електроника Форум

Правила | Новији постови | топиц | Претрага | Регистрација | Пријава

Електронски Носивост

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Хоби кола и мали пројекти Проблеми -> Електронски Носивост
Аутор Порука
Асхраф

Датум регистрације: 23 Окт 2003
Поруке: 2

Post 27 Окт 2003 11:50

Електронски Носивост

Хитно ми треба Шематски дијаграм и део листе од 2000 У од електронских оптерећења као и за променљиве Електронски Носивост 20.000 У
Назад на врх
Е-десигн

Датум регистрације: 01 Јул 2002
Поруке: 950
Помогла: 68

Post 27 Окт 2003 16:55

Одг: Електронски Носивост

Здраво

Ја прилагођени дизајниран један који може да обави 2500У, 50В @ 50А пре око 2 године за предузећа за тестирање опреме авијације на 48В. Ће изгледати ако ја могу наћи цртежи стари сам. Ово је променљива од око 2-50В, 0.1А - 50

Важна ствар код ових нивоа снаге је хеатсинкинг. Користио сам велики, веома високу ефикасност принудног хладе судопере са око 25 ИРФ1010 постављених на њој. Такође сам укључене сигурносне карактеристике као што су обрнути напона преко струје, преко Темп, преко волти заштите. Због ових снага ФЕТС раде у линеарном режиму они брзо угријати у пуну снагу.

Е
Назад на врх
Гоогле
АдСенсе -
Гоогле АдСенсе

Post 27 Окт 2003 16:55

Огласи

Назад на врх
надут

Датум регистрације: 19 Мар 2002
Поруке: 4879
Помогао: 324
Локација: Средња Земља

Post 27 Окт 2003 17:37

На ниском напону, вода за хлађење може да помогне. Сте ставили хладњак са транзистора ПДВ воде или течности за изолацију. Ово се брзо уклања топлоту са транзистора и преноси га на спољашњој површини течности контејнер. За краће временске периоде, пораст температуре воде ће се побринути за уклањање топлоте.

Ако се ово користи у фиксној локацији, можете да циркулише вода стављањем нове воде из славина водоснабдевања града и уклањање једнаку количину воде у град везу канализације.
Назад на врх
Е-десигн

Датум регистрације: 01 Јул 2002
Поруке: 950
Помогла: 68

Post 27 Окт 2003 18:33

Да, на више нивоа снаге треба пробати водом хлађена тоне јер не постоје више предузећа што их сада.
Назад на врх
јацкрс

Датум регистрације: 18 Мар 2003
Поруке: 68
Локација: Дарк Сиде оф тхе Моон.

Post 28 Сеп 2003 0:17

Хи Асхраф

Пробајте овај линк Х * П * ТТ: / / ууу.уебкс.дк/оз2цпу/радиос/дц-лоад.хтм

Можда вам помогне ова идеја ...

јацкрс Хладан
Назад на врх
Арапски верзија Бугарска верзија Каталонски верзија Чешка верзија Дански верзија Немачка верзија Грчки верзија Енглески верзија Шпански верзија Фински верзија Француска верзија Хинди верзија Хрватске верзије Индонезијски верзија Италијанска верзија Хебреу верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литвански верзија Летонски верзија Холандски верзија Норвешки верзија Пољски верзија Португалски верзија Румунска верзија Руска верзија Словачки верзија Словеначки верзија Српска верзија Шведски верзија Тагалог верзија Украјинска верзија Вијетнамски верзија Кинески верзија
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Хоби кола и мали пројекти Проблеми -> Електронски Носивост
Страна 1 од 1

subj

text

Сва времена су ГМТ 1 сат
Сличне теме:
Електронска оптерећења (7)
Електронска Учитај Дизајн (6)
Да се изгради ДЦ електронског учитавања (2)
Електронски Напајање оптерећења (8)
како?? пројектовање електронских оптерећења (2)
Како да дизајна електронских .....?? оптерећења (4)
Дизајн ДЦ електронских оптерећења и повратне енергије да АЦ линије (2)
Вариабле 200 / 100 Променљив в Електронска Носивост (4)
Класе ПА ПАЕ није са заштитним оптерећења и оптерећења индуктор (2)
Шта високог оптерећења или светло оптерећења значе (3)?

Абусе | | администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС