Ја сам Тринг да пронађете Аллегро симбола датотека и ја лицемјерје наћи

R

ronf6co

Guest
Поздрав Ја сам помоћу Аллегро а ја сам Тринг да пронађете на интернету још много тога Дра. датотеке за Аллегро као што сам се, и ја једва наћи оне ... Ако неко може да ми помогне тако што сваки директоријум Аллегро фоорпринтс чак основе као 0805 0603 0402 и фоорпринтс као ЛКФП Сот ССОТ то ће бити веома добро за мене! Хвала вам пуно! Жао ми је за мој енглески! РОН Узгред-ја додао моје бом тако гледате на то и ако имате било каквих отисак и можете га дати мени то ће бити решетку-хвала!

Ако сте подразумеване инсталације, покушајте следеће: "Ц: \\ каденца \\ СПБ_16.3 \\ схаре \\ ПЦБ \\ пцб_либ \\ симбола (који ће објаснити зашто Гоогле није могао да пронађе ...:)) Или, да буду безбедни, само реми све своје. Онда опет, можда само треба да радите ако сте контролу наказа попут мене и желите да нацртате лично сваког пада.

Да стварно ја сам стварно треба веома савршени симбола, знам да у овом директоријуму и симболи не постоје довољно, ионако волим да преузмете симболе и да их провери

Зашто би желите преузимање симболе из случајних сајт на интернету од поверења симболе који су провери од стране каденца? Било би потребно мање времена да се скрене шта вам је потребно него што можете да потрошите претражујући интернет за нешто што може или не може бити правилно нацртана. Изгледа да најкомпликованије ствар у вашем Бом је 144 пински чип - он би највише 15 или 20 минута да бисте нацртали то.

ја донт то желе, само не могу наћи сви симболи који се налазе у директоријуму цаданце, они донт имати све што знате ... стварно сте ридг ја ћу то урадити сам ... ви можда знате било гиудер за цртање симбола? Знам како се то ради, али не и савршено, укључујући пасте и искључивање свих слојева симболе, јер мора да буде савршен за слање одбора датотеку на производњу ...

Пробајте овај блог: [УРЛ = хттп://блогс.ментор.цом/том-хаусхерр/блог/2010/07/] јули «2010« Тома Хаусхерр [/ УРЛ] ... а затим погледајте у деловима 2 - 10. То је прилично комплетна. Каденца конкретни примери могу бити гооглинг наћи или у књизи под називом [и] Комплетан ПЦБ дизајн Коришћење ОРЦАД снимање и ПЦБ Едитор-а [/ и], од Краиг Митзнер. Проверите са својим одбора кућу за своје стандардне бургије графикона. Ви не желите да прецизно бушење рупа, јер подаци лист препоручује га и онда треба да платите екстра за нестандардне битни. Једно мало савета: када се ради кроз рупу падстацкс, погледајте ПИН облик када одређивање величине бушилице за употребу. Ако ПИН квадрата (или правоугаони), Мак димензија дијагонале, а не страни пина. Стандардни бушилице: [УРЛ = хттп://ввв.пцбвизардс.цом/Дриллцхарт.хтм] софтверских алата за бушење листа [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back