| Аутор | Порука |
|---|
фасагхандис
Јоинед: 10. јули 2002 Постови: 164 Помогао: 4 Локација: Техеран
| 05. децембар 2004 8:27 Адаптиве нумеричко решавање парцијално диференцијална једначина | | |
|
| Цан ыоу хелп ме на нумерички прилагодљиво решење парцијалне диференцијалне једначине. Поздрави |
|
| Повратак на врх | |
 |
Гоогле АдСенсе

| 05. децембар 2004 8:27 Огласи | | |
|
|
|
|
| Повратак на врх | |
 |
цеданце
Јоинед: 24. октобар 2.003 Постови: 703 Помогао: 28 Локација: Германы
| 05. децембар 2004 8:38 Ре: Адаптиве нумеричко решавање парцијалне диференцијалне Екуа | | |
|
| су у написати програм за решавање Пде-а? уат поредак од Пде чинити у меан? основне једначине или потпуна, укључујући спрегнуто Пде? Надам се да су на располагању методе за решавање Пде'с ... ја донт добити у оно што мислиш бы "прилагодљиво" овде. Постоји много различитих типова Пде доступна која је истражено и методе у проналажењу решења за Пде-а који чине су открили ... могао у доставите више детаља!
поздрави, арунмит168. |
|
| Повратак на врх | |
 |
фасагхандис
Јоинед: 10. јули 2002 Постови: 164 Помогао: 4 Локација: Техеран
| 05. децембар 2004 9:31 Ре: Адаптиве нумеричко решавање парцијалне диференцијалне Екуа | | |
|
| Хвала Вам на одговору. Циљ Адаптиве је решење да аппроприат флексибилан гридинг у домену решење, како би се време и меморију ефикасног решавања Пде. поздрави |
|
| Повратак на врх | |
 |
цеданце
Јоинед: 24. октобар 2.003 Постови: 703 Помогао: 28 Локација: Германы
| 05 про 2004 14:11 Ре: Адаптиве нумеричко решавање парцијалне диференцијалне Екуа | | |
|
| | фасагхандис уроте: | Хвала Вам на одговору. Циљ Адаптиве је решење да аппроприат флексибилан гридинг у домену решење, како би се време и меморију ефикасног решавања Пде. поздрави |
шта осећам је, на начин да одаберу шта метода решавања за одређену врсту решење може бити адаптивна метода, а не себе. и није потребна такође, осећам. Јер, ако претпоставимо да су у дизајн комплетне разрјешивач парцијалне диференцијалне једначине, онда је дао допринос израсток, у су анализирати структуру једначина, а затим "изаберите" методе доступне! Они ће бити најбољи компромис осјећам, јер како у рекао, меморије управљање и "брзина", може се врло добро оптимизоване онда! Плс расправљати ур прегледа тако да би ме боље разумели, што у имати у виду ур!
поздрави, арунмит168. |
|
| Повратак на врх | |
 |