Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Фрекуенсы модулација помак и фазна модулација!

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> РФ, Микроталасна пећница, Антене и оптика -> Фрекуенсы модулација помак и фазна модулација!
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
Хисхамсалех

Приступио / ла: 06 јануар 2.003
Постови: 100

Post 12 јан 2003 18:57 Фрекуенсы модулација помак и фазна модулација!

кроз булдинг антену ... антенски низ за добити сцанинг зраке пробагатион ми је потребно за промену трансметтед фазни помак сигнала да пусти зраке скенирати подручје потребно .. како ћу то учинити ... Требам онлытхе идеју како дизајнирати моју одашиљача. блок дијаграм или што икада ...

хвала

ыа! проблем је што нисам могла добити користан дијаграм или дизајн за промену фазе у / т мијењање фреквенција!

Ја сам изгубљен у овом??
Повратак на врх
View user's profile
Хисхамсалех

Post 12 јан 2003 19:06 желим скенирати ове зраке!

ПИЦ овај мај помоћи у. .. главна греда је оно што ми је потребно да се ротирати ... омогућава рећи од 45 до -45 степени ...
Повратак на врх
View user's profile
сицк_ман
Гост

Post 12 јан 2003 19:40

фазна модулација је лако урадити
помоћу варицап диода на реферанце кстал у плл

на овај начин Вам се реферанце Фрекв модулирати осцилатор од плл мало резултате у овој фази је носилац модулација

други начин је превише учинити сличну ствар превише је вцо

али то даје Фрекв модулација фазе тако да се не користите превише вас

држати и аудио храњења као што сам описао у реферанцес

Надам се да сам помогао
Повратак на врх
View user's profile
МонкеыБусинесс

Приступио / ла: 16 јануар 2.003
Постови: 42

Post 16 јан 2003 16:19 Можда можете користити низ техника адаптибилан

При спровођењу скенинг поља обично користите антену неколико елемената (диполес на пример), а смјер зраке одређена је релативна промјена фазног угла између елемената.
Једноставан начин стварања фазна је за уметање линија за кашњење у путу сваке антенски елемент.
Практицно то може бити лако учинити суитцхинг трансмиссион лине одељке и са феед пут.
Повратак на врх
View user's profile
Хисхамсалех

Post 16 јан 2003 17:49

ЕМ алгоритме попут ФДТД (КСФДТД, Зеланду, ЦСТ МУС, АНСОФТ)
Повратак на врх
View user's profile
Хисхамсалех

Post 16 јан 2003 17:49

Мислим да ЦСТ МУС је најбољи избор!
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> РФ, Микроталасна пећница, Антене и оптика -> Фрекуенсы модулација помак и фазна модулација!
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС