АВР Микроталасна Канцеларија - Коришћење Генералног вишеслојне подлоге

R

Radike

Guest
Здраво, ја треба да користите више општих дефиниција слој за мој пасивне структуре. Имам диелектрик слојева. Сигнал је у 1. слоју. Ја примам неке грешке када покушате да додате екстракције за Акием симулацију. Грешке су: нису успели да пронађу било који облик на ЕМ слој "3" на локацији Луке "1", молимо вас да проверите да ли ЕМ мапирања за "Дебео Метал" је исправан или облик је укључен вађење нису успели да пронађу било који облик на ЕМ слој " 3 "на локацији Луке" 2 ", молимо вас да проверите да ли ЕМ мапирања за" Дебео Метал "је исправан или облик је укључен вађење Мислим да је због погрешне стацкуп дефиниције. Такође сам у прилогу ЕМП. Фајл. Хвала пуно!

Здраво Радика, потребно је да подесимо Врсте метала Линија у датотеци ЛПФ и онда би требало да додели распореда за ГМ2ЦЛИН ... Онда коначно правилно Изводи своје ја врло добро туторијал са корак по корак Напомене о коришћењу Дизајн ГМЦЛИН за екстракцију у АВР Питања сајту .... Проћи кроз исти [урл] хттпс://аврцорп.цом/довнлоад/фак/енглисх/екамплес/ГМ6ЦЛИН_4_лаиер_витх_ЕМ.аспк [/ урл] --- --- Мању

Здраво, Хвала за одговор. Треба да дефинише врсте линија за све слојеве имам? У мом случају ја имам 4 слоја, укључујући ваздух: - Клима - - Лаиер1 - (3ум) Ер = 4,2 - Лаиер2 - (0.6ум) Ер = 4,2 - Лаиер3 - (5.04ум) Ер = 3,7 - Гроунд - Мој линијског сигнала је у слоју 1. У овом случају довољно је дефинисати једну врсту линије? Хвала пуно!

Здраво Радике, Да, само један "МЛ_ЛИНЕ_1" Линија Тип дефинатион је довољно ЛПФ за свој захтев ... $ СТРУЦТ_ТИПЕ_БЕГИН "МЛ_ЛИНЕ_1"! -> Лаиер офсет минВидтх Заставе "М1" 0 5е-006 0 $ СТРУЦТ_ТИПЕ_ЕНД У прилогу је једноставан модификована МВО пројекат датотеку за Вас ... --- --- Мању

Хвала на информацијама [цолор = "Силвер"] [сизе = 1 ]---------- порука додат у 08:48 ---------- Претходни пост је био! У 08:28 ----------[/ сизе] [/ цолор] Здраво, ја сам проверио пројекат датотеке коју сте везани. У овом случају сте дефинисали четири линије М1, Метал1, Метал2 и метала 3.. У стацкуп М1, Метал1 и дебелих металних је додељен истом слоју диелектрик 1. Можемо да урадимо тако? Такође, могуће је да се зна зашто ми не можемо директно доделити Дебели метала користећи подразумевани ЛПФ фајл? Хвала пуно!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back