---> АТМЕГА128 програмер схематски

S

sunsina

Guest
Здраво, Да ли имате схематски за програмирање АВР АТМЕГА128. Имао сам Пост Једна од тема овог програмера, али пре него што сам покушао више од 5 шеме! И нико од њих Радила за АТМЕГА128 и не знам зашто. Ако сте имали Програмирана АТМЕГА128 Плеасе Хелп Ме: - Како програм АТМЕГА128-Х Б - Програмер Хардвер Сцхематицс Ц - пин Везе између АТМЕГА128 МЗ и програмера. (Више волим ПИН бројеве за њихову идентификацију на пример у АТМЕГА128 ПДФ од Атмел Постоје неки конфликти између МОСИ и Мишо Игле.) Д - Која Игле Од АТМЕГА128 Мора бити Повежите на ВЦЦ, или КСТАЛ (ако је то потребно ),... Е - напајања и струју која Програмер употребу. Танк унапријед

Здраво, серијски програмирање АТМега 128 не ради са МОСИ / МИСО пинови. У морати да користе ПЕ0/ПЕ1 уместо. С. Сајт 303 у приказу листа са подацима.

Ви мора да се осећа терибле разочарани ако почне питају шта је то напајање и струју која програмер користи. Већина народа који користи АТМЕГА128 Никада не размишљам о томе све док они носе успешно са уобичајеним програмирању, било у серијски или високог напона програмирања. Као што вероватно знате, Атмел-компанија развила универзалну комплет се зове СТК500 и посебне проширење одбора СТК501 за АТМЕГА128. Ови одбори пружа заједно комплетну Стартер Кит и развојни систем за АВР микро. Можете наћи више о њима на Атмел сајт: СТК500 упутство за употребу [урл] хттп://ввв.атмел.цом/дин/ресоурцес/прод_доцументс/доц1925.пдф [/ урл] СТК501 упутство за употребу (укључујући и шеме) [урл] хттп : / / ввв.атмел.цом/дин/ресоурцес/прод_доцументс/ДОЦ2491.ПДФ [/ урл] Специјално за вас сам везан СТК500 шеме, које недостају упутство за употребу. Надам се да брише своје сумње у вези са пин везе, напајања и ктал. Свој интерес у погледу напајања и струју која би требало да га користи програмер је проове који не оклевају да копају унутар документације ако сте у невољи. Надам се да имате довољно стрпљења превише. Поздрав, Силвио

Имам шеме у може да изгради Ур сопствене програмер, мај ми је [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 16 минута: [/ цолор] [/ сизе] мој ИД [емаил] схасхаец@индиатимес.цом [/ емаил]

То су једноставни АВР програмера. [Урл] хттп://елм-цхан.орг/воркс/аврк/репорт_е.хтмл [/ урл]

Своје добре АВР програмер, јер можемо програма АВР-контролер за АВР студију, тако да нема додатног софтвера је потребно.

Имам АВР програмер, само једноставан АВР ИСП программер.Иф ви то желите, маил ме. [Емаил] икх510@иахоо.цом.цн [/ емаил]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back