЈК флип-флопа | | |
|
| Користећи ЈК флип-флопови у продавници, дизајн синхрони БЦД бројач у: () бинарног кода (Б) Граыев код
Дијаграм стања садржи, државни задатак, државе табеле, побуде (транзиција) табеле, КМ изведена Логички израз и комплетна логика споја дијаграм
И донт знам ништа о томе Ја сам тако депоније плеасе хелп Ја сам беспомоћан .. Ја ћу захвалан ако ми неко помогне молим да се то уради .. |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 06 Јун 2008 5:25 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
мы_боокс
Датум регистрације: 29 Апр 2006 Поруке: 225 Помогао: 2
| |
| Назад на врх | |
 |
јацкест
Датум регистрације: 06 Мар 2008 Поруке: 2
| 12 Апр 2008 13:30 Одг: може неко помоћ мене угодити ...... користећи ЈК флип-флопа | | |
|
| | Хвала пуно сам захвалан за оно што добијате за мене .. али ја и даље не разумем како то да урадите. можете ли да ми помогнете .. не знам како на дизајну БЦД бројач помоћу ЈК флип-флопа. И заиста слаби у овој теми и не 3 вец време. Плеасе хелп ме детаљније ... |
|
| Назад на врх | |
 |
траыант
Датум регистрације: 28 Јул 2008 Поруке: 14 Помогао: 1 Локација: Малезија
| 19 Јун 2008 5:27 може ко помоћ мене угодити ...... користећи ЈК флип-флопа | | |
|
| | Мислим да већина дигиталних књига система референце или уџбеника ће показати БЦД бројач по примеру АИК. |
|
| Назад на врх | |
 |
ласеетха
Датум регистрације: 09 Мај 2007 Поруке: 78
| 21 Сеп 2008 9:05 Одг: може неко помоћ мене угодити ...... користећи ЈК флип-флопа | | |
|
| У књизи се може односити написао Морис міј или Флојд. Дигитална Елецтронис и Мицропорцессорс су веома интересантне и најлакши предмет у току електронику и комуникације. Имао сам научио овој теми много пута. У ако је потребно само 2 ЈК флип-флопови, везати заједно оба улаза, они сада делују као Т флипфлоп и важе уобичајене сат за оба. сад су поцели У једном рачунајући да им омогући. |
|
| Назад на врх | |
 |
махају
Датум регистрације: 17 Апр 2007 Поруке: 50 Помогао: 4
| 21 Сеп 2008 17:48 Одг: може неко помоћ мене угодити ...... користећи ЈК флип-флопа | | |
|
| ХИ пробајте овај линк хттп://ууу.плаы-хоокеы.цом/дигитал/сынцхроноус_цоунтер.хтмл Такође погледајте остале линкове на овој страници. Ови туторилас треба вам дати неке идеје. покушајте претрагу "синхрони бројач помоћу ЈК флип флопа" у Гоогле. Молим Вас да ми ако ово помаже.
|
|
| Назад на врх | |
 |