ЈТАГ, Кајл уВисион4, ЛПЦ2103

E

edygun

Guest
Сада радим са НКСП ЛПЦ2103 АРМ7ТДМИ и Кајл уВисион4 компајлер. Треба да урадим дебаговање на своје одбора, покушао сам преко ИСП-а (РС232 порта) да програмира фласх меморије, ради. Али, морам да се уради више, једним корачање и вредновање променљивих. Мислим да сам потребан ЈТАГ. Имам ЕПИ-МАЈИЦ и Атмел-СЦГ-ице ЈТАГс овде, али нисам сигуран да ли могу да користим те ЈТАГ алата. Шта ти мислиш? Да ли је могуће користити ЈТАГ са ОпенОЦД + ГДБ? Да ли знате друге алтернативе? Како би било ЈТАГ од Кајл? УЛИНК2 Дебуг адаптер или УЛИНКпро дебуг и траг јединица? Ја сам налази у Индонезији. Како могу да добијем алат у најкраћем могућем року? Да ли су они доступни у Сингапуру, па чак и Индонезија? Да ли имате било ког произвођача / продавца препоруку? Хвала вам пуно!

Можете контактирати кеил.цом .... они су гране где могу да вам брод услов ... имају филијале у Индонезији и Сингапуру

Хвала вам за брзе реакције. Док се чека долазак Кајл ствари: (1) да ли постоји било каква могућност да користе ЕПИ-МАЈИЦ или СЦГ-ице ЈТАГс или једноставно домаће ЈТАГ? (2) Како у вези са коришћењем ИАП (у програмирање апликација) карактеристика у ЛПЦ21кк уређај? Да бисте покренули апликацију теста у РАМ ради лакшег ажурирања током кода развој? (3) Како би било да уграђени-ице дебуг опција уграђена у ЛПЦ21кк уређаје? Да ли постоји неко ко има искуства у коришћењу ипак ову функцију? Хвала.

Здраво, рекли сте да користите уВисион4. Овај алат има одличан симулатор за ЛПЦ2103 имплементиран. Можете користити траг функционалност, јер све иде у СРАМ и симулиране. Сам-ИЦЕ је Сеггер Ј-линк посвећена Атмел уређаје. У-Линк је од Кајл и ради са Кајл само. Ако можете добити редовно Ј-линк, који ради са Кајл, ИАР, ГНУ-ов .... Само неколико термина да вам нешто на Гоогле. ХТХ Боб

Хвала Боб. Да, то помаже јер је то први пут да користим Кеил и ЛПЦ21кк уређаја. Ја сам упознат са ИАР и да понекад се користи ГНУ алата. Ја сам тестирање и дебаговање И2Ц и СПИ комуникацију до периферних уређаја (Сецуре меморије и читач), тако да хардвер емулација је потребна. Сам преузео софтверски пакет из [урл = хттп://ввв.сеггер.цом/цмс/јлинк-софтваре.хтмл] СЕГГЕР микроконтролер - Уграђени софтверских решења - довнлоад [/ урл] и може да се повеже са ЛПЦ2103. Могу да прочитате садржај регистра АРМ, али не зна да чита / пише у меморију. Порука о грешци је као сте навели: ****** Грешка: САМ-ИЦЕ се може користити само са Атмел уређаје није могуће прочитати меморију. Ја сам још увек покушавају да пронађу нека друга примена рачунара који може да приступи ЛПЦ21кк уређај кроз СЦГ-ице ЈТАГ. девкитПро, ОпенОЦД, Иагарто. . . Више сугестија би било поштовати. . . Хвала унапред.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back