| Аутор | Порука |
|---|
Јохн Цоопер
Датум регистрације: 28 Јан 2006 Поруке: 10 Помогао: 2
| 13 Јан 2007 12:50 се узорак од Атмел | | |
|
| | хеј човек шта није у реду са тим ?????? |
|
| Назад на врх | |
 |
мастер_пиценгинеер
Датум регистрације: 03 Апр 2007 Поруке: 1050 Помогла: 62
| 13 Јан 2007 13:00 вегенееринг.цом | | |
|
| ууу.мицрохип.цом ууу.ст.цом |
|
| Назад на врх | |
 |
ГЕНЕРАЛЦХАОС13
Датум регистрације: 04 Феб 2008 Поруке: 4
| 04 Феб 2008 2:39 Атмел узорак како | | |
|
| о Атмел Како могу проћи факс ја донт имати број факса плз хелп
ПС: шта је најбоље чип за роботе?? |
|
| Назад на врх | |
 |
ерио
Датум регистрације: 26 Мар 2008 Поруке: 40 Локација: Индонезија
| 05 Феб 2008 4:14 муестрас бесплатно из ИГБТ | | |
|
| | Ја живим у Индонезији, а добио сам МАКСИМ микропроцесор узорака .. врло лепо узорака: Д Само ноцас да их злоупотребе .. |
|
| Назад на врх | |
 |
јргуы8
Датум регистрације: 06 Мар 2008 Поруке: 34 Помогао: 2
| 07 Мар 2008 7:22 бесплатне узорке, Атмел | | |
|
| | ико зна где могу да се успешно бесплатних узорака дацс, регс, опампс, МП3 декодер? Како могу да добијем узорака из Рохм? хвала. |
|
| Назад на врх | |
 |
регисцруз
Датум регистрације: 03 Нов 2007 Поруке: 1
| 28 Маы 2008 5:20 бесплатне узорке у Малезији | | |
|
| Не верујем да је неко добио узорке из ВЛСИ. Људи не говоре о томе како да наставите да захтева.
Ово је веома чудно за мене. |
|
| Назад на врх | |
 |
јргуы8
Датум регистрације: 06 Мар 2008 Поруке: 34 Помогао: 2
| 19. мај 2008 5:14 било проблема у наручивања бесплатни узорак ИЦ | | |
|
| | Наредио сам узорака из максима, али не и среће. |
|
| Назад на врх | |
 |
а0и0р
Датум регистрације: 26 Нов 2007 Поруке: 2
| 02 Феб 2008 17:51 Аналог Девицес би узорке | | |
|
| Питам се да ли бесплатних узорака за Ксилинкс ФПГА као Алтера? Шаљем захтев за Атмел узорак, али нема одговора. Како сам просеед? хвала |
|
| Назад на врх | |
 |
Лиан
Датум регистрације: 05 Мар 2008 Поруке: 3 Локација: Црвени Планета
| 05 Сеп 2008 21:52 полупроводничких компанија које нуде бесплатне узорке | | |
|
| | Да .. ико зна где могу да се успешно бесплатних узорака Ксилинкс и Алтера |
|
| Назад на врх | |
 |
студент11
Датум регистрације: 15 Апр 2008 Поруке: 21
| 15 Јун 2008 9:29 Фаирцхилд узорке | | |
|
| то је највећа онлајн електронске компоненте листови са подацима претраживача.
хттп://аллдатасхеет.цом/ |
|
| Назад на врх | |
 |
рајудп
Датум регистрације: 27 Мај 2006 Поруке: 242 Помогла: 10 Локација: Индија
| 10 Окт 2008 15:35 Мицроцхип бесплатно узорке | | |
|
| ууу.мицроцхип.цом ууу.ст.цом ууу.сст.цом ууу.фреесцале.цом ууу.ти.цом ууу.цыпресс.цом ууу.максим-иц.цом |
|
| Назад на врх | |
 |
фунберры
Датум регистрације: 23 Мар 2006 Поруке: 12
| 03 Феб 2008 19:00 АВР микроконтролери узорке | | |
|
| Оцт 24 2008 Мицроцхип-заустављено глобално узорковања
Ако погледате финансија компаније ћете разумети: цена акција на најнижи ниво у више од 5 година, а недавно је пао око трећину своје вредности. Приход је стан 2007 до 2008, након што показују стални успон у претходним годинама. Ипак, своје истраживачко-Д расходи порасли су за 30 милиона евра. Инвеститори имају утисак да своје истраживачко-Д се не генерише нова продаја, и кажњавање компанија.
