| Аутор | Порука |
|---|
стеадыј
Датум регистрације: 17 Авг 2008 Поруке: 13
| 22 Авг 2008 19:10 "Олово" или "кашњење окидача" у фази детектор? | | |
|
| Поздрав свима, ја сам збуњен око судија "воде" или "заостајање" у фази детектора.
Слика 1 је фаза детектора. Слика 2 је таласни облик када се води Б. Али чињеница "води Б", изгледа да зависи од почетног времена. Као што је приказано на слици 3, ако је иницијални време је црвена вертикална линија, она постаје "заостајања БиХ". И излаз импулса ће бити на КБ уместо на КА.
Дакле, шта није у реду са мојом логиком? Верујем фази Детектор треба да раде на поуздан начин, уместо у зависности произвољног почетног времена. Који је прави начин фази детектор ради?
|
|
| Назад на врх | |
 |
ФВМ
Датум регистрације: 22 Мар 2008 Поруке: 5177 Помогао: 769 Локација: Бохум, Немачка
| 22 Авг 2008 19:25 Одг: "Олово" или "кашњење окидача" у фази детектор? | | |
|
| | in a real circuit? оно што је почетно време у реалном кола? Само фикција. Заправо, напајање је укључен у произвољном тренутку и ФФС почетна стања су непознати свеједно. Тако рачунајући ивице детектора фазе имаће у почетку једног циклуса неизвесности. Али није проблем у било које реалне апликације (типично в ПЛЛ). Ваљда ћете финдоут, зашто. |
|
| Назад на врх | |
 |
стеадыј
Датум регистрације: 17 Авг 2008 Поруке: 13
| 22 Авг 2008 19:38 "Олово" или "кашњење окидача" у фази детектор? | | |
|
| Ја стварно не знам зашто. На пример, референца је и Б је улаз ВЦО излаз. Након укључивања, Б учесталост је мања од а. желимо да детектор фазе излазног напона на "уп" порта. Нажалост, неизвесност на власт после можда би супротно деловање, која изгледа као да не-браву за све. - Исправите мене. Хвала. |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 22 Авг 2008 19:38 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
ЛВУ
Датум регистрације: 07 Мај 2008 Поруке: 1472 Помогао: 242 Локација: Немачка
| 23 Јул 2008 9:28 Одг: "Олово" или "кашњење окидача" у фази детектор? | | |
|
| | стеадыј је написао: | Слика 1 је фаза детектора. Слика 2 је таласни облик када се води Б. Али чињеница "води Б", изгледа да зависи од почетног времена. Као што је приказано на слици 3, ако је иницијални време је црвена вертикална линија, она постаје "заостајања БиХ". И излаз импулса ће бити на КБ уместо на КА. |
Бојим се, Ваше разумевање термина "довести" није исправна. "Олово" не значи да је пулс воз "више право" - управо супротно је истина: Узми своју црвену линију и уверите се да је воз већ високи државни и воз Б је не. Дакле, води Б |
|
| Назад на врх | |
 |
ФВМ
Датум регистрације: 22 Мар 2008 Поруке: 5177 Помогао: 769 Локација: Бохум, Немачка
| 23 Авг 2008 10:14 Одг: "Олово" или "кашњење окидача" у фази детектор? | | |
|
| | Куоте: | | Нажалост, неизвесност на власт после можда би супротно деловање, која изгледа као да не-браву за све. | Поредећи своје коло са 4046 дигиталних детектора фазе, за коју је познато да не имају сличне проблеме, то треба да раде.
|
|
| Назад на врх | |
 |