Што се тиче ЈЫЕТЕЦХ Осцилоскопи, ја сам купио неколико њих, а ја сам врло срећан с то.Иако није високи крај обим, то је забавно играти са њим.И осим тога, можете га користити као развој одбора, репрограмирање и АВР радити друге ствари.Шаблон је датотека укључују једноставне за развој!
Ту је нови Енглески уеб странице, тако да за више информација, можете отићи на: хттп://ууу.јыетецх.цом/ен/дефаулт.хтмл
Жао нам је, али морате да пријавите да бисте видели у овом прилогу
Здраво, ја сам пројектовање Дигитални Осцилоскопи помоћу Спартан3 АИО1 као АДЦ.Ја сам не сигуран како то измерити и Фрекв напона, тако да ја могу приказати на ВГА излаз.Може било ко угодити саветовати.
Дое свако има неки код за соудез-Осцилоскопи (хттп://ууу.соудез.бе/јоомла/цонтент/виеу/12/27/ланг, ср /).Мислим да је то врло интеретинг пројекат, али не могу наћи код било где ...
18. март 2009 2:53 Ре: Дигитални Осцилоскопи Пројецт
Да, Мицроцхип такмичења започела пре годину дана.СД картица је још увек не спроводе, али ће се користити за складиштење уавеформс, цустом апликација, формуле, итд ..
Тагс: дигитални Осцилоскопи пројекат дизајнирању једног Осцилоскопи
бок сви Ја сам пројектирању дигитални Осцилоскопи складиштење на основу ФПГА .....Ја донт кноткле како започети пројекат ... угодити помоћ мене вањска страна
Можете почети читање овај тхреад од једне стране, то је оно што сам учинио.Неколико година члан форума моннолив направио леп дизајн.Можете прочитати све о њему на његовој уеб страници: хттп://ууу.соудез.бе/јоомла/цонтент/виеу/12/27/ланг, ср /
Почела сам своје Осцилоскопи као превише, и прошли викенд сам добила мој ПЦБ-а за аналог фронт-енд.Фронт-енд То је тешко да се заснива на дизајну моннолив.Овде је приказ што финалног производа би да изгледа овако.
Хвала!4 помоћ ......Ја сам почео пројекат и Имам проблем у спровођењу покрећу механизам ... моћи у плз реците ми о смтхинг покреће и како у инцорпоатед га у свој дизајн
03. април 2009 1:10 Ре: Дигитални Осцилоскопи Пројецт
Имам нешто још није имплементирана.ЈА праведан је направио неке хардверске ствари.Но, што бих се замислити да су узорци долазе у некој врсти ФИФО начин.А кад добијете покренути, те да ће користити као тачку на средини ти узорак података сет.
Какав си проблеме наилазе, и шта ради ваш хардвер сетуп изгледају?
Нисмо радили на хардверу део .....имамо меморија и покреће имплементирати механизам нашег дизајна ....нисмо сигурни о нашим хардвера део још .......ми смо управо сада ради на осмишљавању модули за ФПГА .......
using Nokia 6120c, Уирелесс Осцилоскопи помоћу Нокиа 6120ц, Национални Полуводички ЛМКС9838 Блуетоотх модул и Зилог З8Ф0822 мцу. * Тренутно Мигратинг (оба кодова и хардуаре) из зилог мцу да дсПИЦ33Ф ДСЦ, за брже узорковања АДЦ.
Јоинед: 14. фебруар 2.009 Постови: 41 Помогли су: 1
08. јуни 2009 9:39 Ре: Дигитални Осцилоскопи Пројецт
@ ЦМОС и Криптон2035
у претходном хардвер, МЦУ (зилог з8ф0822) Користио сам је само у стању да се на око 70кспс ..
сад сам још увек у изградњи поправимо склоп помоћу ДСЦ дсПИЦ33Ф (уместо једног мцу), која је АДЦс' способно пф до 2Мспс (кс2 канала) .. надамо се да ће дати бољу резолуцију ..
Такође, с обзиром на пропусност, појачало је део склопа је ограничена од стране ОпАмп користити ..(Ја сам помоћу само 3МХз бандуитх опамп)