| Аутор | Порука |
|---|
мбыка
Датум регистрације: 12 Мај 2002 Поруке: 509 Помогао: 1
| 27 Мар 2004 23:53 који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Поздрав свима Који је најбољи за лемљење и десолдеринг гвожђа станице системи
Антекс ууу.антекс.цо.ук ЈБЦ ууу.јбцтоолс.цом ЕРСА хттп://ууу.ерса.де/ен/индекс.хтмл а Велер ууу.цооперхандтоолс.цом / брендова / Уеллер / индекс.цфм
Желим да купим антекс производи |
|
| Назад на врх | |
 |
надут
Датум регистрације: 19 Мар 2002 Поруке: 4809 Помогао: 313 Локација: Средња Земља
| 28 Мар 2004 0:54 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Метцал је испред тркач за много година. Због овога постоје многи користе старији модели за ниске цене на аукцији веб сајтовима. |
|
| Назад на врх | |
 |
горкин
Датум регистрације: 27 Апр 2002 Поруке: 674 Помогла: 11
| 28 Мар 2004 1:02 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Користим станица за лемљење Уеллер много година без икаквих проблема ... То је добар алат! |
|
| Назад на врх | |
 |
Беепстер
Датум регистрације: 21 Мар 2001 Поруке: 145 Помогао: 5
| 30 Мар 2004 16:52 који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Јер ништа руку дело је боље од супер Солдапуллт. То је вођен пролеће вакума Ручни алат аноут 12-20 УС $ Држите га чистим и лубед |
|
| Назад на врх | |
 |
Ме
Датум регистрације: 14 Јан 2002 Поруке: 1523 Помогла: 13
| 30 Мар 2004 19:00 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | мбыка је написао: | Поздрав свима Који је најбољи за лемљење и десолдеринг гвожђа станице системи
Антекс ууу.антекс.цо.ук ЈБЦ ууу.јбцтоолс.цом ЕРСА ууу.ерса.цом а Велер ууу.цооперхандтоолс.цом / брендова / Уеллер / индекс.цфм
Желим да купим антекс производи | Ја бих рекао да ниједан од наведених је најбољи. Метцал Мислим да је најбоље што можеш добити. Имам доста искусних са обе Велер и Метцал и морам рећи да је много боље него Метцал Велер. Једном смо само користили Велер у служби одељењу велике компаније сам користио да ради, али онда смо покушали један Мецтал МКС-500ТС лемљење / СМТ реуорк систем са Талон Хандпиеце и сада смо сви замењени Велер станица замењује све Велер станица са Метцал МКС-500. Једна од најбољих ствари у вези Метцал је да је тако лако променити савет, не морате ништа да одврнути. Греарт Друга могућност је да је топло скоро исти као и други га укључите, и нема проблема ако треба да загреје врло велики Лемни спој. Али ствар коју сам као и већина око Метцал је да га држите као оловку. Је коришћен сам да Велер, тако да је мало чудно у почетку, али када сте први пут навикнути на њега, много је боља од традиционалног залемити зграбити са дугом солдертип. Ништа стварно пореди са Метцал по мом мишљењу. Наша компанија снимили доста времена и $ $ бронкен на ПЦБ-у плочице када се преселио из Велер на Метцал. Ми смо заменили много ПЛЛЦ СМД пакети у продаји после сервицеинг а и број поломљених ПЦБ-а плоцице сиђе по Метцал да мењају, тако да цена диффереренце између Велер и Метцал није битно на дуге стазе. Линк: хттп://ууу.метцал.цом
Метцал али је такође веома скупо у односу на Велер или леат је некад био кад сам тамо радио, не знам сад цене.
Постоји још један занимљив фирма још увек не спомиње: ПССЕ хттп://ууу.пацеуса.цом/_СхоуСыстемс.асп?ПродуцтСетИД=1 Нисам покушао ПССЕ лично (само гледали на то), али је друга особа из моје бивше фирме и он је покушао жељену Метцал, нисам упознао никога ко не мисли Метцал је најбоље. Изгледа да ПССЕ има цопидед многе Метцал идеја у ПССЕ 100 ХВ и ХВ 200 ХеатУисе лемљење станица.
Не волим Антекс на све, ја сам мом мишљењу то је само добар за хоби употребу а не и за компликоване СМД лемљење. Само предност: то је јефтино. Мислим Антекс је најгори од оних наведених.
У мојој опинин Велер је такодје добар лем гвожђа, али изгледа као и Паце, ЈБЦ и ЕРСА су побољшани протеклих година. Антекс је још увек лоше старе "хоби" дизајн.
Ако желите најбоље ићи за Метцал, ако уан'т јефтинија алтернатива треба испитати алтернативе из Велер, Паце, ЈБЦ и ЕРСА. Било би најбоље тотры различите марке пре него што се одлучите. Ако сте у велике компаније, дистрибутери ће изаћи и показати их бесплатно. У супротном иде електронску трговину показују да их испробате или покушати да их код Вашег локалног продавца, ако можете.
Имам само много искусних са Метцал, Велер Антекс. Ово је моја експеринцес са три бренда:
Велер: У мом искусних Велер солдертипс су јако добри, дуго трају и фер ценом. Можете купити 3. солдертипс странке за Уеллер, које су много јефтиније од оних оригиналних, али не сасвим прошле док оригинални Велер савете. У моја стара фирма смо користили 3рд Парты савете и био задовољан са њима, а ми сачували неки $ $ у исто време. Велер је поштују бренд и вероватно продати квалитет лема гвожђа у свету (барем је у мом делу света).
Метцал: Метцал залемити савети су веома скупи али Цом у свим облицима и величинама и веома је брзо да се промени из једног у други савет и нови загрева на кратко време. Топлотне енергије је веома добро регулисано и постоји много више топлоте резерве снаге за велике Лемни спој него друге марке јер грејања посебне технологије. Неки Метцал солдертипс не може након кратког времена, али смо сви дефект солдертипс заменити бесплатно ако то није због нормалног хабања. Аутоматски тајм-аут повећава живот врха кертриџа. МКС-500П напајање чула врха кертриџа да ли је користио током последњих 30 минута, и аутоматски се искључује како би се повећала живот свог врха кертриџа.
Антекс: Мислим солдертипс су лошег квалитета и не дуго, дизајн је веома неспретан. Ја би само користити за једноставне Антекс залемити и десолдер радних места. Као професионални сервисер никада неће користити Антекс.
Код куће сам нормално лемљење 50У 24В Велер гвождје и прилично је задовољан. Мислим да је најбоље у том распону цена. Аллтхоугх бих сопствену Метцал лем / десолдер станица код куће, ако сам могао приуштити. Ја сам имајући у виду да купи користи Метцал, али Метцал није толико познат у Европи као у Америци, па можда сам да га купе у компанији еБаы из САД, али ја бих радије да га купи од своје земље, ако не могу наћи .
Ласт едитед бы Ме на 30 Јун 2004 20:22, едитед 1 тиме у укупном |
|
| Назад на врх | |
 |
надут
Датум регистрације: 19 Мар 2002 Поруке: 4809 Помогао: 313 Локација: Средња Земља
| 30 Мар 2004 19:54 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Шта чини Метцал тако добро им је посебна савета који одржава температуру у року од 1 Ц током лемљења. Су индуктивно топлоте савет и тип је направљен од специјалне легуре метала које МУ мења са температуром. Иако патента је истекла, ниједна друга компанија није била у стању да репродукују легура. |
|
| Назад на врх | |
 |
Даворин
Датум регистрације: 07 Мар 2003 Поруке: 1396 Помогао: 8
| 30 Мар 2004 21:03 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Само погледа СП200 из Метцал ...
око 450 евра од дистрибутера ... без било којег лемљење савет ... тако да дефинитивно НЕ за хобисте (О;
Али сети покушао пре много година ... стварно леигхтуеигхт и страшан хеатуп време ... хбут тада смо само користили велику-плоцице преко рупа компоненте .. тако Велер је сасвим у реду (О;
Питам се зашто је најмање стандардни савет није укључен ... |
|
| Назад на врх | |
 |
надут
| 30 Мар 2004 22:06 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Разлог стандардни савет није укључена је да они чине десетине савете и сви су продати, тако да би било бацање новца за клијенте морати да плати за савет се никада не користе. |
|
| Назад на врх | |
 |
Ме
| 30 Мар 2004 22:21 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Даворин је написао: | Само погледа СП200 из Метцал ...
око 450 евра од дистрибутера ... без било којег лемљење савет ... тако да дефинитивно НЕ за хобисте (О;
Али сети покушао пре много година ... стварно леигхтуеигхт и страшан хеатуп време ... хбут тада смо само користили велику-плоцице преко рупа компоненте .. тако Велер је сасвим у реду (О;
Питам се зашто је најмање стандардни савет није укључен ... | Управо сам видела нови Метцал ОШ-800 на 259 на европским дистибутор, изгледа као бољи договор за хобисте. Они такође користе нови дизајн савет за ПС-800, што чини савете јефтиније. | Куоте: | Минимални трошкови власништва
ПС-800 лемљење систем запошљава заменљиве грејач савете него метака, чиме трошкови власништва изузетно конкурентне. Јединствени из два дела раздваја дизајн грејач калем од врха. Дуготрајне грејање калема и даље у дршку, док су заменљиве савете лако уклонити и заменити. Оно што је најважније, цене грејача савета који се може упоредити са конвенционалног савете. | 259 Ако је још увек превише Ја бих препоручио Велер. Јефтиније је и даље доброг квалитета. Не губите новац на Антекс аллтхоугх је јефтинији од Велер. Након прегледа у ближе ЈБЦ ЕРСА и ја не би изабрали неки од њих било. Ја рембер помоћу ЈБЦ недавно у моју кућу пријатељима и то је био лошег квалитета.
То оставља само три цхоисес лево: Метцал ПССЕ Велер
Метцал је скупо и чини Велер чини боље лемљење пегле него ПССЕ у јефтини опсега цена, али ако желите да потрошите мало више, неки од скупљих модела ПССЕ је такодје алтернатива.
За хоби електронику ја бих препоручио Велер УТЦПТ / УТЦПТД на дну ове странице: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/уеллер/индекс.цфм?модел_лист=1&атт_ид=УЕЛ003&атт1=Солдеринг% 20Статионс & атт2 = Индустријски% 20Солдеринг% 20Статионс Ово је најјефтинији Индустријски Велер залемити станица са температуром контролише Савет за избор. Феррормагнетиц температурни сензор у врху контроле врх температуру - без контроле су неопходне. Савети доступан у 3 стандардна температура износи: 600 ° Ф за 700 ° Ф за и 800 ° Ф (316 Ц, 371 ° Ц и 427 Ц). Ако желите да се чак и јефтиније треба купити ТЦ201Т Замена за лемљење Оловка УТЦПТ лемљење Станица без лемљење станицу и онда купити посебну 1.75А (минимално) 24В трансформатор и ставио га у кућиште са осигурачем. То је много јефтиније од куповине оригиналне Велер залемити станицу / трансформатор. Многе компаније се одлучите да то урадите и то је оно што сам учинио код куће превише. Онда ти врло јефтино квалитетно лемљење станицу. Ако желите да се лема са станици ручно контролисаним температурама