Када је цена акција падне као да га изазива на стотине милиона долара губитака вредност акције на врх руководиоци нивоа, који обично своје пуно акција, тако очигледно, свако одељење у предузећу је затражио да преиспитају своје пословање. Први инстинкт у одељењу узорковања је да све стави на чекање док се узорковање врх гоуыс може имати меетнг, схватити шта да уради, одлучи шта је њихов следеци потез, имати још један састанак, схватити како да засладити укупну слику акционара, итд, итд
Ствари се полако крећу у велике корпорације, и у сваком случају, маркетинг, углавном ће предложити покушава да се покрене без узорка да ли је прави утицај на продају. Најмањи гранулариты времена у пословању са привредом, је четвртина (3 месеца), тако да ће предложити један или 2 квартала, без узимања узорака за процену ефекта. После тога, они ће се поново срести, а ако се продају мањи (вероватно због фактора који нису везани узорковања) неки момак за столом може рећи: "Видите ??!!.. Рекао сам ти да ће изгубити продајом ако смо престали програма. .. " Ако се продаје више, неко може рећи: "Хеј, ми смо добијање новца у. .. Да поново покренете програм за узорковање да би се још продаје унутра".. Ове и друге сличне коментаре ће бити углавном неосноване и ирелевантне, јер нико не може упоредити научно 3 месеца узорака на исти 3 месеца уитхоиут узорака у финансијском смислу - да би требало да се користе 2 идентицна паралелних универзума да спроведе тај експеримент, а ми немају то.
Тако да можете очекивати блацкоутс узорак овако да траје од 4-8 месеци (1-2 квартала време за састанке), а исход да буде у великој мери под утицајем неких субјективних, најбоље погоди процене о томе шта ће учинити бројеви изгледају боље годишњи извештај. Имајте у виду да је цена од 500 студената увредљиво наручивања узорака је око 50.000 долара, док Мицроцхип годишње губитке од продаје капитала, опреме и осталих малих грешака донели су 2-3 милиона долара, што је, заузврат, губитак најмањи број на финансијским извештајима, усред прихода од $ 1,1 милијарди, а укупни расходи у износу од $ 240 милиона. Да ли су узорку или не, да је цена испод бука поду у својим годишњим извештајима.
Национални полупроводника зауставио узорка за 3 месеца у 2007 (сеп-нов). Ферчајлд зауставио узорка за 7 месеци 2007 (април-новембар). Поступак је исти.
Додато после 33 минута:
Још једна ствар:
Момак (е) у узорку задужен за администрацију је неизвесна позиција.
Ако дође до операције оружаних састанак са документацијом која показује узорак програма се злоупотреби - то је крај узорак програма. И ... да је крај свој посао
У добрим економским временима, када су углавном компаније приликом запошљавања, које запослени могу бити сигурни да, ако му се затвара одељење, он ће поново бити попуњене у другом одељењу.
АЛИ ВРЕМЕНА СЕ ЛОШЕ тренутно. Компаније нису запошљавања, већ почињу да се смањују особље. Ако му се затвара одељење, тамо ће највероватније бити НЕ другу позицију на чекању за њега на другим местима у предузећу, да квалификује за. Ово је једначина Гоод Тимес = више узорака = послови узорковања одељење ЛОШЕ времена = нема = нема узорка самплнг посао.
Тај момак мора да буде паметан, да брине о својим интересима превише. |
|
| Назад на врх | |
 |
ЛаМаи
Датум регистрације: 26 Апр 2009 Поруке: 1
| 10 Мар 2009 5:23 Аналог Девицес амострас Брасил | | |
|
| Да ли ико зна да ли даје узорак Ксилинкс ФПГА? Ако јесте, молим вас, покажите ми како да захтева неке! Хвала унапред. |
|
| Назад на врх | |
 |
озенк
Датум регистрације: 17 Мар 2009 Поруке: 15 Помогао: 1
| 20 Мар 2009 8:43 Списак фирми које дају узорке | | |
|
| | дацадц је написао: | Имам узорке хттп://ууу.мицросеми.цом
У потпуности се слажем да је Филипс страшно. Наш дистрибутер желео да ради најмање 100 комада чипова. |
Имам узорак из Пхиллипс (сада НКСП), мислим да ако објасните својим сврху ецсплы за образовање (финални пројекат године) можете лако можете да добијете га .... али то зависи од ваше дстрибутор, (мозда ).... |
|
| Назад на врх | |
 |