АТ команде за АУБТМ 20 ... Позивање не ради

J

jackl1990

Guest
Здраво, Имам проблема са АТ команди за комуникацију са Нокиа мобилни телефон преко Блуетоотх модули АУБТМ 20. Модул улази командни мод и прихватање неке од АТ команди, али не прихвата команду да провери профила такође је унутра знам да то мора да буде у Диал-уп Нетворк Профиле али како да подесим овај мод модул. Хвала унапред на помоћи.

Хи Јацк, ово је Вивек из Мумбаију. Ја сам помоћу аубтм-20 за моје последње године диплому дипл у електроници Енгг. Џек, ја сам само не могу да комуницирају (слање АТ команде) да се аубтм из ПЦ (ХиперТерминал винКСП). ХиперТерминал поставке: брзину: 9600 Кбпс, битова података: 8, стоп бита: 1, Парити: Ноне, контрола протока: Нема да унесете команду мод, шаљем доживотног из ХиперТерминал у року од 60сец Укључивање аубтм-20. АЛИ ја добити никакав одговор уопште. Јацк, молим вас да се молимо да детаљно описују методе бих требао користити за слање АТ команде у аубтм-20 и добијају одговоре. Ја бих био захвалан за своју врсту помоћи. Иоу цант замислите невољи сам унутра морам да комплетан мој пројекат за само седмице. Молим вас за помоћ. Чека ваш одговор. Хвала вам, Вивек М [цолор = "сребро"] [сизе = 1 ]---------- Пост додат у 17:14 ---------- Претходни пост је био у 16:31 ----------[/ сизе] [/ цолор] [ИМГ] хттп://имагес.електрода.нет/79_1299341594.јпг [/ ИМГ] коло везе

Да ли сте покушали да пошаљете + + +?

+ + + Је за модул блуесмирф Блуетоотх, ваљда. + + + такође је нигде да се нађе у листу са подацима аубтм и АТ команди сету. Мада ја и даље ћу пробати ово. хвала на одговору.

Здраво, ја покушао + + +, али ово превише доеснт рад. Нема одговора. Ако је само ЈАЦК би могао да одговори, као што је био успешно могли да шаљете АТ команди.

Хеј уверили да поставке у хипер терминалу су прикладни. Такође АУБТМ 20 команду документу наводи да је потребно да пошаљете пре и после команде. Проверите да ли сте слања пре и после сваке команде. За доживотног команда не шаљете карактер, поставке у ХиперТерминал вероватно морати да се мења урадите следеће: идите на Филе -> Пропертиес -> кликните на картици Подешавања-> изабрати Виндовс тастери затим кликните на дугме Подешавање АСЦИИ, проверите Пошаљи ред се завршава са ресорним фидове кутија, као и ехо откуцане знакове локално (ово нам омогућава да видите команде смо куцање) Након подешавања изнад Пошаљи доживотног команду модул треба да одговори са ОК. Све најбоље.

још једно питање не даје 3.3В за аубтм-20 и 5В снабдевање МАКС232 ИЦ чини сваки проблем компатибилности? Могу ли да 5в снабдевање аубтм-20? 3.7В мада је највећа Називни напон дате у документу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back