| Аутор | Порука |
|---|
Вицент Ыанг
Приступио / ла: 01 јануар 1.970 Постови: 111 Локација: Тајван
| 27. новембар 2003 14:22 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Принстон Тајван фирма такође слати узорке.
хттп://ууу.принцетон.цом.ту/индекс-е.хтм |
|
| Повратак на врх | |
 |
јхенксл
Приступио / ла: 25 новембар 2.003 Постови: 6
| 10. децембар 2003 1:36 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| | Куоте: | Пхилипс је апсолутно ужасавајуће када је реч о узорцима. ЈА оскудица за провјерити својим новим чиповима ЛПЦ21кскс за ЦПУ захтеван програм, али не бих могао добити разумну количину ЦИПС, чак и ако сам била више него сретна да плати за њих, нисам им захтев бесплатно. Поприлично необичан начин да се уведу нови производ, морам рећи.
| Ја не слаже. Покушао сам наручити узорке са Пхилипс само један пут и они послати ми тотално 10 јединица 210кс мицроцонтроллерс |
|
| Повратак на врх | |
 |
ФАНТИ
Јоинед: 27. фебруар 2.002 Постови: 360 Помогао: 11
| 10 про 2003 13:49 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| За јхенксл: Вероватно сте обећали купити 1.000.000 комада!
БТУ, АД ме послао бесплатну понуду од 30 узорака (различита појачала) Добар Божићни поклон!. Мандате |
|
| Повратак на врх | |
 |
ЦуртФире
Приступио / ла: 12 децембар 2.003 Постови: 7
| 17 про 2003 22:10 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Како могу добити бесплатан узорке из ВЛСИ (хттп://ууу.влси.фи/) они ми линк на другу страницу на којој морам купити чип!
Је абсолутели није могуће добити узорке са Пхилипс?
Неко зна како доћи Кстал узорака?
Хвала. |
|
| Повратак на врх | |
 |
глењоы
Приступио / ла: 01 јануар 2.004 Постови: 1021 Помогао: 47 Локација: Хрватска
| 03. јануар 2004 3:37 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Можемо навести примере листама?
На пример Мицроцонтроллерс.
БТУ, где се могу добити на узорку од ПЛЦс, ПЛДс и галс? |
|
| Повратак на врх | |
 |
цразыдуцк
Јоинед: 03 Сеп 2001 Постови: 277 Помогао: 5 Локација: Француска
| 03 јан 2004 11:52 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Здраво, Узорак захтев ОНсеми на уеб страници није бесплатан данас, морате да платите пошиљке.
ЦД-а: ( |
|
| Повратак на врх | |
 |
Тхе Пума
Јоинед: 04. април 2.002 Постови: 314
| 03 јан 2004 17:46 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Цалц ОНСЕМИ схиппинг цустом сада на $ 14.95
Било ко је наручио бесплатни узорци ыет? |
|
| Повратак на врх | |
 |
Криптон2035
Јоинед: 19. јули 2001 Постови: 530 Помогао: 18 Локација: Еартх
| 24 јан 2004 22:07 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| | цразыдуцк уроте: | Здраво, Узорак захтев ОНсеми на уеб страници није бесплатан данас, морате да платите пошиљке.
ЦД-а: ( |
национално добро такође ћете платити пошиљку сада ... осим ако имате. цом е-маил адресу коју можете добити бесплатно пошиљка заиста ... Чини се да су људи злостављани од ње ...
|
|
| Повратак на врх | |
 |
Даворин
Јоинед: 07. јуни 2003 Постови: 1396 Помогао: 8
| 24 јан 2004 23:24 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| За спартански 3 то изгледа врло лоше у овом тренутку ...
Ја сам сада с обзиром на уређаје из циклоном @ лтера ...
Не стварно мислиш да ће доћи до било којег примјерка Ксилинкс ако их не могу рећи тачно ваш пројекат и годишњи износ (О;
Узорци из Атмел? Имаш узорака УСБ контролер и мп3 контролор одмах (о; |
|
| Повратак на врх | |
 |
лзгк
Јоинед: 25. април 2.003 Постови: 5
| 26. фебруар 2004 5:26 | | |
|
| | ууу.мицроцхип.цом |
|
| Повратак на врх | |
 |
садат007
Приступио / ла: 01 јануар 1.970 Постови: 419 Помогао: 6 Локација: Хрватска
| 26. фебруар 2004 6:27 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Здраво, Имам мп3 узорке из хттп://ууу.влси.фи ВС1001, ВС1011 и ВС1002 (Укупно 5Пцс) велик  И сада ради на прото тип одбора. |
|
| Повратак на врх | |
 |
ИТП
Јоинед: 11. јули 2001 Постови: 110
| 26. фебруар 2004 7:20 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Мицроцхип није слања узорака у Индији ИТП
|
|
| Повратак на врх | |
 |
Протон
Приступио / ла: 31 мај 2.001 Постови: 79
| 28 вел 2004 11:20 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Поздрав, што о СТ? не чак да има адресу е-поште на њиховим месту. Предлажемо да се они односе на локалном дистрибутеру, што је типицаллы Не тако срећан за слање узорака. Шта чинити те мислити? тхкс Протон |
|
| Повратак на врх | |
 |
Цлурицаун
Јоинед: 28 Сеп 2001 Постови: 704 Помогао: 13
| 28 вел 2004 11:48 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Бок
Регардингтхе СТ нисам имао среће, као што ти кажеш на дистрибутери нису тако вољети слања узорака, УААС сам једном рекао да су само послати пакет од 1000 и то кошта ксУСД мир.
Мислим да можете добити на узорку од мицроцхип, И живе изван САД-а и није имао проблема. Ако нису на списку као узорак можете их купити у многим земљама директно од њих.
Ласт едитед бы Цлурицаун 29. март 2004 21:09, едитед 1 пут укупно |
|
| Повратак на врх | |
 |
багане
Приступио / ла: 12 март 2.004 Постови: 7
| 15. март 2004 16:41 | | |
|
| | можете примати узорке из Линеарни технологије, ЦМЛ, цыгнал и цхипцон. Само припремите и отпустите е-маил за њима. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Б_А_Д
Приступио / ла: 26 март 2.004 Постови: 7 Локација: Израел
| 28. март 2004 10:04 БЕСПЛАТНИ УЗОРАК ЛИСТ ... | | |
|
| Имам око 150 различитих ЦИПС од Мицроцхип. Ја сам живи у Израелу. |
|
| Повратак на врх | |
 |
мгф
Јоинед: 26. фебруар 2.004 Постови: 37
| 05. април 2004 7:45 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| мицроцхип Максима навика и брод у Румунији због прилагођени правилима, АЛИ Аналогни уређаји могу радити као што сам добила пуно ИЦ-а. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе

| 05. април 2004 7:45 Огласи | | |
|
|
|
|
| Повратак на врх | |
 |
деејаы2к1
Јоинед: 26. април 2.004 Постови: 8
| 26 тра 2004 10:41 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| | Такође покушајте Интерсил Оне су врло лепе, послао ме узорцима затражио у мање од недељу дана. Даллас / Максим ме послао неколико пакета, али онда су ме преусмерите на локалну дистрибуитор у Румунији, Ецас. Нема одговора од тада. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Доцс
Јоинед: 29. април 2.004 Постови: 5
| 30 тра 2004 22:01 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| бок
Имам узорцима из пмцфласх.цом и ти.цом такође из аналогни, Максима и мицроцхип (мицроцхип је неких годину дана) |
|
| Повратак на врх | |
 |
Даворин
Јоинед: 07. јуни 2003 Постови: 1396 Помогао: 8
| 30 тра 2004 22:52 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Неколико недеља пре наручио узорцима из парице ... чинећи бус нивоу прекидачи попут ИДТ ... оно што сам примио неколико недеља је био само за потврду е-маилом .. то је све 
Maybe a little off-topic but always needed...
Кыцон сендед ми кутију пуну узорака за ПЦ прикључцима као ДСУБ, ПС2, дизалице стерео, поуер итд .. но схиппинг трошкови (о: |
|
| Повратак на врх | |
 |
феиутм9898
Приступио / ла: 31 мај 2.004 Постови: 227 Помогао: 4 Локација: Хрватска
| 02 јун 2004 20:06 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Никада нисам добио АТМЕЛ мцу узорка. Мислим да је немогуће. Учинио сам то неколико пута АТМЕЛ на службене уеб странице, али нису добили одговор. Тако разочарана.
Моје земље (М'сиа) дистрибутер и игноришете мој узорак захтев.
|
|
| Повратак на врх | |
 |
пвинбокс@ыахоо.цом
Приступио / ла: 28 мај 2.004 Постови: 122 Помогао: 6 Локација: Цоимбаторе, ИНДИЈА
| 04 јун 2004 21:13 | | |
|
| Хаи понекад је мај десити.
Овде је листа неких бесплатних компоненти добављачи
ууу.самтец.цом свих врста конектори и утичнице и картона интерфејс чланака.
ууу.елестарелаыс.цом су давања узорка реплаыс
ууу.максим-иц.цом дајући све њихове производе, као што НВРАМ, РТЦ, контролори
ууу.ти.цом дајући им сва продуцс |
|
| Повратак на врх | |
 |
ручно
Приступио / ла: 14 март 2.004 Постови: 178 Помогао: 9 Локација: Француска
| 05 јун 2004 22:02 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| ти не дају све своје производе као узорке, али највећи део њих, он више не не даје л293д, улн2803 (пдип пакету) итд ..  каква штета! |
|
| Повратак на врх | |
 |
цзпир
Јоинед: 18. април 2.002 Постови: 63 Помогли су: 1
| 08 јун 2004 19:23 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Пријатељи
Организације понудити бесплатно узорке за потенцијалне крајњих корисника за испитивање, прототипа - укратко за комерцијалне разлога.
Оно што сам лично видио је злоупотреба тих објеката од стране заједнице на слободи ЕСП. хоббыистс и студената, злостављање доводи до извадити таквих објеката од тих органаизатионс. Ваља схватити да организација мора спровести како би производити и брод тим узорцима.
Људи наручивање тих узорака у расутом стању (неки помињу 150 цхипс) мај не доприносе организација комерцијално.
Бонафиде организацијама и даље могу добити узорке из тих произвођача или дистрибутера преко оснивања ланаца снабдевања, само мале кориснике и други би се афецтед.
Нека се на овом одговорност заједнице и престати абусе - мај бити први корак да би се ова тема белешку.
-ЦЗ |
|
| Повратак на врх | |
 |
МЕНИ
Приступио / ла: 14 март 2.002 Постови: 1523 Помогао: 13
| 08 јун 2004 19:55 БЕСПЛАТНИ УЗОРАК ЛИСТ ... | | |
|
| Не мислим оредринг узорака као студент или за приватно коришћење је злостављање, и добављачи ће имати користи од овог у дугој вожњи. Када се користи за специфичну употребу ИЦ из одређеног добављача, од вас ће се вероватно користити исте ЦИПС од истих добављача цомерциаллы превише.
Одмеравања је једнако добар и ефикасни маркетинг оппуртуниты за продавац.
Неки продавци само брод узорака за компаније, док друге, као што су бродови Максима да свако. Мислим да је добро зарадите Максим сав новац потрошите на повратак они узорака, јер студенти имају користи стечено на коришћење Максим, када ће студенти касније добија посао и морају пронаћи чип за пројекат када су прво помислимо на пример Максим јер су су упознати са овим продавца, његових ЦИПС, датасхеетс, примена белешкама, веб-странице и сл
Компаније миллонс потрошите на оглашавање и мислим узорака је врло ефикасан облик оглашавања.
Продавац често даје огромне попусте на евалуацију сетове, ЕДА програми итд тхеыкноу на универзитетима, јер је новац добро провести. Неке компаније чак дати пуно опреме и софтвера за слободно универзитета и студената.
Давање далеко узорци ће купити исти-добре воље и њихова имена ће се у обзир од студената. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Криптон2035
Јоинед: 19. јули 2001 Постови: 530 Помогао: 18 Локација: Еартх
| 13 јун 2004 11:02 БЕСПЛАТНИ УЗОРАК ЛИСТ ... | | |
|
| ЈА потпуно сложити са вама "МЕ"! и мислим даје 150 предузећа од екс "узорака" да би се иста особа требало ревидирати оно што они називају узорак ... |
|
| Повратак на врх | |
 |
валајор
Јоинед: 14. јуни 2004 Постови: 14 Локација: Лима - Перу
| 15 јун 2004 18:20 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Живим у Перуу и добио сам тотално бесплатно узорке из аналогног уређаја и Тексас Инструментс.
Примио сам узорке из Максим превише, али само један пут, а сада није Максим слања узорака за Перу. |
|
| Повратак на врх | |
 |
абионннн
Јоинед: 18. јуни 2004 Постови: 38 Помогао: 3
| 18 јун 2004 14:33 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Ја сам студент електронски инжењеринг из Аустралије, имам хрпе узорака из Националне и посебно тешко набавити делови (добро, овде ионако). Њихов главни дистрибутер (Арроу) није превише сличан за давања узорака далеко.
Такође је добро Максима са узорцима, и они имати велике уређаје који не можете наћи у другим фирмама. (вероватно зато што су тешко патентирао!) Ксилинкс не даје далеко узорака, но они су тона корисне литературе и неке демонстрације програма. Аналогни и Фаирцхилд полуаутоцестама диригент не дају далеко узорака у Аустралију ипак, што је помало разочаравајући.
Такође сам чуо Зилог и других предузећа на листи хттп://ууу.вегенееринг.цом/енвиронмент_цонтрол_сыстем/индекс.хтмл дати узорке уколико питати тада лијепо ... |
|
| Повратак на врх | |
 |
гулсон
Приступио / ла: 01 јануар 1.970 Постови: 157 Помогли су: 1 Локација: Пољска
| 19 јун 2004 15:22 БЕСПЛАТНИ УЗОРАК ЛИСТ ... | | |
|
| ОФФТОПИЦ
Мислим добављачи треба проверити све о члана који ће примати узорке од њих.
Они су попут наручивања 15 узорака из Опа ТИ бесплатно и продаје га! Они донт 'кноткле како за корист ИЦ, они су само зато наручиоца, бесплатно је! болесних стања, време је да почнете размишљати и анализирати наруџбенице продавца! |
|
| Повратак на врх | |
 |
нхалл
Јоинед: 02. јуни 2004 Постови: 6
| 23 јун 2004 15:22 Ре: БЕСПЛАТНИ УЗОРАК СПИСАК ... | | |
|
| Ви сте гулсон Уригхт. У 1998 Максим послати ми узорке, али сада не. Ово је одговор Максим: ############################################## Сир Шта сам покушава да ти кажем да је ово, све ЈУЖНА АМЕРИКА налози неће бити послат, ако нам не дате са ФедЕкс УПС, ДХЛ налог # без обзира ако ставите стандард нећемо нити можемо послати их к вама. Ако не може да нам да да један од тих налог # па не можемо да пошаљете вашу наруџбину. ############################################## Видимо се |
|
| Повратак на врх | |
 |