Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Како променити величину слике у Висуал Басиц 6?

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Програмирање и Размјена ПЦ -> Како ресизе слике у Висуал Басиц 6?
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
старлета

Јоинед: 12. јуни 2003
Постови: 23

Post 23 про 2003 18:41 Како ресизе слике у Висуал Басиц 6?

бок пријатељ

Ја сам нови у Висуал Басиц. Желим променити величину или резати слике на своју Кс кс Ы у Висуал Басиц. тј до 800кс600 Кс Кс Ы било који пиксел вредност. али како да то урадите.

и исто тако можемо добити сваки пиксел РГБ података у бајтовима од поља као што матрице у Матлаб?
ако ко зна молим вас уплоадати број датотека.
Повратак на врх
View user's profile
схериф12

Приступио / ла: 25 новембар 2.003
Постови: 33

Post 24. децембар 2003 1:24 Ре: Како променити величину слике у Висуал Басиц 6?

како сте у вези било које поље, овде је код који ствара иконе и сачувајте га на. ИЦО датотека.

за мијењање резолуције пиксели, можете да користите контролу слике из свог ВБ алатни и поставити Стретцх из његова својства прозора на "труе", сада можете променити резолуција као у желите,

не заборавите да види прилоге.

поздрави,

Судиоништво.

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте видели у овом прилогу

Повратак на врх
View user's profile
старлета

Јоинед: 12. јуни 2003
Постови: 23

Post 26 про 2003 19:40 Ре: Како променити величину слике у Висуал Басиц 6?

бок схериф12

ја скидати податке икона и добио идеју за чување и проверите ИЦО датотека. али ја желим величину друге слике превише. коју сте користили 321кс321 пиксела и чување 321-1/10.
како променити величину јпг, бмп, етц.

Такође желим променити боју на нивоу 2 битс битови боја или било који период. да ли је могуће са млатити држите вредности. али како да 16-битна боја пиксел у 8 боја само или 4 боје (наведено по мени - може се помоћу прага (као матрице манипулације Матлаб) или може бити црвена, плава, зелена, жута или било који само).

како да то направите. ће то бити учињено помоћу РГБ вредности података избор ако је, онда како? потребна помоћ.
Повратак на врх
View user's profile
схериф12

Приступио / ла: 25 новембар 2.003
Постови: 33

Post 27. децембар 2003 2:36

бок старлета,

Жао ми је, немам тачан и прецизан одговор на своје питање и стварно немам времена да га пронаћи за вас па бих савет да напусте своје питање @ хттп://ууу.експертс-ексцханге.цом/

што је велика заједница која личи ИТ електрода у # стручњака, али у њој, у вероватно ће добити одговор (а) на мање од 24 сата, те ће бити крајњи један.

поздрави,

Судиоништво.
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Програмирање и Размјена ПЦ -> Како ресизе слике у Висуал Басиц 6?
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС