| Аутор | Порука |
|---|
мазиар
Датум регистрације: 06 Апр 2001 Поруке: 257 Помогао: 4 Локација: Исламска Република Иран
| 27 Јул 2004 15:05 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | јетсет је написао: | | Верзија Висуал Ц је најбоље икада! |
неки корисник КСКСКСКСс боље, најбоље .... али не било који детаљ и нот говоре зашто је боље ....
то показују многе избору своје љубави без мисли зашто је боље то значи ово не мислим са избору
Алата у треба упоредити од тачке до упоредити .... неке лепе поређење:
32бит 80420 тачку на ВБ Змитјкое ~ 35сец 32бит 80420 Змитјкое тачка у ВЦ6 ~ 3.02сец 32бит 80420 Змитјкое тачка у Делпхи (користите басм или фастматх) ~ 2.09сец!
шта мислите? Делпхи генерише брже кода бржи програмирања ..... Ако упоредите морате говорити о нумеицал упоредите ... или од тачке до упоредити .... |
|
| Назад на врх | |
 |
марринг
Датум регистрације: 06 Мар 2004 Поруке: 21 Локација: Ханој - Вијетнам
| 06 Мар 2004 11:11 Шта је боље Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | Мислим да користи П $ верзија Висуал Ц је најбоље. Учење програмирања није тешко. Борланд производи чине корисник лењ ... само додаје модула, компоненти ... хехе програмирање Ц језику, али лако као за Висуал Басиц језик. Борланд Ц библиотеке и поново користити МС укључују ... |
|
| Назад на врх | |
 |
Омид
Придружио се: Јун 28 2004 Поруке: 12
| 07 Јун 2004 7:50 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| здраво
Нема сумње да је Мицрософт Висуал Ц је најбољи за дизајн система који се односе на трљајте прозори унедер .. али тек сам сазнао да је Борланд Ц Буилдер је флексибилнији и програмирање је лакше .. па покушајте да и реците ми шта мислите ыа! |
|
| Назад на врх | |
 |
мазиар
Датум регистрације: 06 Апр 2001 Поруке: 257 Помогао: 4 Локација: Исламска Република Иран
| 07 Мар 2004 16:10 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | марринг је написао: | | Мислим да користи П $ верзија Висуал Ц је најбоље. Учење програмирања није тешко. Борланд производи чине корисник лењ ... само додаје модула, компоненти ... хехе програмирање Ц језику, али лако као за Висуал Басиц језик. Борланд Ц библиотеке и поново користити МС укључују ... |
1. Мислим да користи П $ верзија Висуал Ц је најбољи : ЈА донт сагласни сте морате да урадите тачке до тачке упореди
Борланд производи чине корисник лењ ... : велика лажна: ако не морате не можете да је потребно додати ништа у свој посао, али ВЦЛ се можете лако додати ПАКАГЕ ако вам је потребна ВЦЛ је највише снаге Делпхи оцкс исто као матерњи, али и изворни код. ... ако имате кустион ја вам могу помоћи више ...
Висуал Басицу језик. И ... ВБ апликације су веома споро покретање (1 / 10 брзине!) и нису било који начин да то урадите подигнута на матерњем компонента експантион ... Делпхи има исти као Ц фуллл поер пуни ооп и моћан компилатор & ...
Борланд Ц библиотеке и поново користити МС укључују ... са Борланд можете да урадите у било ком аныуаре! натие користе ЦЛКС (вожњу у победу и Линукс), или>! НЕТО или Уин32 АПИ или ...... |
|
| Назад на врх | |
 |
брдо
Датум регистрације: 17 Јул 2004 Поруке: 285 Помогао: 9
| 07 Мар 2004 17:55 Шта је боље Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | Не знам за Делфи. Дакле, измедју ВБ и Висуал Ц , ја бих изабрати Висуал Ц |
|
| Назад на врх | |
 |
мазиар
| 07 Мар 2004 18:12 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | брдо је написао: | | Не знам за Делфи. Дакле, измедју ВБ и Висуал Ц , ја бих изабрати Висуал Ц |
и ако знате са булидер Ц и Делпхи, заборавити програмирање са м $! |
|
| Назад на врх | |
 |
брдо
| 07 Мар 2004 19:41 Шта је боље Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| Здраво, Питање као алат и Б, које је боље вероватно би почети пламен чак и да немају намеру уопште. Било би нарочито тачно ако А и Б су разлике од компаније. И то је готово сигурно да ли је укључен МС.
