| Аутор | Порука |
|---|
пратибха МД
Датум регистрације: 01 Феб 2007 Поруке: 221 Помогао: 148
| 17 Апр 2009 12:50 Синхронизација или асынц дизајн? | | |
|
| Је синхрони или асинхрони жељени дизајн? Плз давати разлога. Асынц дизајн обично инферед стране Латцх у ФПГА дизајна, а синхронизацију дизајн неуспех. Дакле, што је боља идеја пројектовања? |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 17 Апр 2009 12:50 Огласи | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
кхамиткар.равикант
Датум регистрације: 15 Апр 2008 Поруке: 228 Помогао: 114 Локација: Индија
| 17 Апр 2009 13:37 Синхронизација или асынц дизајн? | | |
|
| Увек је боље да има синх. Дизајн Флип Флоп, као излаз у датом тренутку су предвидљиви и догађаји оццуре на сат догађајима па увек је боље користити синхронизацију. дизајн. ако за У Го асынц. дизајн а перформансе ФПГА добити хамперд и у неће добити најбоље резултате. У, ако желите да проверите исти чак Ксилинкс даје исто упозорење када У употреби језика шаблоне. У може да иде на Ксилинкс ИСЕ'с Уреди -> језик предлошка -> ВХДЛ -> синтезу изградња -> Кодирање пример -> и затим у може да провери било од примера који је синх. или асынц. Ксилинкс ће дати упозорење о асынц. дизајна. проверите да. |
|
| Назад на врх | |
 |
пратибха МД
Датум регистрације: 01 Феб 2007 Поруке: 221 Помогао: 148
| 18 Апр 2009 5:25 Одг: Синхронизација или асынц дизајн? | | |
|
| Прво бих желео да се захвалим за одговор. Покушао сам асынц Д Флип Флоп у ИСЕ. Али нисам се било упозорења. Ја сам користећи ИСЕ 9.1 Плз може да вам предложи како могу да сазнам анализе режими у Прочеље дизајн? Мислим било процена верзија алата? |
|
| Назад на врх | |
 |
Радикс
Датум регистрације: 23 Мар 2002 Поруке: 157 Помогао: 5
| 18 Апр 2009 20:11 Одг: Синхронизација или асынц дизајн? | | |
|
| пратибха МД,
Шта је асынц Флип-флопа у ВХДЛ / Верилог?
Флип-флопа је оно што заправо чини дизајн синхрона јер је имала елемента. Других дигиталних кола, као што су и, или, КСОР, и муксес су асынц уређаја, али флопови и бројачи промена на сат ивицама и снимање стања асынц другим уређајима.
Можда ћете желети да покупи књигу о дизајну да добијете дигитални фамилар са неким од појмова. Заиста асынц дизајн би требало да буде чак и мању алтернативу за синхронизацију дизајна јер немате слободан раде часовници.
Већина пројеката у ФПГАс / Асицс су синх дизајна. Или бар покусавају да буду! 
Радикс |
|
| Назад на врх | |
 |