Правила | Новији постови | топиц | Претрага | Регистрација | Пријава

Напајања (4 жице 3 фазе "у" 5В)

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Професионалне хардвера и Електроника Пројектовање -> Напајања (4 жице 3 фазе "у" 5В)
Арапски верзија Бугарска верзија Каталонски верзија Чешка верзија Дански верзија Немачка верзија Грчки верзија Енглески верзија Шпански верзија Фински верзија Француска верзија Хинди верзија Хрватске верзије Индонезијски верзија Италијанска верзија Хебреу верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литвански верзија Летонски верзија Холандски верзија Норвешки верзија Пољски верзија Португалски верзија Румунска верзија Руска верзија Словачки верзија Словеначки верзија Српска верзија Шведски верзија Тагалог верзија Украјинска верзија Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
ПИЛОТИК

Датум регистрације: 22 Феб 2002
Поруке: 13

Post 15 Феб 2003 1:22 Напајања (4 жице 3 фазе "у" 5В)

Здраво!

Неко може да ми помогне?
Покушавам да дизајн Репр без трансформатора (ниске цене).
АД7752 (ово напајање за њу) "једе" 17мА 5 мА за ЛЕД и цоунтинг Механизам = ~ 25-30мА.
Мој тренутни ПоуерСупплы користи све 3 фазе, али ако искључите уређај 2 фазе радова пнлы половини периода (50Хз).
Треба ми шема које користе 3 фазе превише, али ради само један од њих, без стопингс за халфпериод.
Још више Ово напајање не сме имати било трансформатора Тужан
Могу у хелп ме?

Тханкс.
Активација
Назад на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе -

Post 15 Феб 2003 1:22 Рекламе

Назад на врх
надут

Датум регистрације: 19 Мар 2002
Поруке: 4813
Помогао: 314
Локација: Средња Земља

Post 15 Феб 2003 1:35 сигурносне проблеме

Ви сте упадају у озбиљне сигурносне проблеме ако извући напајање из комуналних водовода, без трансформатор између. Једини начин да се превазиђе ово је да вам се кола потпуно цасед изолациони материјал у два слоја независне (дупли штит). Минимално напајање ће бити један трафо измедју једне фазе и неутрални. Излаз би исправљач моста и довољно велик кондензатор да тренутни нацртао свој круг измедју циклуса за далеководе би био мали. Можете израчунати ово први одлучујући напона Погнутост. Онда израчунамо наплату нацртао свој круг сам кс П = Т. Где је Т време између пола циклуса далековода. Онда израчунати кондензатор О = П / напона Погнутост. Видео сам кола, где је за далеководе напона смањен са разделници напона, али то још увек има проблема безбедности.
Назад на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Професионалне хардвера и Електроника Пројектовање -> Напајања (4 жице 3 фазе "у" 5В)
Страна 1 од 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС