| Аутор | Порука |
|---|
хунтер86
Јоинед: 16 Сеп 2008 Постови: 3
| 16 Сеп 2008 10:26 универзални РФ даљинском управљачу | | |
|
| Здраво свима .................
Требам информације о универзалним РФ даљински управљач ... Желим универзалног дизајна РФ даљински управљач који може контролисати ТВ, радио и друге уређаје. било ко може у помоћ мене ................ |
|
| Повратак на врх | |
 |
бифф44
Приступио / ла: 24 децембар 2.004 Постови: 1673 Помогао: 224 Локација: Неу Енгланд, УСА
| 16 Сеп 2008 12:47 Ре: Универзални даљински управљач РФ | | |
|
| Већина електронских апарата су под контролом ИЦ. Зато морате дизајнирати пријемник претворити РФ енергије у светлу импулсима да је апарат може да разуме.
На страни корисника, морате добити нечијег ИЦ чип који има библиотеку примена програмирани команде у њу. Тхе цхипс оутпут волтаге ПУЛСЕ је дизајниран тако да један ИР ЛЕД светла. Уместо да шаље импулс у ЛЕД вам послати га на РФ осцилатор. РФ осцилатор окрета за укључивање / искључивање на исти начин као и оригинални ЛЕД ради. Можда желите да користите кристално или видео осцилатор коло, за рекуенцы стабилности. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе

| 16 Сеп 2008 12:47 Огласа | | |
|
|
|
|
| Повратак на врх | |
 |
хунтер86
| 16 Сеп 2008 17:24 Ре: Универзални даљински управљач РФ | | |
|
| хвала бифф4 ....
ако сам користио ИР пријемник, пријемник мора оптичка видљивост на апарате .. требам десигн ИР пријемник за сваки апарате које желим контроле? или само један ИР пријемник за контролу свих апарата.? Како методу за контролу многе апарати са исте фреквенције, која се може у УХФ .. објасни ми? |
|
| Повратак на врх | |
 |
лладнар23
Приступио / ла: 20 март 2.006 Постови: 221 Помогао: 32
| 19 Сеп 2008 19:37 универзални РФ даљинском управљачу | | |
|
| | Зависи ако сви ваши апарати су у једној просторији. Требате онолико пријемника, као што је потребно да добијете лине-оф-пут у очима свих Ваших апарата. Идеја је да се емитује само обичан ЛР података преко РФ линк ... |
|
| Повратак на врх | |
 |
надут
Јоинед: 19. јули 2002 Постови: 4788 Помогао: 310 Локација: Миддле Еартх
| 19 Сеп 2008 20:59 Ре: Универзални даљински управљач РФ | | |
|
| | Ваш следећи проблем је да зна ток података који се користи за сваку јединицу. То су у различите брзине битова и битова. |
|
| Повратак на врх | |
 |
хунтер86
| 23 Сеп 2008 8:07 Ре: Универзални даљински управљач РФ | | |
|
| Имам проблем у дизајну овог универзалног РФ даљински, јер сам не знам правилан круг и компоненте које се могу користити у овом пројекту ... ја је учинио истраживања, али не да је добио круг .... мај неко помогне да ми да да уеб странице или нешто друго што може у помоћ мене овај проблем .................
Аддед након 33 минута:
| надут је написао / ла: | | Ваш следећи проблем је да зна ток података који се користи за сваку јединицу. То су у различите брзине битова и битова. |
Како могу разликовати ова брзина битова и интерфејс које се на дугме на даљинском? |
|
| Повратак на врх | |
 |
Скандинавији
Јоинед: 10. октобар 2.007 Постови: 4
| 25. октобар 2008 2:22 универзални РФ даљинском управљачу | | |
|
| | Хи еверыбоды, Им такође радимо на истом пројекту универзални РФ даљински, али имају неке пробелмс у кодирање пиц16ф84 да је произвести 40кХз излазом. мај неко помоћ мене са кодирање овог пројекта |
|
| Повратак на врх | |
 |
ИанД
Приступио / ла: 19 јануар 2.006 Постови: 1
| 26. октобар 2008 10:59 Ре: Универзални даљински управљач РФ | | |
|
| Здраво,
ууу.рф4це.орг
Те моћ постојати заинтересиран у РФ4ЦЕ. Његова конзорцијум израђена у Јуне'08 састоји од лидера у неким медијима који су стављајући заједно спецификација за један РФ даљинском управљачу. Уебсите говори спец могла да буде готова крајем године.
(Интересантно да су у овом Пхилипс - Пхилипс као што је био први који је створио Инфаред, ИР5, врста спецификација. Соны Такође су у овом и Соны издао један РФ даљински за тхеы'ре Бравиа средином прошле године).
Сретно, Иан |
|
| Повратак на врх | |
 |