Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Потребна помоћ стручњака

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Мицроцонтроллерс -> потребна помоћ стручњака
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
правеен_палапартхи

Јоинед: 15. фебруар 2.008
Постови: 90
Помогли су: 1

Post 29 јун 2009 19:15 стручњацима за помоћ потребна

Поздрав пријатељима сам радиш сингле пхасе синусоидал ПУМ инвертер помоћу микро цонтроллер.И су генерисани синусни талас на излаз помоћу синус табле.Мы контролер ПИЦ 16ф886 излазна фреквенција је 50Хз, а суицтхинг фреквенција 20кХз је и оутпут без оптерећења је 250 волтс РМС. сам користио ПУМ модуле у контролера за генерисање СПУМ.

Мој проблем је кад сам проспојни оптерећења за 200У сијалица својих излазних напона смањује на 200В рмс.Хоу да исправи овај волтаге.Тхеоры каже да променом индекс модулација Ма = Ар / Ар АЦ = врха амплитуде референтних талас, АЦ врха амплитуде од талас носилац, можемо добити вараибле Волт ге, али како то спровести то у цоде.И значи како тони (повећање или смањење) обавеза цыцле.И знати помоћу ПИ Тунинг можемо добити, али ја донт кноткле како то спровести сам не узимајући логици може ико помоћи да добијете логици.

може било ко да да примере кода за то исправити радног циклуса помоћу ПИД Тунинг
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Мицроцонтроллерс -> потребна помоћ стручњака
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС