АТ89Ц52 програмер проблема

M

mezo

Guest
Хи И'м зграде АТ89Ц52 програматор. Ја сам повезан на ПЦ рачунар користећи коло серијски порт. Ја користим Еаси Довнлоадер 2,0. када отворим Лако Довнлоадер цонннецтинг кола сам на ПЦ мессеге апеарс за мене мессеге је: идентификовати чип циља, али дугме Пошаљи не може да се притисне. Може било ко помоћ мене? Хвала пуно.

Предлажем да у замену да се нова верзија која је АТ89Ц52 АТ89С52 и користите следеће програмер, то је тако лако са паралелног порта: [УРЛ] хттп://ввв.кмитл.ац.тх/ ~ ксвицхит% 20/ИспПгм30а / ИСП-Пгм30а.хтмл [/ УРЛ] [сизе = 2] [цолор = # 999999] додати након 1 минута: [/ цолор] [/ сизе] Исто расправљало овде: [УРЛ] хттп://ввв.едабоард. цом/фтопиц60112-0.хтмл [/ УРЛ] [сизе = 2] [цолор = # 999999] Додато после 3 минута: [/ цолор] [/ сизе] ово је најјасније, шта треба за 89с52 Извор: [УРЛ] хттп://ввв.митуториалцафе.цом/Мицроцонтроллер [/ УРЛ] програмер 89С51.хтм

само користите прво лако Довнлоадер 3,0 или 3,1 или чак 4,0, програм ће покушати да се повежеш са програматора .. Након тога ће покушати да идентификује чип ... (Наравно ставите АТ89Ц5 тамо зар не?) Након што га идентификује ваш чип исправно (то ће рећи негде 89Цдадада број, жао Дон `Т сети.) Непосредно после тога шаљу и читају дугме ће бити омогућено ... лако страна .... само у случају ... [УРЛ] хттп://ввв.кмитл.ац.тх/ ~ ксвицхит% 20/еаси2/еаси2.хтм [/ УРЛ]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back