Али, не смемо искљуцити једну чињеницу. Када је почео инжењер у једном пољу, он / она онда би изабрали алатку, а затим да га држе за свог живота. Ако је неко тада покушава да упоредите алата по њиховом избору, они би се издвајају за "заштиту" њега.
Ионако сам неутралан у свему овоме, нарочито када сам говори о МС (или је то П $). |
|
| Назад на врх | |
 |
мазиар
| 08 Јун 2004 7:54 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | брдо је написао: | Здраво, Питање као алат и Б, које је боље вероватно би почети пламен чак и да немају намеру уопште. Било би нарочито тачно ако А и Б су разлике од компаније. И то је готово сигурно да ли је укључен МС.
Али, не смемо искљуцити једну чињеницу. Када је почео инжењер у једном пољу, он / она онда би изабрали алатку, а затим да га држе за свог живота. Ако је неко тада покушава да упоредите алата по њиховом избору, они би се издвајају за "заштиту" њега.
Ионако сам неутралан у свему овоме, нарочито када сам говори о МС (или је то П $). |
за мене то није тачно
Ја сам врло упоредите ВК и Делфи и Јава алата и Ц Буилдер у свакој години (ово је делимично мој посао!)
исто тако знам са ВБ и ВЦ реално у последње сам користио оба након што га моја фирма покушати корисника бољег алата за брже и боље програмирање затим избор Делфи (1997)
и онда морам да упоредите и извештај неутрална у сваке године!
Сада сам сигуран Делфи или Ц Буилдер-Најбољи избор за програмирање апликација у Уиндоус или Линукс ...
Реално користимо Ц за уграђени систем, а ми користимо само ВЦ уредник уграђени али нема предности за програмирање апликација!
Мислимо на ПЦ апликација веома важан алат |
|
| Назад на врх | |
 |
брдо
| 08 Јун 2004 9:01 Шта је боље Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| Да. Ви случај је посебан један.
Надам се да ће имати промене у будућности гледати у друге компајлер. |
|
| Назад на врх | |
 |
сплавар
Датум регистрације: 27 Апр 2002 Поруке: 104 Помогао: 1
| 08 Јун 2004 10:33 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| Користим ВБ и БЦБ
Лично мишљење, ВБ је лако научити. Можете да почнете да напишете свој АП у оквиру недељу дана. Али, учинак није добро. |
|
| Назад на врх | |
 |
флиппер_мд
Датум регистрације: 17 Мар 2004 Постови: 8
| 17 Сеп 2004 17:45 Шта је боље Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| ја сам користио Делфи, волим га пуно за брзо време компајлирања, пуно снаге са свим компонентама преко уеб и био прилично стабилан производ.
ВБА, врло лако за отклањање грешака, лепо контролу апликација које имају СДК за то. Али мање стабилна и споро цомипле.
На графикону, сто ствари, у оквиру ВБ програма Ексцел је веома моћан и лак за учење са макро рекордер.
Ц, Ц ... начин превише сложен за мене, већина мојих програм треба ГУИ |
|
| Назад на врх | |
 |
алпхи
Датум регистрације: 23 Јан 2001 Поруке: 440 Помогао: 1
| 17 Сеп 2004 17:48 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | Делфи је лако да студирају, Висуал Ц је моћнији, али диффицулте за почетак студија. |
|
| Назад на врх | |
 |
роб13572468
Датум регистрације: 12 Апр 2004 Порука: 18
| 23 јул 2004 14:59 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| ВБ6 је срање! Ц -срање! Делпхи је срање! ...
ако ја лицемјерје, напишите то у КБасиц, његова вредност не ради 
озбиљно, ипак, не постоји "бољи" у програмским језицима. они једноставно су алатке у кутији са алаткама. користите онај који ће Вам помоћи да посебан задатак ради за одређене циљне процесоре. понекад да значи коришћење неколико различитих језика.
Ви ћете наћи да већина програмера врху имају тенденцију да знају доста језика довољно добро да код свих њих, али су савладали само једну или две ретко. Савлађивање једног језика ће вам омогућити да раде као "стручњак" кодер на том језику и као што се много веће плате за пројекте на том језику.
Сада брање језик за мастер је цела друга ствар и предмет бесконачних расправа, посебно у оквиру ПЦ / Интернет / Е-трговина тржишта јер постоји толико различитих апликације програмиране на различитим језицима. Његова је дефинитивно добра идеја да би могли да ставите неке кода заједно у Висуал Басиц и Висуал Ц . наравно. НЕТ је ту да остане тако знајући оквир ће дефиантелы помоћи. брања језик да савладају у тој области нешто да разматрање јер велик захтев за кодере вешт на језику који ће утврдити колико радите и шта сте плаћени. Радим у свету уграђени и ја завршили постане вешт у скупштини / машина за кодирање и обрнути инжењеринг на нивоу машинског кода. Чак и тако, радим већина мојих кодирање у Ц и док сам веома добар у томе, ја нисам скоро као вешт у Ц као и ја у скупштини, ја још увек бити плаћен много код контролора, јер уграђени у свету идеја да се смести код на најмањи могући циљ процесор (и тхерфоре најјефтинији).
Ако се знају основне и Јава. Ако сам пројекат и најбољи језик за коришћење је Јава-у, онда ћу га кода у Јави. ако је потребно неком другом језику, ја можда чак и користити тај језик ако је то најбољи алат за тај посао. Ако пројекат захтева ниво кодирања изнад мог нивоа стручности или на језику који нисам довољно упознат са, онда ћу користити кодер који је вешт у циљни језик и надзире саставила или тумачена превод до циљне обраду машински код да бисте били сигурни да нема грешака или проблема на том нивоу и да код ради доста ефикасно, што укључује можда и профилисање и преписивање делова кода да би их мање / брже / итд.
и то је у основи то .. најбоље користити алат за посао ... код на свој ниво, користи своју стручност у области где се најбоље познају и други народи користе стручност, где су најбоље знају ... |
|
| Назад на врх | |
 |
аегеан.цхоу
Придружио се: Јун 16 2002 Поруке: 63 Помогао: 1
| 23 јул 2004 15:29 Шта је боље Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | Користим Висуал Ц , мислим да би требало да буде најбољи! |
|
| Назад на врх | |
 |
намелесссикс
Датум регистрације: 07 Јан 2003 Поруке: 9
| 28 Сеп 2004 17:33 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| Користим Делпхи га користи мање времена да направите брзи прототип и мислио сам ВБ није баш лако када У желите да додате више функција |
|
| Назад на врх | |
 |
стегр
Датум регистрације: 26 Мар 2004 Поруке: 9
| 29 Јун 2004 0:46 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| Користим Делпхи и Борланд Ц -Буилдер као и ВЦ и морам да кажем да, ако желим да имају кориснички интерфејс, бирам Борланд производа. Нормално ако користите Висуал Ц , користите Справочник и МФЦ није претерано удобан. Можете да користите неке друге ГУИ-либс, али тај осећај не целу ствар .. Али ако желим да састави конзоле апликација или желим да се интегришу друге Ц компајлер, ја радије дефинитивлы Висуал Ц . Да кажем реч ВБ: Ја не волим много, јер је то протумачио језиком и стога прилично споро. Али ако имате само мали пројекат без великих математичке операције, можда ћете желети ВБ. Сада је стварно лако уче. |
|
| Назад на врх | |
 |
самкрају
Датум регистрације: 20 Мар 2004 Поруке: 10
| 29 Јун 2004 9:20 Шта је боље Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| Мислим да је Висуал Ц је најбоље што можете да урадите било коју врсту програма, од програмирања хардверском нивоу програмирања софтвера нивоу. можете урадити Уиндоус АПИ програмирања. |
|
| Назад на врх | |
 |
ЦМ600
Датум регистрације: 26 Феб 2004 Поруке: 68 Помогао: 2 Локација: БГ
| 29 Апр 2004 13:53 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | Најбоље за Уиндоус је Борланд Ц Буилдер и за Линукс - Борланд киликс |
|
| Назад на врх | |
 |
Дани
Датум регистрације: 08 Апр 2004 Поруке: 179 Помогао: 1 Локација: Велика Британија
| 29 Апр 2004 15:46 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| Здраво свима, Верујем да све оно што желите да урадите, можете то урадити Коришћење ВБ у већини једноставан и робустан начин. То је тачно да ВБ почетницима помаже много, али то није тако да је ВБ само за бегинеерс. Ја сам велики поштовалац Јава бецусе своје праве природе објекта оријентисан, и ја такође су радили на Ц, Ц Висуал Ц , и ВБ. И после јаве Мој воуте за ВБ. Делфи никада нисам користио за развој ..
   |
|
| Назад на врх | |
 |
сомцхоке
Датум регистрације: 01 Мар 2006 Поруке: 14
| 25 Дец 2006 19:03 Одг: Који је бољи Висуал Басиц верзија Висуал Ц или Делфи? | | |
|
| | Мислим да то зависи ухт Ур користећи га за цуз сви они су заиста добри, али хардвер и ја мислим да посао електронике Ц -схуд урадите то |
|
| Назад на врх | |
 |