ТЦ201Т Замена за лемљење Оловка УТЦПТ лемљење Станица: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/уеллер/индекс.цфм?модел_лист=1&атт_ид=УЕЛ012&атт1=Солдеринг% 20Статионс & атт2 Замена =% 20Солдеринг% 20Пенцилс ПХ1201ЕСД Гвоздено постоље: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/уеллер/индекс.цфм?модел_лист=1&атт_ид=УЕЛ011&атт1=Аццессориес&атт2=Стандс ПТ Серија савете: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/уеллер/индекс.цфм?модел_лист=1&атт_ид=УЕЛ007&атт1=Типс% 20анд% 20Ноззлес = ПТ & атт2% 20Сериес Велер Електронски лемљење и Десолдеринг Алатке каталог: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/цф_филес/ацт_доунлоад.цфм?тыпе=Литературе&филенаме=550147.пдф
Ја никад не би било купити Велер потрошача лемљење станице, али би радије држе ТЦ201Т Индустријски Замена лемљење Оловка и купују стандардне 24В 2А транформер и кућиште са осигурачем и 3 или 5 пински ДИН-Соцкет да стане утикач лемљење гвожђа . Потрошача лемљење опсег је лошег квалитета у односу на ТЦ201Т, али још увек је јефтина ТЦ201Т довољно за хобисте. Овде је оригинални Велер плоче, као што можете видети, лако је купити сопствени трансформатор и изградње кола. Шема је узета из овог ПДФ: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/цф_филес/ацт_доунлоад.цфм?тыпе=Партс_Листс&филенаме=УТЦПТ_ОИ_ПЛ.пдф
|
|
| Назад на врх | |
 |
Ме
| 01 Мај 2004 1:44 који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Постоји фирма зове Едсын која чини залемити и десолдер система: хттп://ууу.едсын.цом |
|
| Назад на врх | |
 |
БигБосс
Датум регистрације: 17 Мар 2001 Поруке: 1009 Помогла: 55
| 01 Мај 2004 3:03 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Велер је најбољи ...
ЈА имати био помоћу Велер од 1983 и ништа се није десило ...
Недавно сам користити овај и ја високо препоручити ..
хттп://ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/цф_филес/ацт_доунлоад.цфм?тыпе=Хи_Рес_Имагес&филенаме=УСЛ_300.јпг |
|
| Назад на врх | |
 |
ТхеДане
Датум регистрације: 30 Мар 2002 Поруке: 20
| 10 Мај 2004 15:58 који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Недавно сам пребацио на Метцал, а ја не идем назад на Велер.
Велер је ок за мање пројекте, углавном вођене компоненте. Ако радите са пуно <смалл> СМД ћете морати да радите са мало теже него са Метцал Велер. |
|
| Назад на врх | |
 |
тоонафисхы
Датум регистрације: 18 Јул 2002 Поруке: 447 Помогла: 23 Локација: Земља
| 10 Мај 2004 18:03 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | За лемљење своје руке тешко зарадити, али Метцал $ $ $. За лемљење велики БГАс, ја бих и снајпер. |
|
| Назад на врх | |
 |
мбыка
Датум регистрације: 12 Мај 2002 Поруке: 509 Помогао: 1
| 10 Мај 2004 23:14 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Ок хвала свим
Али, желим да купим антекс.Хоу је ово?
ууу.антекс.цо.ук
или
|
|
| Назад на врх | |
 |
борисов57
Датум регистрације: 11 Мај 2001 Поруке: 43 Помогао: 2
| 11. мај 2004 10:01 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Никада не потрошите сав новац на Велер десолдеринг, а ако га добијете бесплатно, да их одбаце. Ви ћете себи уштедети много времена и живаца. |
|
| Назад на врх | |
 |
Даворин
Датум регистрације: 07 Мар 2003 Поруке: 1396 Помогао: 8
| Јун 15 2004 0:56 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Само чуо данас да је потребно најмање до краја августа добити новог ПС800 лемљење станица из Метцал овде у мојој земљи ...* ааарррггххх
Изгледа Метцал је 2000 јединица иза у производњи ..
Неко зна фирму која их има на лагеру? |
|
| Назад на врх | |
 |
Себи
Датум регистрације: 02 Мар 2002 Поруке: 63 Локација: Мађарска
| Јун 15 2004 9:05 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Слажем се, борисов57. Вакуум-пумпе за хлађење само савет, али не довољно вакум |
|
| Назад на врх | |
 |
бетанорм
Датум регистрације: 13 Авг 2001 Поруке: 44
| 15. Јун 2004 11:32 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Предлог за хоби корисника:
Ако немате довољно средстава да купи добар станица за лемљење, имам савет који је радио годинама без икаквих проблема.
Сам ставио 1Н4148 диода на врху јефтине електричне енергије залемити, и повезан је са парало коло са релеј да се лема. Диода је силиконски кабл који је отпоран на топлоту и умотан ароун до врха. Треба да постоји у хистересис парало колу ...
бетанорм |
|
| Назад на врх | |
 |
одложити
Датум регистрације: 11 Јул 2004 Поруке: 219 Помогао: 3 Локација Ван Ален појас
| 29 Мар 2004 20:33 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| ИМХО Хакко 92Кс серија. Гоот такође има неке добре.
кашњење (касне технологија) |
|
| Назад на врх | |
 |
рауол
Датум регистрације: 02 Окт 2002 Поруке: 363 Помогла: 11
| 30 Апр 2004 19:25 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Имао сам две станице за лемљење Антекс са клизним Потенциометар за контролу температуре (уназад 10 година) и добро су радили за око 5 до 6 година. Али промена савет је тешко, била је грешка на врсту аррангемет са снимка. |
|
| Назад на врх | |
 |
ТекНоир
Датум регистрације: 05 Феб 2005 Поруке: 4 Помогао: 1
| 28 Мар 2005 15:41 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Само сам почео да учи о електроници прошле године и у то време сам купио врло јефтино Лемилица на почели са. (Кад кажем "јефтина" Мислим да сам дао службеник десет долара и добио назад промена у замену за артикал) Ја бих за надоградњу, по могућству на комплетну станицу, али имам благи мало. тешкоће са условима оглашавања.
Оно што мене збуњује је веза између температуре и волтаже рекламира.
Из моје разумевање, потребно је савет температура негде око 361Ф (183Ц) да ефикасно топи 63/37 лемљење. Међутим, велики број лемљење пегле и лемљење станица, као, само се оглашавате рејтинг волтаже, неки дају и једно и друго, а неки само дају температуру. Нисам тачно одређени начин волтаже преводи директно у температури рејтинг.
Знам да се креће кроз струју и грејање елеменат отпора топлоту и узрокује да се власт Раст може да се мери у ватима. Сам недостају неке једноставне везу? Ја мислим да да су два неповезани, као нека врста маркетинга шеме вата лигхбулбс у којима немају никакве везе са њиховим светлости (у лумена). Могло би се претпоставити, наравно, да више волтаже производи више топлоте (или светлости), али то једноставно није увек истина. Топлотна својства супстанци укључених, основне конструкције, као и други фактори морају бити схваћене као добро.
Као на страну, приметио сам лемљење станица рекламира са врхом температурама подесив између 350Ф и 800Ф, али рекламира њихове волтаже су потпуно другачији (42У за један у односу на 80У за друге). Рекли су ми (и читати на више места на мрежи) који је двадесет и пет до тридесет пет вати је довољно добар за електронику рад. Ипак, ја не могу да схвате "довољно добар". Да ли то значи да ја не би требало да добију ништа више од тридесет пет вати због страха од упропастити компоненте (које сам, опет, да имају тенденцију да верују да има више везе са температуром од стварне волтаже) или да нешто са ниже волтаже једноставно неће угрејати довољно? (Ја треба имати на уму да сам видео неке за лемљење 15У са врхом пегле температуре 600Ф.)
Једина веза које сам некако да атрибут из истраживања је пренос топлоте у заједничком себи. Виши уаттагес би пренос исту количину топлоте брже од ниже волтаже би за исту температуру. Ја мислим да да би то било погодно за боље и брже лемљење тако док не одлучите да сањарење на тачно тренутка када је одлучио да лема зглоба. Ово је још један разлог да сам питање 25У до 35У "правило". Зар не би требало било лемљење алатка која ће омогућити одговарајући износ је 360Ф савет температура буде "довољно добар?"
На крају, две станице за лемљење да сам с обзиром на куповине (Хакко ФП-102 и ЦооперТоолс / УСЛ Велер, како упоредно продавати по цени од $ 200 долара и оно што сам буџет да потрошите на новом Лемљење станица) и оба су преко 35У препоручује за електронику рад. Покушавао сам да саставим јаснију слику о томе шта бих требао погледати при куповини лемљење мој компањон за наредних неколико година.
Сорры за дуг пост и хвала вам свима унапред ...
I had inadvertently copied the melting point for lead alone. Едит: сам нехотице је копирање топљења за олово сами. Сада сам исправити своје податке да тачно представљају "тачку топљења идеални" за лемљење електронике. |
|
| Назад на врх | |
 |
Хуго
Датум регистрације: 01 Феб 1970 Поруке: 280 Помогла: 26
| 31. Јан 2006 3:21 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Ме је написао: | | Даворин је написао: | Само погледа СП200 из Метцал ...
Питам се зашто је најмање стандардни савет није укључен ... | Управо сам видела нови Метцал ОШ-800 на 259 на европским дистибутор, изгледа као бољи договор за хобисте. Они такође користе нови дизајн савет за ПС-800, што чини савете јефтиније. | Куоте: | Минимални трошкови власништва
ПС-800 лемљење систем запошљава заменљиве грејач савете него метака, чиме трошкови власништва изузетно конкурентне. Јединствени из два дела раздваја дизајн грејач калем од врха. Дуготрајне грејање калема и даље у дршку, док су заменљиве савете лако уклонити и заменити. Оно што је најважније, цене грејача савета који се може упоредити са конвенционалног савете. | 259 Ако је још увек превише Ја бих препоручио Велер. Јефтиније је и даље доброг квалитета. Не губите новац на Антекс аллтхоугх је јефтинији од Велер. Након прегледа у ближе ЈБЦ ЕРСА и ја не би изабрали неки од њих било. Ја рембер помоћу ЈБЦ недавно у моју кућу пријатељима и то је био лошег квалитета.
То оставља само три цхоисес лево: Метцал ПССЕ Велер
Метцал је скупо и чини Велер чини боље лемљење пегле него ПССЕ у јефтини опсега цена, али ако желите да потрошите мало више, неки од скупљих модела ПССЕ је такодје алтернатива.
За хоби електронику ја бих препоручио Велер УТЦПТ / УТЦПТД на дну ове странице: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/уеллер/индекс.цфм?модел_лист=1&атт_ид=УЕЛ003&атт1=Солдеринг% 20Статионс & атт2 = Индустријски% 20Солдеринг% 20Статионс Ово је најјефтинији Индустријски Велер залемити станица са температуром контролише Савет за избор. Феррормагнетиц температурни сензор у врху контроле врх температуру - без контроле су неопходне. Савети доступан у 3 стандардна температура износи: 600 ° Ф за 700 ° Ф за и 800 ° Ф (316 Ц, 371 ° Ц и 427 Ц). Ако желите да се чак и јефтиније треба купити ТЦ201Т Замена за лемљење Оловка УТЦПТ лемљење Станица без лемљење станицу и онда купити посебну 1.75А (минимално) 24В трансформатор и ставио га у кућиште са осигурачем. То је много јефтиније од куповине оригиналне Велер залемити станицу / трансформатор. Многе компаније се одлучите да то урадите и то је оно што сам учинио код куће превише. Онда ти врло јефтино квалитетно лемљење станицу. Ако желите да се лема са станици ручно контролисаним температурама
