Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

Која је разлика између ... ?

Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> АСИЦ Десигн Методологије и алати (Дигитал) -> Која је разлика између ... ?
Арабиц версион Булгариан версион Цроатиан версион Цзецх версион Дански верзија Герман версион Грчка верзија Енглисх версион Шпански верзија Фински верзија Француски верзија Хинди верзија Хрватска верзија Индонезијски верзија Италиан версион Хебрејски верзија Јапанска верзија Кореан верзија Литхуаниан версион Летонски верзија Холандски верзију Норуегиан верзија Пољски верзију Португалски приказ Румунски верзија Српска верзија Словак версион Словениан версион Српска верзија Шведски верзија Тагалог версион Украиниан версион Вијетнамски верзија Кинески верзија
Аутор Порука
алузи

Јоинед: 02 Сеп 2003
Постови: 4

Post 12. аугуст 2004 7:09 Која је разлика између ... ?

Ја енцоутеред два питања, и треба вашу помоћ.

1.
Која је разлика између "хигх_фаноут_нет_тхресхолд"
"пхысопт_хфс_хф_тхресхолд" и "пхысопт_хфс_мф_тхресхолд" у физичком компајлирати?

2.
док је завршна пласман у ПЦ, ја користим "репорт_цонстраинт-алл_вио". У извештају, постоје бројне прекршаје у улазни порт фаноут висока, но кад сам "репорт_нет" овог нет, у фаноут је заправо 1. Након провере РТЛ, открио сам да постоји само 1 фаноут тих улазних лука. Али зашто?
Повратак на врх
View user's profile
Гоогле
АдСенсе

Post 12. аугуст 2004 7:09 Огласи

Повратак на врх
алузи

Јоинед: 02 Сеп 2003
Постови: 4

Post 13. аугуст 2004 11:45 Ре: Која је разлика између ... ?

Требате ли твоју помоћ. Молимо вас да дођете у дицусс и са мном, без обзира што знате или не, можда своје искуство и савете можете помоћи мени. Хвала!
Повратак на врх
View user's profile
Post new topic Reply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> АСИЦ Десигн Методологије и алати (Дигитал) -> Која је разлика између ... ?
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС