Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

помозите ми како да контрола радног циклуса

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Мицроцонтроллерс -> помоћ мене како за контрола радног циклуса
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
правеен_палапартхи

Јоинед: 15. фебруар 2.008
Постови: 101
Помогли су: 1

Post 13. новембар 2008 11:16 помоћ мене како за контрола радног циклуса

хи им пријатељи радиш пусх пулл инвертер помоћу ПИЦ 16Ф72 сам учинио у отворене петље цонтрол.и желе контролу излазног напона до 230 волтс дајући феедбацк.Мы проблем је како контролисати излазни напон помоћу ПИЦ контролер.
Повратак на врх
View user's profile
дарла1

Приступио / ла: 21 мај 2.008
Постови: 149
Помогао: 11
Локација: Хрватска

Post 13. новембар 2008 13:08 Ре: помозите ми како да контрола радног циклуса

мерење напона ставити ван као коментар ... на основу повратних информација потребна за промену радног циклуса ...

дарла
Повратак на врх
View user's profile
правеен_палапартхи

Post 14. новембар 2008 6:36 Ре: помозите ми како да контрола радног циклуса

може у мени објаснити детаљно сам преузео феедбацк излазних напона и сада, како за контролу радног циклуса ако је излазни напон је повећан или смањен. ако је излазни напон је повећао сам на смањење радног циклуса и обратно, али ово знам како да то направите.
Повратак на врх
View user's profile
АР15

Приступио / ла: 29 март 2.007
Постови: 9

Post 14. новембар 2008 15:54 Ре: помозите ми како да контрола радног циклуса

Вероватно бисте требали користити само ПИЦ створити референтни сигнал за аналогни ПУМ контролер. ПИЦ је преспоро за контролу повратне информације, осим ако је оптерећење ће остати константан. Аналогни ПУМ контролер обично састоји од оп амп склоп који је хранио референтни напон (са ПИЦ) на пин, а оутпут феедбацк напон (кроз повратне склоп - волтаге дивидер, оп амп, итд) о - ПИН (енгл. негативни феедбацк). У оп амп онда се оно што се може возити разлика (еррор) на нулу. У оп амп излаз је тада хранио у ком, где је у односу на осцилирајуци талас (усусаллы троугла / зубац тестере) чија фреквенција одређује суитцхинг фрекуенцы (обично> 20кХз). Излаз на ком је ПУМ.

Можете написати код да бисте генерисали референтни ПУМ сигнал (дигитални приказ једног синусни талас) на ПИЦ И / О пин. Тада користите ниску филтер за уклањање проспојни фреквенцију. То би вам требало дати чисти синусни талас пасти у оп амп (еррор амп).

Користите други круг повратне информације на корак излазни напон доле на ниво који је компатибилан са ПИЦ. А врх Детецтор склоп се може користити за стварање ДЦ заступљеност максимална амплитуда у синусни талас, а затим прочитајте ПИЦ-а са А / Д. Ако је искључена амплитудна подесите референцу. Релативно гледано, подешавање референтни не мора се радити врло често. Излазна пропис треба учинити по аналогни ПУМ контролер.

Ово је само једна идеја, сигуран сам да постоји много других начина да то направите.
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 14. новембар 2008 15:54 Огласа

Повратак на врх
правеен_палапартхи

Post 15. новембар 2008 8:52 Ре: помозите ми како да контрола радног циклуса

хвала вам за давање ми добра идеја, али ја донт оскудица за корист било које друге склопове као оп амп.
У мом хардверу једноставан склоп реакција је присутан. Радиш оно што им је им корачни доле излазни напон и рецтифыинг помоћу пуну мосни Опорављивач и зенар диодни склопови све оне су ту да се бринемо да не прелази 5 В као улазни склоп за АДЦ цханнел.Ноу након узимање АДЦ цоунт ми рећи шта је следећи ми је потребно за надзор или стаблизе излазног напона на 230 волтс иррецптиве притиска варатионс ....

хелп ме момци боре за последњих 1 седмица на овај слова без коришћења било које друге склопове екстра ..........
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Мицроцонтроллерс -> помоћ мене како за контрола радног циклуса
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС