ПИЛОТИК
Датум регистрације: 22 Феб 2002 Поруке: 13
| 15 Феб 2003 1:22 Напајања (4 жице 3 фазе "у" 5В) | | |
|
| Здраво!
Неко може да ми помогне? Покушавам да дизајн Репр без трансформатора (ниске цене). АД7752 (ово напајање за њу) "једе" 17мА 5 мА за ЛЕД и цоунтинг Механизам = ~ 25-30мА. Мој тренутни ПоуерСупплы користи све 3 фазе, али ако искључите уређај 2 фазе радова пнлы половини периода (50Хз). Треба ми шема које користе 3 фазе превише, али ради само један од њих, без стопингс за халфпериод. Још више Ово напајање не сме имати било трансформатора  Могу у хелп ме?
Тханкс. Активација |
|
надут
Датум регистрације: 19 Мар 2002 Поруке: 4813 Помогао: 314 Локација: Средња Земља
| 15 Феб 2003 1:35 сигурносне проблеме | | |
|
| | Ви сте упадају у озбиљне сигурносне проблеме ако извући напајање из комуналних водовода, без трансформатор између. Једини начин да се превазиђе ово је да вам се кола потпуно цасед изолациони материјал у два слоја независне (дупли штит). Минимално напајање ће бити један трафо измедју једне фазе и неутрални. Излаз би исправљач моста и довољно велик кондензатор да тренутни нацртао свој круг измедју циклуса за далеководе би био мали. Можете израчунати ово први одлучујући напона Погнутост. Онда израчунамо наплату нацртао свој круг сам кс П = Т. Где је Т време између пола циклуса далековода. Онда израчунати кондензатор О = П / напона Погнутост. Видео сам кола, где је за далеководе напона смањен са разделници напона, али то још увек има проблема безбедности. |
|