ТЦ201Т Замена за лемљење Оловка УТЦПТ лемљење Станица: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/уеллер/индекс.цфм?модел_лист=1&атт_ид=УЕЛ012&атт1=Солдеринг% 20Статионс & атт2 Замена =% 20Солдеринг% 20Пенцилс ПХ1201ЕСД Гвоздено постоље: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/уеллер/индекс.цфм?модел_лист=1&атт_ид=УЕЛ011&атт1=Аццессориес&атт2=Стандс ПТ Серија савете: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/уеллер/индекс.цфм?модел_лист=1&атт_ид=УЕЛ007&атт1=Типс% 20анд% 20Ноззлес = ПТ & атт2% 20Сериес Велер Електронски лемљење и Десолдеринг Алатке каталог: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/цф_филес/ацт_доунлоад.цфм?тыпе=Литературе&филенаме=550147.пдф
Ја никад не би било купити Велер потрошача лемљење станице, али би радије држе ТЦ201Т Индустријски Замена лемљење Оловка и купују стандардне 24В 2А транформер и кућиште са осигурачем и 3 или 5 пински ДИН-Соцкет да стане утикач лемљење гвожђа . Потрошача лемљење опсег је лошег квалитета у односу на ТЦ201Т, али још увек је јефтина ТЦ201Т довољно за хобисте. Овде је оригинални Велер плоче, као што можете видети, лако је купити сопствени трансформатор и изградње кола. Шема је узета из овог ПДФ: ууу.цооперхандтоолс.цом/брандс/цф_филес/ацт_доунлоад.цфм?тыпе=Партс_Листс&филенаме=УТЦПТ_ОИ_ПЛ.пдф |
Да ли је могуће аплы своју идеју да (МКС) Метцал лемљење Станица? Ја размишљам да купим РМ3Е Замена за МКС-реуорк Хандпиеце са кабл (~ 100 $) и савет (~ 40 $)! Су њихове савете раде @ 24В превише? Било који савет?
Хвала |
|
| Назад на врх | |
 |
вданиел
Датум регистрације: 08 Окт 2004 Поруке: 216 Помогао: 9
| 10 Мар 2006 14:02 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Врло добар и релативно јефтини топлог ваздуха алат Топло Џет с ууу.леистер.цом |
|
| Назад на врх | |
 |
золам
Датум регистрације: 03 Окт 2005 Поруке: 102 Помогао: 9
| 10 Мар 2006 14:35 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| ундоубтлы Уеллер У нашој лабораторији смо око 120 и покушали смо током 20 Ы различитим фирмама, укључујући јапански и амерички оне |
|
| Назад на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе -

| 10 Мар 2006 14:35 Рекламе | | |
|
|
|
|
| Назад на врх | |
 |
вданиел
Датум регистрације: 08 Окт 2004 Поруке: 216 Помогао: 9
| 10 Мар 2006 16:00 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| | Молимо Вас, упоредите Леистер Велер и цене. |
|
| Назад на врх | |
 |
георге.леман
Датум регистрације: 20 Мар 2007 Поруке: 1 Локација: Белгија
| 20 Мар 2007 21:16 Одг: који је најбољи за лемљење и десолдеринг станица? | | |
|
| Стварно сам изненађен да на овом форуму нико никада није говорио о Brand of equipment manufactured by Bokar International Кс-кар Бренд опреме произвођача Бокар Међународни што мислим да је заиста ефикасна и прецизна.
for my company and my Године користио сам неколико реуорк Системи за моје фирме и моје since 8 years and they can tell запошљава се користи Бокар јединице од 8 година и могу рећи ти, они су током година само неколико малих примедби о овим алатима, који су обично брзо пут од стране произвођача.
ууу.бокар.цом или комерцијални сајт у УСА ууу.бомир.цом
Ја желите да упоредите и реците ми шта Кс-кар Производи немају у , Pace or Weller and Metcal that everybody is talking about? поређењу са својим конкурентима као што су Хакко, паце или Велер и Метцал да сви причају?
Ми морамо да се још неколико система и своје искуство могао да нам помогне. |
|
| Назад на врх | |
 |
харрыбеафулл
Датум регистрације: 27 Апр 2009 Поруке: 17
| |
| Назад на врх | |
 |