АВР програмер (серијски порт)

M

mymadi

Guest
Морам АВР програмер користи серијски порт. Тренутно сам покушајте да користите овај програматор: [урл] хттп://ввв.сикца.цом/енг/артицлес/авр_исп/индек.хтмл [/ урл] Бу је не ... Угодити помоћ мене ...

Када кажете "фаил" шта мислиш? Да ли користите аврпрог.еке из Атмел? Да ли уређај чита бајтова потпис? Шта уређај покушавате да програмирате? Могуће је да фирмвер у ваш ИСП програмер је застарела ако покушавате да програмирате било од новијих АВР Мицрос.

[Сизе = 6] [/ сизе] Покушајте да 'пони Прог' користи серијски порт, то је бесплатно онлине, ако у не сматрају да је ме контактирати

[Куоте = цтовнсенд] Када кажете "фаил" шта мислиш? Да ли користите аврпрог.еке из Атмел? Да ли уређај чита бајтова потпис? Шта уређај покушавате да програмирате? Могуће је да фирмвер у ваш ИСП програмер је застарела ако покушавате да програмирате било од новијих АВР Мицрос [/ куоте] Трудим се да користе аврпрог.еке из Атмел. ... "Не подржао одбора наћи АВРпрог Вер 1.37" .. то је мој циљ одбор добио је проблем ...??

Пробајте ово програмер: [урл] хттп://радзио.дкп.пл/аврпрог/ [/ урл]

[Куоте = мимади] Тренутно сам покушајте да користите овај програматор: х ** п: / / ввв.сикца.цом / енг / чланци / авр_исп / индек.хтмл Бу је не ... Угодити помоћ мене ...[/ куоте] То програмер треба да раде. Неки фирмвер учитана за 2313 је око промењен, МОСИ и Мишо линије су укључена и различитих брзина преноса је имплементиран. Дакле, зависно од тога шта фирмвер имате у свом програмер ће одредити да ли или не то ради за вас. Ако је ваш одбор је потпуно исти као у линк изнад, покушајте овај код у 2313 на табли. Ако хардвер ради исправно, овај код ће радити 100%! Срећа

Хеј момак, пробајте ово: [урл] хттп://ввв.серасидис.гр/цирцуитс/авр_исп/авр_исп.хтм [/ урл]

потреба, Атмел АВР микроконтролер програмер пробајте ово 100% тестиране од стране мене [урл = хттп://мицроембедед.блогспот.цом/2011/04/авр-сериал-порт-программер.хтмл] Микроконтролер Пројекти: АВР Сериал Порт Програмер [/ урл ] да ради

Погледајте овај линк за АВР серијски порт програмера [урл = хттп://мицроембедед.блогспот.цом/2011/04/авр-сериал-порт-программер.хтмл] Микроконтролер Пројекти: АВР Сериал Порт Програмер [/ урл] ако постоји је било проблема онда живети подршка биће обезбеђена

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back