| Аутор | Порука |
|---|
гггоулд
Јоинед: 10. април 2.004 Постови: 26
| 10. април 2004 5:43 широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| Здраво свима,
Ја сам изради ВЦО са варакторска комутирање и капу за покриће 800МХз широк. Али мислим да да ВЦО добити и амплитудна одступања велике проблеме. Оба Квцо и излазних повећање амплитуде са оперативним фреквенција ...
Било који савијети или савета?
Тханк ыоу веры муцх ... |
|
| Повратак на врх | |
 |
надут
Јоинед: 19. јули 2002 Постови: 4788 Помогао: 310 Локација: Миддле Еартх
| 10. април 2004 6:26 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| | Своје најбоље кладити да би се додати АГЦ петља. Измерите излазни напон након тампон појачало и користити га за промену пристрасности на транзисторски осцилатор. Још једна ствар за то да би контрола атенуатор. |
|
| Повратак на врх | |
 |
ИИЦЦЕЕ
Приступио / ла: 24 децембар 2.001 Постови: 233 Помогао: 2
| 10. април 2004 6:36 широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| вам мај користити неколико ** ** је варакторска, неки место близу БЈТ-Е, неки близу БЈТ-Б; а ти би требао бити пажљиво дизајн тампон у радно бенда, такође додати АГЦ петља. |
|
| Повратак на врх | |
 |
гггоулд
| 11. април 2004 6:10 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| Хвала за све ваше повратне информације ...
Али ја још увек не знам како да бисте добили више константан Квцо. Сад је на високој Квцо бенд (~ 4ГХз) је готово 1,7 пута Квцо на ниским бенд (~ 3ГХз).
ИИЦЦЕЕ Бок, ЈА донт 'схватити што вам доста значе. Могао те објаснити појам нешто више? Сад сам се упише пар изгиб варакторска између крст спрегнуто БЈТ-Ц за фино прилагођавање.
Осим тога, постоји ли нешто треба да изгледа у деигнинг док оне буффер (одашиљача сљедбеника)? Ја само знам да сам добио чек паразитске капе.
Хвала опет! |
|
| Повратак на врх | |
 |
ИИЦЦЕЕ
Приступио / ла: 24 децембар 2.001 Постови: 233 Помогао: 2
| 11. април 2004 9:24 широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| Хоћу рећи, не само нека варакторска крст спрегнуто између БЈТ-Ц за фино прилагођавање, али и цопулед са БЈТ-Е.анд користи више од два варакторска. (попут мини-кола производа)
и такође можете помоћу РЕКЛАМЕ десигнер гуиде то учинити, и направите нешто за вас модификовати програм. |
|
| Повратак на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе

| 11. април 2004 9:24 Огласи | | |
|
|
|
|
| Повратак на врх | |
 |
ВСУР
Јоинед: 07. фебруар 2.002 Постови: 749 Помогао: 69
| 11 тра 2004 22:20 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| Ваш ВЦО је подешен на око 23% фреквентни опсег (800 МХз/3.5 ГХз). Промјену ВЦО осетљивости Квцо од 1,7 није необична на такав велики распон фреквенција Тунинг. И промена излазне снаге, као осцилатор К промене током Тунинг. Који су варацор диодно користите? Како велике промене Тунинг напон потребан је за 800 МХз Тунинг? Шта је промену у излазном снагом? |
|
| Повратак на врх | |
 |
гггоулд
| 11 тра 2004 23:57 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| Хвала ти, ИИЦЦЕЕ. Сад сам га.
Ја сам помоћу НМОС у Н_уелл варакторска са 0,3 ~ 2.5В Втуне. "ВЦО" (не пуфер) излаз из, 4 Впп промене на, 7 Впп.
Гее, Квцо за промену је стварно велика главобоља за мене. Како да десигн петља филтер надокнадити у Квцо варијацију. Осим тога, - 20% варакторска процес варијације (што ће узроковати о смјени 300МХз) такође писати ме офф ... |
|
| Повратак на врх | |
 |
надут
Јоинед: 19. јули 2002 Постови: 4788 Помогао: 310 Локација: Миддле Еартх
| 12. април 2004 0:37 Ре: широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| | Што се тиче Тунинг осетљивост иде имате два избора. Једна је да се параметри петље довољно широк да буде стабилан са свим вредностима. Други је да компензацију спој који смањује или повећава петља добитак на ниским или високим краја. Ово може бити учињено са дјелитељ напона са серије диодес и ресисторс у скренути пут. Такође се може учинити са диодно-отпорник мреже на повратне информације од оп амп. |
|
| Повратак на врх | |
 |
лијулиа
Приступио / ла: 05 јануар 2.003 Постови: 78
| 13. мај 2004 8:20 широку палету Тунинг ВЦО проблем | | |
|
| | о томе како користити сиров Тунинг надокнадити процес Темп варијацију? |
|
| Повратак на врх | |
 |