Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Филтер процене

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Дигитал Сигнал Процессинг -> филтер процене
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
Ансунаму

Јоинед: 19. октобар 2.001
Постови: 263
Помогао: 4

Post 11. март 2004 9:41 филтер процене

Шта је филтер процене? зашто се то може користити да би се нагласак ускопојасна фреквенције?

Било који документ увести то?
Повратак на врх
View user's profile
брмадхукар

Јоинед: 21. јуни 2002
Постови: 844
Помогао: 29

Post 15. март 2004 8:45 Ре: филтер процене

Здраво,

Симпле клизајуцег је уиегхинг филтер са тегови једнаки. Ипак смо ми иначе више интерстед у подацима у најновијем узорака тако да смо мај давати леесер тежине до последњих узорака од недавног узорка. Тежи мај бити линеарно или експоненцијално. и обично су ниске лопта филтери (отуда основни појас).
Цхецк оут Лыонс књигу.

БРМадхукар
Повратак на врх
View user's profile
Ансунаму

Јоинед: 19. октобар 2.001
Постови: 263
Помогао: 4

Post 15. март 2004 9:38 Ре: филтер процене

~ Како сам могла користити дубок филтер као филтер процене? Реци ми више о књизи!

ТХКС
Повратак на врх
View user's profile
амарендра

Јоинед: 21. фебруар 2.004
Постови: 3
Помогли су: 1

Post 25. март 2004 15:25 Ре: филтер процене

Тежине филтери су Специјални филтери који се користе у дречавост мерење нивоа, те је пренесено у мерењима буке аудио опреме. Филтер десигн "тежине" или даје више пажње на одређена фреквенција од других. Циљ је да се добију мерењима да добро повезани са субјективне перцепцију буке.
Тежине филтери су посебна врста банд-ограниццавајуцхи филтере за похвалу начин на који чује. Будући да је ухо'с дречавост вс фреквентни одзив није равна, она је тврдила, ми не би требали пробати корелација стан фреквенција вс дречавост мерења са оним што чује. "
Надам се да ћете бити задовољни са њом
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 25. март 2004 15:25 Огласа

Повратак на врх
ыыангзк

Јоинед: 21. април 2.004
Постови: 12

Post 22. април 2004 4:19 филтер процене

Књиге или радови о тежини ИЕЕЕ филтер се више и више.
кључне тачке се разликује тежину имају различит коефицијент.
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Дигитал Сигнал Процессинг -> филтер процене
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС