| Аутор | Порука |
|---|
мике_бихан
Приступио / ла: 21 март 2.002 Постови: 259
| 12 вел 2003 18:48 З разлика | | |
|
| ДДД
Ласт едитед бы мике_бихан дана 07. јули 2003 7:55, едитед 1 пут укупно |
|
| Повратак на врх | |
 |
мике_бихан
| 12. фебруар 2003 18:50 | | |
|
| | Које је најближе Зо традиционална дефиниција? |
|
| Повратак на врх | |
 |
цлк
Јоинед: 05. јуни 2001 Постови: 35
| 13. фебруар 2003 2:38 | | | тагс: зпв зпи зви |
|
| Здраво,
Као што знате Зпв се рачунају од снаге и напона, Зпи власт и актуелна, Зви напона и струја. ХФСС рачуна по напона електричног поља интеграција преко линије од ГНД до сигнала. Тренутни је магнетно поље и снагу од поынтинг вектор. Најближа вредност је рачунају од п и В. Зашто? Моћ је лако рачунају из Е и Х *. Напон интеграције Е. То значи да сте дефинисали импеданса линије правилно и да су садашњи аццуратлы се не рачунају. Морате проверити у приручнику како је садашња рачунају и можда није могуће израчунати тачну вредност за ЦПУс структура. Надам се да је помогло!
цлк |
|
| Повратак на врх | |
 |
цраы
Јоинед: 17. аугуст 2.001 Постови: 34
| 13. фебруар 2003 2:50 | | | тагс: зпв зпи зви |
|
| ево добар опис зпв, зпи и зви хттп://ууу.гмр.сср.упм.ес/ууу2/00035620_Гентили_ет_Салазар-Палма_95.пдф |
|
| Повратак на врх | |
 |
мике_бихан
| 13. фебруар 2003 9:15? | | | тагс: зпв зпи зви |
|
| | цраы уроте: | ево добар опис зпв, зпи и зви хттп://ууу.гмр.сср.упм.ес/ууу2/00035620_Гентили_ет_Салазар-Палма_95.пдф |
Опростите, документ се не може скинути, желите уплоадати? |
|
| Повратак на врх | |
 |
цлк
Јоинед: 05. јуни 2001 Постови: 35
| 13. фебруар 2003 11:36 | | |
|
| | за мене је то доунлоад. боље је ако покушаш поново. само копирајте и налепите везу када покушавате приступити линк који ће вас пита за чување датотека |
|
| Повратак на врх | |
 |
Цхинаски
Приступио / ла: 17 мај 2.001 Постови: 185 Помогли су: 1
| 13. фебруар 2003 11:50 | | |
|
| | Ево га |
|
| Повратак на врх | |
 |
Цхенг
Приступио / ла: 01 јануар 1.970 Постови: 111 Помогао: 2
| 13 вел 2003 21:38 ХФСС лукама | | |
|
| Истину о томе да је једини ваљан на импеданса микроталасна је битни импеданса. Остаци су само симплифицатионс. Што се тиче ЦПУ је забринута и ако поље је углавном концентрисана у субтрате је јасно морате користити ПВ дефиницију. Барем Е-поље не разликују превише преко металних водова и можете са сигурношћу утврдити је обрис. С друге стране, то захтева много вештина за правилно хранити луке. Понекад један мај распаљивати неким другим начинима превише и тада је резултат компромитовали. На пример, када сам осмислили слотлине миксер, МУС ми дали потпуно лажно резултати (вер. 3,0) и хфсс је у реду са ПВ дефиниција која је у року од 1% од Цохн'с десигн кривуље. То је разлог зашто ми се сада чини МУС приказ линије импеданса иако сам неке дисгареемент са дефиницијом ас уелл. За Рекапитулација - за конструкције, а не самом дисперзиван (попут ЦПУ) и уз добру дефиницију интеграције контура можете сигурно претпоставити ПВ. За остале ПИ најбоље функционише.
нади то помаже. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Сынц
Приступио / ла: 30 март 2.002 Постови: 19
| 14. фебруар 2003 7:44 | | |
|
| добар пост.
Такође напон / цуррент није дефинисан за јединствену квази-тем. В зависи у интегрални пут.
ово питање је објашњено у приручнику агилент хфсс али не у ансофт. су из истог извора и сада јединственог опет, било који начин
чудно, ансофт има тако добар број, али ушљив приручник
Можда сте неке информације за каснију обуку корисника накнаду? |
|
| Повратак на врх | |
 |
мупро
Приступио / ла: 20 април 2.001 Постови: 83
| 14. фебруар 2003 18:35 | | |
|
| Добро питање.
Друга проблематична ситуација је пар лине симулација. Порт импеданса мења из проћи проћи и преко фреквенција замах. Свако зна како за добити то за посао?
поздрави мупро |
|
| Повратак на врх | |
 |
Цхенг
Приступио / ла: 01 јануар 1.970 Постови: 111 Помогао: 2
| 14. фебруар 2003 20:54 | | |
|
| Па, са линијама повезано имате чак и ак-модови. Није јасно које ти мислиш. Затим, ХФСС је мало "аљкав" када се ради о порту 2Д својствена вредност поља тачност. Ја бих пусх луке до макс триангулатион, са неким ручним сеединг. Ако је омјер ширине и висине је лош можете ручно Ступица.
Покушајте се ставити у луци месхинг погурати.
живели |
|
| Повратак на врх | |
 |
пеуанг
Јоинед: 19. фебруар 2.003 Постови: 139 Помогли су: 1 Вез: Цхина ПРЦ
| 21. фебруар 2003 10:06 | | |
|
| Хвала за алл.Ыоу маке ме побољшања. Ја уссаллы нас зпи. |
|
| Повратак на врх | |
 |