| Аутор | Порука |
|---|
хот_цхмоцк
Јоинед: 22. јуни 2001 Постови: 171 Локација: Тамо где је то лепо
| 15. март 2003 22:49 Елецтрониц Напајање оптерећење | | |
|
| Здраво,
Требала бих подићи напајање електронских оптерећења за испитивање сврху. Било коју информацију, линк или дијаграм је добродошао.
Хвала,
ХЦ
|
|
| Повратак на врх | |
 |
надут
Јоинед: 19. јули 2002 Постови: 4978 Помогао: 304 Локација: Миддле Еартх
| 15. март 2003 23:02 снажни текуће судопер | | |
|
| Уобичајених метода је да висока моћ тренутне судопере. Почните са поуер транзисторско са својим одашиљача или извор прикључен на мали отпорник који је спојен на терену.
имају оп амп-улаз спојен на отпорник и његова излазна спојен на базу или врата. Стављањем једног напона на друге оп амп инпут контролисацхе тренутне нацртана.
Овај други напон може доћи из ручне промењиве отпорник волтаг дјелиоцем или ДАЦ вожњи по рачунару ако желите динамичан меасруементс. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Јаысон
Јоинед: 08. октобар 2.001 Постови: 460 Помогао: 17
| 16. март 2003 0:58 | | |
|
| Питам се до оних скупих електронских оптерећења (ПроДигит, Кикусуи) такође користити методу надут описано? Ја сам често питали зашто су они толико скупљи.
У сваком случају, ове идеје су заиста склоп корисна. се било ко кноткле над било који онлине схематски респоситориес да су ови типови кругова и објашњења о томе како они раде? Све књиге тамо баве опампс и трансисторс, али у одвојеним поглављима, никад како комбиновати их.
Други је занимљив склоп МОСФЕТ пребацивати помоћу две МОСФЕТс, опет не књиге сам видео су ове конфекцијски рецептима. Он-лине збирка била би стварно лијепа ствар да се позивање на.
- Јаысон |
|
| Повратак на врх | |
 |
надут
Јоинед: 19. јули 2002 Постови: 4978 Помогао: 304 Локација: Миддле Еартх
| 16. март 2003 3:53 једноставан хоби склоп | | |
|
| Што сам објаснио је једноставно довољно за хоби употребу. Комерцијални уређаји имају много више перформанси и премашити хоби обичних потреба.
На пример, могу привући садашње са 0В или тако преко њих. Они могу мерити излазни импеданса од снабдевања на различитим фреквенцијама. |
|
| Повратак на врх | |
 |
биллано786
Јоинед: 26. април 2.001 Постови: 422
| 16. март 2003 18:17 | | |
|
| Ево нешто корисно.
|
|
| Повратак на врх | |
 |
САР
Јоинед: 25 Сеп 2002 Постови: 152 Помогао: 4
| 16 Mar 2003 20:34 Load | | |
|
| Пробај овде: хттп://ууу.уебкс.дк/оз2цпу/радиос/дц-лоад.хтм |
|
| Повратак на врх | |
 |
Етернаута
Јоинед: 09. октобар 2.003 Постови: 24 Помогли су: 1
| 13. март 2004 10:46 Ре: Електронске Напајање оптерећење | | |
|
| У прилогу датотеку схематски од електроничког псу оптерећење за тестирање. То је занимљива могућност пребацивања између фиксних ампере потрошње и фиксних Охм лоад. То је са кит да хоби магазин продавати у Италији: "Нуова Елеттроница".
|
|
| Повратак на врх | |
 |
аслм
Приступио / ла: 03 мај 2.002 Постови: 125 Помогао: 5
| 15. март 2004 21:18 Ре: Електронске Напајање оптерећење | | |
|
| Бок, потребно нешто симулар пар од месец дана и изградили с опампс оптерећење и снага мосфетс симулар на један описани у везу два постова горе. Уоркс фине, мало нестабилна, али са помоћним сом филтрирање је до велике помоћи за мој СМПС пројекат.
ре Ме |
|
| Повратак на врх | |
 |
АЛ0117
Јоинед: 25. јули 2003 Постови: 235 Помогао: 8 Локација: Драча-ла-нд
| 16. март 2004 9:51 Ре: Електронске Напајање оптерећење | | |
|
| Здраво,
Проверите ТИ (бивши Унитроде) дизајн ноте "подесива Електронска оптерећење за ниског напона ДЦ Апликације".
хксксп: / / ууу-с.ти.цом/сц/псхеетс/слуа045/слуа045.пдф
ргдс, Ал |
|
| Повратак на врх | |
 |