Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Термоелемент Дужина кабла

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Индустриал, аутоматика и Роботика Форум -> термоелемент Дужина кабла
Arabic version Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
Собакава

Приступио / ла: 27 март 2.002
Постови: 366

Post 26 срп 2004 12:47 термоелемент Дужина кабла
тагс: ад595 / 4 термоелемент појачало пансион продужити каблове за термоелемент

Нисам упознат са тхермоцоуплес пуно. ЈА потреба за мерење температуре у просторији у различитим местима. ЈА направљен један термоелемент појачало помоћу АД595 / 4. Не треба ми толико прецизно мерење. ( / - 2Ц степен у 20 .. 60 је довољно распону мислим)

Требао бих знати колико могу продужити каблове за тхермоцоуплес? (Ј или К врста), јер ја не могу да претпоставимо ставити појачало пансион у соби због температуре (> 80Ц степен) и високе влаге.

Сам видео такав систем и они који се користе редовне каблови дужи од 10метер.И не знам како је то добар ...

Шта чинити те мислити?

Ласт едитед бы Собакава 13. аугуст 2004 9:24, едитед 1 пут укупно
Повратак на врх
ФАНТИ

Јоинед: 27. фебруар 2.002
Постови: 358
Помогао: 11

Post 26 срп 2004 12:53 Ре: термоелемент Дужина кабла

Имам користи каблови до 50 метара.
Баците жријебања уф бригу о градијент између двају кабла!

Мандате
Повратак на врх
ривер78

Јоинед: 07. јули 2004
Постови: 33

Post 03. аугуст 2004 8:58 Ре: термоелемент Дужина кабла

Шта је то зависити од врсте ваше термоелемент? Текући или потенцијал. Ако је врста је 4-20 МА, можете користити дуги кабл.
Повратак на врх
рауол

Јоинед: 02. октобар 2.002
Постови: 364
Помогао: 11

Post 03. аугуст 2004 12:41 Ре: термоелемент Дужина кабла

Хладно Бе царефулл о оклоп. покушати искористити двоструко оклопљени жица.
ако ваш температура је мање од 100 степени. Ц. можете користити појачало у близини извора који ће умањити буку проблеме.
Повратак на врх
Собакава

Post 13. аугуст 2004 9:24 термоелемент Дужина кабла

имам за спајање штит тхермоцоупе кабл на мој одбора ГНД?
Повратак на врх
госхка

Јоинед: 26. јули 2003
Постови: 101
Помогао: 3
Локација: Твер, Русија

Post 13. аугуст 2004 10:29 термоелемент Дужина кабла

Зашто сте доун'т коришћење дигиталних дс1820 сензор?
300 * дс1820 сензор ИЕЕЕ1394 кабл на 300 метара с активним ленгс пулл-уп - ради ок.
Повратак на врх
госхка

Јоинед: 26. јули 2003
Постови: 101
Помогао: 3
Локација: Твер, Русија

Post 13. аугуст 2004 14:39 термоелемент Дужина кабла

Види такође АД693 - Поуеред Завијте-4 20 МА сенсор одашиљача
Повратак на врх
Собакава

Post 13. аугуст 2004 19:00 термоелемент Дужина кабла

госхка су сигурни у иеее1394 кабл? није то за видео?
Повратак на врх
Але

Јоинед: 16 Сеп 2004
Постови: 4

Post 07. октобар 2004 22:48 Ре: термоелемент Дужина кабла

Продужити термоелемент кабл, морате користити Уеастхоне моста, како би се уклонили кабл селфт отпор.

цооминг ускоро и објавити дијаграм.

Нажалост, нисам добар са енглеског.

најбоље погледу
Повратак на врх
голфбумб

Јоинед: 29 Сеп 2004
Постови: 40
Помогао: 5
Лоцатион: Цалифорниа

Post 08. октобар 2004 1:21 Ре: термоелемент Дужина кабла

Заправо, не би требало да има било каквих проблема мерења било у "соби" од ван тог соба Уколико користите АД594 која је довољно висока да импеданса негирати ИР губици у прилично дуга жица сама.

Најбољи сетуп би било да користите имати ТЦ кабл са Кикић довољно дуго да би дошли до 594 директно. Затим узети у променљиве између везе.

use the same kind of wire for each of the wires to be extended and use thermocouple connectors classified for the type of thermocouple you are trying to extend. Али ако вам треба проширити постојећи термоелемент, морате користити исту врсту жица за сваку од жице да буде проширена и користе класификоване термоелемент прикључцима за врсту термоелемент који покушавате проширити. Разнолик материјала у било какве везе, осим спајања себи, упознат ће непожељне јуцтион пренапона и велике мерне грешке. Произвођачи такође продужење жице која је материјално слична је ТЦ жица, додаје мала количина грешке (плус или минус диплому или тако), али је јефтинији од ТЦ жица ако трошкови су проблем.

But if you are powering with an isolated supply, there will be no place for the noise to go (eg stray RF) but back into the power supply. С обзиром на свој други пост, јер имате штит повезати на терену одбора само ако је ваш одбора земаљска референцед на земљу земље. Али ако напајање са изолованим снабдијевања, неће бити места за буке ићи ( нпр залутала РФ), али повратак у напајање. Иначе повезују штита директно у земљу познату земљу. Такође, осим ако имате уплетено ТЦ жица и продужење жице бити опрезни да остану далеко од електромагнетских сметњи извора (мотори, остале електронике, флуоресцентне светлости чвора, итд).
Повратак на врх
Мр.Цоол

Јоинед: 20. јуни 2001
Постови: 596
Помогао: 24

Post 08. октобар 2004 4:51 Ре: термоелемент Дужина кабла

можда ћете уживати у читању:

Практичне технике ДЕСИГН
Сензор за кондиционирање сигнала

објавио Аналог Девицес

она говори о компензује дуга жица дужине и оффсет грешке итд

Мр.Цоол
Повратак на врх
сзтиби82

Јоинед: 31. аугуст 2.004
Постови: 251
Помогао: 5

Post 08. октобар 2004 6:00 Ре: термоелемент Дужина кабла

Треба да користите исти тип кабла за оба терминала, и тако можете спојити термоцоупле са 10м. Како ја знам да је боље да користи Цу кабл.

Само ако користите 2 врсте кабл дужине мора бити митте.
Повратак на врх
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Индустриал, аутоматика и Роботика Форум -> термоелемент Дужина кабла
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС