Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Фрустриран по Боттом-уп партитион дизајна у сусрет соц

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> АСИЦ Десигн Методологије и алати (Дигитал) -> фрустриран по Боттом-уп партитион дизајна у сусрет соц
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
ануеи7208

Приступио / ла: 23 новембар 2.006
Постови: 12

Post 18 срп 2009 21:21 фрустриран по Боттом-уп партитион дизајна у сусрет соц

Здраво, ја сам почетник. А ја сам стварно фрустриран по каденца сусрет корисника водич.

Им 'догађај партитионед дизајна у одоздо према горе "приступ. У под-блокова имају све бити постављени и преусмерен. Сада ми је потребно да ставите их заједно. Тхе усер гуиде каденца каже:

<<<<Блок Након имплементације, апстрактан треба развијати за сваки блок-левел дизајн који ће се користити у врхунску имплементацију.

На дну-уп приступ, створили врхунску флоорплан где блок-левел Абстрацтс би се позивају на највишем нивоу дизајна. >>>>>

Шта то значи? Како могу направити сажетак и како се односити на њих у врхунског дизајна? Корисник водич углавном говори о топ-доун приступ. Мој врхунски дизајн је врло једноставна, али ја једноставно не могу да их заједно.

Може ко помоћ мене? Ја сам стварно деспаратед.

Хвала врло много
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 18 срп 2009 21:21 Огласа

Повратак на врх
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> АСИЦ Десигн Методологије и алати (Дигитал) -> фрустриран по Боттом-уп партитион дизајна у сусрет соц
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС