Warning: fopen(files/topic41102-sr.html) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/elektroda/public_html/tlumacz/view.php on line 147

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/elektroda/public_html/tlumacz/view.php on line 152

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/elektroda/public_html/tlumacz/view.php on line 153
З разлика

Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

З разлика

Post new topicReply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Дизајн и електромагнетских Симулације -> З разлика
Арабиц версионБулгариан версионЦроатиан версионЦзецх версионДански верзијаГерман версионГрчка верзијаЕнглисх версионШпански верзијаФински верзијаФранцуски верзијаХинди верзијаХрватска верзијаИндонезијски верзијаИталиан версионХебрејски верзијаЈапанска верзијаКореан верзијаЛитхуаниан версионЛетонски верзијаХоландски верзијуНоруегиан верзијаПољски верзијуПортугалски приказРумунски верзијаСрпска верзијаСловак версионСловениан версионСрпска верзијаШведски верзијаТагалог версионУкраиниан версионВијетнамски верзијаКинески верзија
Аутор Порука
мике_бихан

Приступио / ла: 21 март 2.002
Постови: 259

Post 12 вел 2003 18:48 З разлика

ДДД

Ласт едитед бы мике_бихан дана 07. јули 2003 7:55, едитед 1 пут укупно
Повратак на врх
мике_бихан

Post 12. фебруар 2003 18:50

Које је најближе Зо традиционална дефиниција?
Повратак на врх
цлк

Јоинед: 05. јуни 2001
Постови: 35

Post 13. фебруар 2003 2:38
тагс: зпв зпи зви

Здраво,

Као што знате Зпв се рачунају од снаге и напона, Зпи власт и актуелна, Зви напона и струја. ХФСС рачуна по напона електричног поља интеграција преко линије од ГНД до сигнала. Тренутни је магнетно поље и снагу од поынтинг вектор. Најближа вредност је рачунају од п и В. Зашто? Моћ је лако рачунају из Е и Х *. Напон интеграције Е. То значи да сте дефинисали импеданса линије правилно и да су садашњи аццуратлы се не рачунају. Морате проверити у приручнику како је садашња рачунају и можда није могуће израчунати тачну вредност за ЦПУс структура.
Надам се да је помогло!

цлк
Повратак на врх
цраы

Јоинед: 17. аугуст 2.001
Постови: 34

Post 13. фебруар 2003 2:50

ево добар опис зпв, зпи и зви
хттп://ууу.гмр.сср.упм.ес/ууу2/00035620_Гентили_ет_Салазар-Палма_95.пдф
Повратак на врх
мике_бихан

Post 13. фебруар 2003 9:15?

цраы уроте:
ево добар опис зпв, зпи и зви
хттп://ууу.гмр.сср.упм.ес/ууу2/00035620_Гентили_ет_Салазар-Палма_95.пдф

Опростите, документ се не може скинути, желите уплоадати?
Повратак на врх
цлк

Јоинед: 05. јуни 2001
Постови: 35

Post 13. фебруар 2003 11:36

за мене је то доунлоад. боље је ако покушаш поново. само копирајте и налепите везу када покушавате приступити линк који ће вас пита за чување датотека
Повратак на врх
Цхинаски

Приступио / ла: 17 мај 2.001
Постови: 185
Помогли су: 1

Post 13. фебруар 2003 11:50

Ево га
Повратак на врх
Цхенг

Приступио / ла: 01 јануар 1.970
Постови: 111
Помогао: 2

Post 13 вел 2003 21:38 ХФСС лукама

Истину о томе да је једини ваљан на импеданса микроталасна је битни импеданса. Остаци су само симплифицатионс. Што се тиче ЦПУ је забринута и ако поље је углавном концентрисана у субтрате је јасно морате користити ПВ дефиницију. Барем Е-поље не разликују превише преко металних водова и можете са сигурношћу утврдити је обрис. С друге стране, то захтева много вештина за правилно хранити луке. Понекад један мај распаљивати неким другим начинима превише и тада је резултат компромитовали.
На пример, када сам осмислили слотлине миксер, МУС ми дали потпуно лажно резултати (вер. 3,0) и хфсс је у реду са ПВ дефиниција која је у року од 1% од Цохн'с десигн кривуље. То је разлог зашто ми се сада чини МУС приказ линије импеданса иако сам неке дисгареемент са дефиницијом ас уелл.
За Рекапитулација - за конструкције, а не самом дисперзиван (попут ЦПУ) и уз добру дефиницију интеграције контура можете сигурно претпоставити ПВ. За остале ПИ најбоље функционише.

нади то помаже.
Повратак на врх
Сынц

Приступио / ла: 30 март 2.002
Постови: 19

Post 14. фебруар 2003 7:44

добар пост.

Такође напон / цуррент није дефинисан за јединствену квази-тем. В зависи у интегрални пут.

ово питање је објашњено у приручнику агилент хфсс али не у ансофт. су из истог извора и сада јединственог опет, било који начин

чудно, ансофт има тако добар број, али ушљив приручник

Можда сте неке информације за каснију обуку корисника накнаду?
Повратак на врх
мупро

Приступио / ла: 20 април 2.001
Постови: 83

Post 14. фебруар 2003 18:35

Добро питање.

Друга проблематична ситуација је пар лине симулација. Порт импеданса мења из проћи проћи и преко фреквенција замах. Свако зна како за добити то за посао?

поздрави
мупро
Повратак на врх
Цхенг

Приступио / ла: 01 јануар 1.970
Постови: 111
Помогао: 2

Post 14. фебруар 2003 20:54

Па, са линијама повезано имате чак и ак-модови. Није јасно које ти мислиш. Затим, ХФСС је мало "аљкав" када се ради о порту 2Д својствена вредност поља тачност. Ја бих пусх луке до макс триангулатион, са неким ручним сеединг. Ако је омјер ширине и висине је лош можете ручно Ступица.

Покушајте се ставити у луци месхинг погурати.

живели
Повратак на врх
пеуанг

Јоинед: 19. фебруар 2.003
Постови: 139
Помогли су: 1
Вез: Цхина ПРЦ

Post 21. фебруар 2003 10:06

Хвала за алл.Ыоу маке ме побољшања.
Ја уссаллы нас зпи.
Повратак на врх
Post new topicReply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Дизајн и електромагнетских Симулације -> З разлика
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС