ЈЕФТИН алтернатива за осцилоскоп

M

mexx

Guest
ПОСТОЈИ ЛИ НЕКИ ЈЕФТИН алтернатива ОСЦИЛЛОСЦОПЕ.И КНВ ДА МОЗЕ ДА СЕ КОРИСТИ ПЦ-али увек постоји ризик од губитка ваша звучна картица да ли је фреквенција сигнала код КРСТОВИ МИН. ПРАГ .. ТАКО .... Ани цомментс? [Цолор = ред] поправити тастатуру! користећи цапслоцк значи викање у интернет! / Даворин [/ цолор]

Можете користити за прикупљање података картице (ДАКс), али они Арент баш јефтино било. Најјефтинији је и даље да се уради ДАК. Најбоље уради сам дизајн је од [урл] ввв.битсцопе.цом [/ урл]

Купите користи осцилоскопу на еБаи-у. Стотине које можете изабрати: [урл] хттп://листингс.ебаи.цом/ав/листингс/лист/алл/цатегори45004/индек.хтмл [/ урл] Шта је да је око изгубити звучна картица?

[Куоте = Мекк] ПОСТОЈИ ЛИ НЕКИ ЈЕФТИН алтернатива ОСЦИЛЛОСЦОПЕ.И КНВ ДА МОЗЕ ДА СЕ КОРИСТИ ПЦ-али увек постоји ризик од губитка ваша звучна картица да ли је фреквенција сигнала код КРСТОВИ МИН. ПРАГ .. ТАКО .... Сви коментари ???[/ куоте] Вероватно треба да поделите са нама свој буџет тако корисник ће пронаћи решење које одговара вашим потребама. :)

[Куоте = ецхо47] Купите користи осцилоскопу на еБаи-у. Стотине које можете изабрати: х ** п: / / листингс.ебаи.цом/ав/листингс/лист/алл/цатегори45004/индек.хтмл Шта је да је око изгубити звучна картица ???[/ куоте] Да ... када у употреби софтвера за покретање жељеног или симулира функције осцилоскоп постоји висок ризик од Ур звучне картице добија оштећена ... Чуо сам ово превише. Такође сам чуо видео картица такође може отићи .. у имати да гледају врло пажљиво рег. сигнала фреквенција итд. прагови се одржава .. јер НТ добијају симулиране, али постизање О / кс из реалног хардвера .. у имати да буде двоструко пажљиви! / АМ

Здраво, Као што је поменуто, ми стварно треба да знате шта подразумевате под * јефтине *. Ако имате среће, можете добити добро, јефтино "обим на еБаи, али постоји велика вероватноћа да ће добити нешто неисправна. Био сам срећан. То би такође помоћи да знате шта ваша интересовања јесу - Аудио је лако јефтиније раде, ВХФ радио станица није! Користећи звучна картица је вероватно у реду ако радите једноставне ствари звука за учење, а ви сте опрезни да не повежете на напајање грешком. Можете да ударац више од звучне картице - лично не бих то ризик, али много људи. Соундцард је бескорисно за Реал Аудио рад осим ако у сваком случају трошкови цену 'обима, или за било шта вишу фреквенцију. Пробајте ове линкове за "јефтине" алтернатива: [урл] хттп://ввв.саелиг.цом/пицо.хтм [/ урл] [урл] хттп://ввв.усбвхолесале.цом/осциллосцопе.хтм [/ урл] [ УРЛ] хттп://ввв.донтроницс.цом/свордфисх.хтмл [/ урл] [урл] хттп://ввв.пицотецх.цом/осциллосцопе.хтмл [/ урл] Најбоље је да покушате да пронађете негде (као што колеџ или универзитет) да се отарасе старих комплета и спремни продати да вам продају јефтино прави, обим рада ". ФокиРицк.

Имам шеме и олсо софтвера ако желите да изградите сопствени простор рачунару, то је име са МК2 и МК3, али у мојој земљи такве компоненте је тешко наћи и мора буи онлине је прилично скупо за мене

пробајте: [урл] ввв.пц-осциллосцопес.цом [/ урл]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back