Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

широку палету Тунинг ВЦО проблем

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> РФ, Микроталасна пећница, Антене и оптика -> широку палету Тунинг ВЦО проблем
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
гггоулд

Јоинед: 10. април 2.004
Постови: 26

Post 10. април 2004 5:43 широку палету Тунинг ВЦО проблем

Здраво свима,

Ја сам изради ВЦО са варакторска комутирање и капу за покриће 800МХз широк. Али мислим да да ВЦО добити и амплитудна одступања велике проблеме. Оба Квцо и излазних повећање амплитуде са оперативним фреквенција ...

Било који савијети или савета?

Тханк ыоу веры муцх ...
Повратак на врх
View user's profile
надут

Јоинед: 19. јули 2002
Постови: 4788
Помогао: 310
Локација: Миддле Еартх

Post 10. април 2004 6:26 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем

Своје најбоље кладити да би се додати АГЦ петља. Измерите излазни напон након тампон појачало и користити га за промену пристрасности на транзисторски осцилатор. Још једна ствар за то да би контрола атенуатор.
Повратак на врх
View user's profile
ИИЦЦЕЕ

Приступио / ла: 24 децембар 2.001
Постови: 233
Помогао: 2

Post 10. април 2004 6:36 широку палету Тунинг ВЦО проблем

вам мај користити неколико ** ** је варакторска, неки место близу БЈТ-Е, неки близу БЈТ-Б;
а ти би требао бити пажљиво дизајн тампон у радно бенда, такође додати АГЦ петља.
Повратак на врх
View user's profile
гггоулд

Post 11. април 2004 6:10 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем

Хвала за све ваше повратне информације ...

Али ја још увек не знам како да бисте добили више константан Квцо. Сад је на високој Квцо бенд (~ 4ГХз) је готово 1,7 пута Квцо на ниским бенд (~ 3ГХз).

ИИЦЦЕЕ Бок, ЈА донт 'схватити што вам доста значе. Могао те објаснити појам нешто више? Сад сам се упише пар изгиб варакторска између крст спрегнуто БЈТ-Ц за фино прилагођавање.

Осим тога, постоји ли нешто треба да изгледа у деигнинг док оне буффер (одашиљача сљедбеника)? Ја само знам да сам добио чек паразитске капе.

Хвала опет!
Повратак на врх
View user's profile
ИИЦЦЕЕ

Приступио / ла: 24 децембар 2.001
Постови: 233
Помогао: 2

Post 11. април 2004 9:24 широку палету Тунинг ВЦО проблем

Хоћу рећи, не само нека варакторска крст спрегнуто између БЈТ-Ц за фино прилагођавање, али и цопулед са БЈТ-Е.анд користи више од два варакторска. (попут мини-кола производа)

и такође можете помоћу РЕКЛАМЕ десигнер гуиде то учинити, и направите нешто за вас модификовати програм.
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 11. април 2004 9:24 Огласи

Повратак на врх
ВСУР

Јоинед: 07. фебруар 2.002
Постови: 749
Помогао: 69

Post 11 тра 2004 22:20 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем

Ваш ВЦО је подешен на око 23% фреквентни опсег (800 МХз/3.5 ГХз). Промјену ВЦО осетљивости Квцо од 1,7 није необична на такав велики распон фреквенција Тунинг. И промена излазне снаге, као осцилатор К промене током Тунинг.
Који су варацор диодно користите?
Како велике промене Тунинг напон потребан је за 800 МХз Тунинг?
Шта је промену у излазном снагом?
Повратак на врх
View user's profile
гггоулд

Post 11 тра 2004 23:57 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем

Хвала ти, ИИЦЦЕЕ. Сад сам га.

Ја сам помоћу НМОС у Н_уелл варакторска са 0,3 ~ 2.5В Втуне.
"ВЦО" (не пуфер) излаз из, 4 Впп промене на, 7 Впп.

Гее, Квцо за промену је стварно велика главобоља за мене.
Како да десигн петља филтер надокнадити у Квцо варијацију.
Осим тога, - 20% варакторска процес варијације (што ће узроковати о смјени 300МХз) такође писати ме офф ...
Повратак на врх
View user's profile
надут

Јоинед: 19. јули 2002
Постови: 4788
Помогао: 310
Локација: Миддле Еартх

Post 12. април 2004 0:37 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем

Што се тиче Тунинг осетљивост иде имате два избора. Једна је да се параметри петље довољно широк да буде стабилан са свим вредностима. Други је да компензацију спој који смањује или повећава петља добитак на ниским или високим краја. Ово може бити учињено са дјелитељ напона са серије диодес и ресисторс у скренути пут. Такође се може учинити са диодно-отпорник мреже на повратне информације од оп амп.
Повратак на врх
View user's profile
лијулиа

Приступио / ла: 05 јануар 2.003
Постови: 78

Post 13. мај 2004 8:20 широку палету Тунинг ВЦО проблем

о томе како користити сиров Тунинг надокнадити процес Темп варијацију?
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> РФ, Микроталасна пећница, Антене и оптика -> широку палету Тунинг ВЦО проблем
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС