Правила | Новији постови | РСС топиц | Претрага | Регистрација | Лог ин

схематски дијаграм Л293ДНЕ Х-мост регулацију ДЦ мотор

Post new topicReply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Хоббы кола и Мали Пројекти Проблемс -> схематски дијаграм Л293ДНЕ Х-мост регулацију ДЦ мотор
Арабиц версионБулгариан версионЦроатиан версионЦзецх версионДански верзијаГерман версионГрчка верзијаЕнглисх версионШпански верзијаФински верзијаФранцуски верзијаХинди верзијаХрватска верзијаИндонезијски верзијаИталиан версионХебрејски верзијаЈапанска верзијаКореан верзијаЛитхуаниан версионЛетонски верзијаХоландски верзијуНоруегиан верзијаПољски верзијуПортугалски приказРумунски верзијаСрпска верзијаСловак версионСловениан версионСрпска верзијаШведски верзијаТагалог версионУкраиниан версионВијетнамски верзијаКинески верзија
Аутор Порука
суме

Јоинед: 09. октобар 2.004
Постови: 7

Post 09. октобар 2004 8:12 схематски дијаграм Л293ДНЕ Х-мост регулацију ДЦ мотор
тагс: схематски дијаграм за Х-мост л293дне мотора како спојити л293дне л293дне моторичке контрола х моста у Матлаб л293дне схематски Матлаб х-бридге

Ја сам догађај је моја теза о обрнутој њихала. Ја сам се суочава проблем изради схематски дијаграм за Х-моста [Л293ДНЕ] контролисати мој ДЦ мотор.
Мој инвертирана њихала је спојен на ДСП ТМС320Ц6711, а затим из ДСП да Матлаб. Мој највећи проблем је у томе што ја не знам како за спојити мој Х-мост и оптички вратило кодером [спојени у моје њихала] за ДСП. Да ли се десити да имају било какве идеје за решавање мог проблема?
Молимо Вас одговорите ми леђа ако имате решења ... Тханк ыоу веры муцх !!!!! Осмјех [/ И]
Повратак на врх
онемилиметер

Јоинед: 23 Сеп 2004
Постови: 65
Помогао: 2

Post 09. октобар 2004 14:07 схематски дијаграм Л293ДНЕ Х-мост регулацију ДЦ мотор
тагс: ПЦБ распоред тмс320ц6711 ДЦ мотор Х-мост одбора ДЦ на схематске ДЦ моторни склоп х мотор оптички спрежник схематски моћ х мост ПЦБ лаыоут како спојити ДЦ мотор

Тхе сцхематицс су у табеларни хттп://фоцус.ти.цом/лит/дс/сымлинк/л293.пдф

Користио сам ТМС320ЛФ2407 ЕВМ пре. Као ТМС320ЛФ280 серије, што је много више него моћна 2407, оптимизован је за кретања контролу. Мој колега користи ТМС320Ц6711, али он користи за обраду сигнала. Као што је 2407 оптимизовано за кретања контролу, она има много изграђен-унутра могућности за контролу мотора, нпр многи ПУМ канала, он-цхип струјни кругови интерфејса позиција кодером, деадбанд генератор, итд Али, ако нисам у заблуди, у трајању од компјутерски моћ, ТМ320Ц6000 серија је много већа него ТМС320Ц2000 серије.

То је прилично равно напред за контролу Х-мост (приказано на слици није стварно Х-мост). Као што је приказано у круг, можете контролисати (пин 1А и 2А) мотор у дво-правцима. Ја се такође користи за линију Л293 пре следеће пројекат, који је био под контролом 8051 уцонтроллер. Међутим, на самом почетку, нисмо успјешни јер мотор увек обуставити 'на пола пута'. Након отклањања проблема, открили смо да је спој био веома гласан када је покренут мотор (поготово аццеларатион). Дакле, ми оптички спрежник додат у изолованом терену у дигитални склоп из земље на моторни склоп управљачки програм, а након тога је радио врло лијепо. То зависи о вашем мотор снаге и ваше ПЦБ лаыоут технику. Ако је мотор снаге је низак и ПЦБ лаыоут је добро, онда вероватно не треба имати оптички спрежник. Што се тиче кодером склоп, мислим ТМС320Ц6000 серије нема онбоард кодером интерфејс струјни кругови. Можете повезати на било који на снимци-И / О (не сигуран серија 6000 је добио или не). Ако нема, онда се морате држати општег бирачког И / О. Од 6000 серија је толико моћна, не би требао бити проблем за контролу једног ДЦ мотора.

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте видели у овом прилогу

Повратак на врх
суме

Post 09. октобар 2004 17:38 Матлаб & ТМС320Ц6711 проблема ...
тагс: схематски дијаграм за Х-мост како спојити л293дне х моста у Матлаб л293дне помоћ л293дне схематски Матлаб х-х мост мост Матлаб

Тужан
Мој пројекат је на обрнутој њихала. Овај корпу која има клатно на врху је спојен ДСП ТМС320Ц6711 затим Матлаб.
Ја отворити оба ЦЦС и Матлаб у исто време. Међутим, кад сам се приказују моји ЦЦС, то је био успешан, кад сам тип ццсдсп * * у командној прозор у Матлаб, он каже да не може показати ДСП одбора и то каже ја нисам конфигурисати мој одбора. Зашто је то тако??
Други проблем је у томе што су две / И 80 Кочић на ТМС320Ц6711, али како могу повезати их у моје Л293ДНЕ Х-моста и оптички вратило кодером? Како би се схематски дијаграм изгледа као да спојите обе компоненте у моје ДСП И / О игле?
Угодити помоћ мене вањска страна ..... Тужан
Тханк ыоу веры муцх !!!!!!!!!!!
Повратак на врх
ницлео

Јоинед: 06 Сеп 2004
Постови: 717
Помогао: 60

Post 10. октобар 2004 2:37 Матлаб & ТМС320Ц6711 проблема ...

Мислим да сте коришћењем врсте ТМС320Ц6711 ДСК или ЕВМ. Можете ли плс дајте нам Ваше вентор дизајн евалуатион кит или кит? Будући да не знамо детаље од два 80-пин конектора. Такође, плс државних верзију свог ЦЦС али и Матлаб.
Повратак на врх
суме

Post 10. октобар 2004 16:45 Матлаб 6 & ТМС320Ц6711 ДСК

У Матлаб сам користио је Матлаб 6; Тхе ДСП је ТМС320Ц6711 ДСК, ЦЦС верзија од 1,23.
Да ли бисте ми могли помоћи да решите проблем да сам поменута у мом 2. поруку, табеларни можете наћи у:
х ** п: / / ууу.канецомпутинг.цо.ук/пдфс/спру197д.пдф

Следећи пут не питања проширила широм одбора, држати их у исти пост, ако су повезане.
Ја теме спојене у један пост, следећи пут када добијем упозорење.
Цлурицаун

Жао нам је, али морате да пријавите да бисте видели у овом прилогу

Повратак на врх
кесаваы

Јоинед: 02. фебруар 2.007
Постови: 1

Post 02 вел 2007 15:17 Ре: схематски дијаграм Л293ДНЕ Х-мост регулацију ДЦ Мот

бок сваки орган
ја сам помоћу ТМС320Ц6711 за контролу инвертирана њихала. Желим да знам како могу добити ПУМ (Цонтрол сигнале) излаза из ДСК. угодити помоћ у овом случају.
Бит ћу вам врло захвалан.
кесава
цалвин.ваус (ат) гмаил.цом
Повратак на врх
Post new topicReply to topic ЕДАбоард.цом Форум Индекс -> Хоббы кола и Мали Пројекти Проблемс -> схематски дијаграм Л293ДНЕ Х-мост регулацију ДЦ мотор
Паге 1 оф 1 Сва времена су ГМТ 2 сата

Абусе | | Администратор | | Модератори | | Подржите нас | | мапа уеба
Тема РСС