Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Делл М1330 Модел: ПП25Л - матична плоча схематски

Делл м1330 матичној плочи дијаграм или схематски

Делл м1330 матична плоча схематски

пп25л

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Сервице Мануалс, захтеве, поправку Типс -> М1330 Делл Модел: ПП25Л - матична плоча схематски
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
јхернацки

Јоинед: 11. јуни 2009
Постови: 1

Post 02. аугуст 2009 18:30 Делл М1330 Модел: ПП25Л - матична плоча схематски

Поздрав Ја траже М1330 Делл Модел: ПП25Л схематски на матичној плочи јер моја мобо, умро је и желим да то поправим.

Ако неко зна шта су параметри Р010 обавестите ме јер желим купити и променити га.

Још једна ствар што сам у потрази за осигурачи су на овоме колико заједнице могу да тражите да је на овом мобо.
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 02. аугуст 2009 18:30 Огласа

Повратак на врх
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Сервице Мануалс, захтеве, поправку Типс -> М1330 Делл Модел: ПП25Л - матична плоча схематски
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС